Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

šutr
Team President

Re: Stratovarius Cup XVII. - Na fízlárně s šutrem

Post by šutr »

ps2512 wrote:Ještě extra otázka pro Šutříka....to se Opava Znojma tak bojí že odložila zápas? :mrgreen:
Nikomu se nechtěl odhazovat sníh z hrací plochy :roll: a že ho tam je :mrgreen:
Díky Pésko za bonus :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Dajo
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XVII. - konec fízlárny ???

Post by Dajo »

pupajdi13 wrote:
palo wrote:

Image
-Miloš s Dajem+mé drahé :-)
zase ten kuchtík "čůča" od nás z práce , jak ten se sem zas protlačil už podruhý se zase pobavila celá naše hospůdka.........to by mě zajímalo,jestli mám na slovensku taky dvojníka 8)
Musím sa asi opýtať otca čo robil v Prahe. :mrgreen: Lebo s Milošom sa nepodobáme vôbec... :mrgreen:
Celé je to nejaké zamotané. :mrgreen:
Dajo
FK Laugaricio
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Dajo wrote: Musím sa asi opýtať otca čo robil v Prahe. :mrgreen: Lebo s Milošom sa nepodobáme vôbec... :mrgreen:
to jsem chtěl taky napsat,ale neměl jsem na to odvahu 8) ......navíc můj "čůča" je z moravy,takže to měl tatka kousek :mrgreen: .....dejte tátu palovi na fízlárnu,mám pár otázek 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Dajo

Post by Dajo »

pupajdi13 wrote:
Dajo wrote: Musím sa asi opýtať otca čo robil v Prahe. :mrgreen: Lebo s Milošom sa nepodobáme vôbec... :mrgreen:
to jsem chtěl taky napsat,ale neměl jsem na to odvahu 8) ......navíc můj "čůča" je z moravy,takže to měl tatka kousek :mrgreen: .....dejte tátu palovi na fízlárnu,mám pár otázek 8)
A tak to je jasné.....otec chodil na Moravu. :mrgreen: Rekreačne. :roll: :mrgreen:
Dajo
FK Laugaricio
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Dajo wrote: A tak to je jasné.....otec chodil na Moravu. :mrgreen: Rekreačne. :roll: :mrgreen:
seznámím Vás chlapci s vaším "starším" bráchou :lol: ........holt tatkova madistvá nerozvážnost,kterou SP odhalilo :D
roman.zloch
Coach

Post by roman.zloch »

šutr wrote:Šutrteam 2 - 1 Kenjiho Queeni 139-138
Skoro jsem si výhru nad silným Kenjim nezasloužil, nebýt jeho červené v 78min, asi bych možná i prohrál...
Čtvrtfinále u Péska, no potřeboval bych další haluz :D

Gratuluji k postupu po velkém boji, domácí prostředí je hold domácí prostředí :-)
A výhru jsi si zasloužil, dal jsi o gól víc :roll:
roman.zloch
Coach

Re: Stratovarius Cup XVII. - Na fízlárně s Dajem str. 251

Post by roman.zloch »

Raduuza wrote:
palo wrote:Zvoní fízlárně umíráček ?
já si myslím, že by byla velká škoda to ukončit, protože fízlárna je něco bezvadnýho, vždycky si vše ráda přečtu. Nemyslím, že by klesal zájem, jen lidé jsou zapomnětliví a řeknou si,že otázku pošlou později, ale pak už to nechtěně padne v zapomnění (přiznávám, že mezi ně patřím i já). Takže bych spíš řekla, nějak nenápadně to připomenout a uvidíš, že otázky se opět pohrnou...
Ale také je možné, že lidi prostě nemaj rádi Šutříka :D :D :mrgreen:

Taky si dovolím malinko přispět. Fízlárna je super nápad a super realizace. Absolutně ctím autora, takže to nazvu jako námět se snahou pomoct: Mě osobně hodně zajímá proč má dotyčný název týmu takový jaký má, jaké má ambice letos, za rok, dlouhodobě, proč začal, kdo ho k SP přivedl, komu fandí v reálu, co dělá v reálu....prostě spoustu otázek, které bych navrhl dát jako konstantní, samozřejmě při souhlasu autora, a dále autor, který musí být nesmírně šikovný, tak by určitě dokázal vyfiltrovat nejčastější otázky, takže by dotazů, tedy těch základních bylo dost a dost a tak by odpadla klasická "ČeskoSlovenská" lenost, nedochvilnost, prostě vymluvit se na vše možné, než si přiznat vinu sám sobě.....

P.S.: Nějak jsem se rozepsal a protože nehodlám pokračovat v případném dialogu z důvodu uvedený o řádek výše, tak se omlouvám všem, které tato zpráva obtěžovala, případně urazila a zároveň nevím, jak odpovědět prostě sám za sebe, tak odpovídám na zprávu jedné z růží mezi trním :-)

Kenji
Ataner

Post by Ataner »

Super počtení ..děkujeme ..;-)
JPD - B.3
crueface1

Post by crueface1 »

Fízlárna se začíná potýkat s výrazným poklesem zájmu,což mě nutí k úvahám o jejím ukončení.Už dřív jsem přemýšlel,jaká je hranice počtu otázek aby to ještě mělo smysl a říkal jsem si,že pokud by přišlo míň než pět otázek tak ten projekt ukončím.
Dnes ráno byly v poště 3 otázky a byl jsem rozhodnutý,že šutřík už nedostane "tradiční závěrečnou".Přes den ještě přišly dvě,takže "závěrečná" padla,ale pochybnosti o smyslu přetrvávají.
Je ještě plno lidí,které bych Na fízlárně rád viděl,nechci ale aby se z toho stala nějaká trapná fraška.
Asi nechám těch 5 dotazů jako takové pevné minimum a fízlárna,do které ten počet nepřijde se stane tou poslední.Buď se z té agónie zvedne,nebo dostanou hodný a zlý policajt hodinovou výpověď a budou si hledat nějaké civilní zaměstnání... :wink:

Bude mě mrzet,když to skončí,ale nějak uměle to tu držet určitě nemám v úmyslu.
Tak jeden z absentérů jsem i já...A to si nechávám vždycky zprávu o fízlárně v poště,ale tentokrát jsem pro prokaučoval,což mne mrzí...otázky mám vždycky na každýho.. :roll:

A jak tak koukám,směřuji v rodinným životě tam,jak šutřík..3 ženský kolem sebe budu mít :mrgreen: :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
šutr
Team President

Post by šutr »

crueface1 wrote:
Fízlárna se začíná potýkat s výrazným poklesem zájmu,což mě nutí k úvahám o jejím ukončení.Už dřív jsem přemýšlel,jaká je hranice počtu otázek aby to ještě mělo smysl a říkal jsem si,že pokud by přišlo míň než pět otázek tak ten projekt ukončím.
Dnes ráno byly v poště 3 otázky a byl jsem rozhodnutý,že šutřík už nedostane "tradiční závěrečnou".Přes den ještě přišly dvě,takže "závěrečná" padla,ale pochybnosti o smyslu přetrvávají.
Je ještě plno lidí,které bych Na fízlárně rád viděl,nechci ale aby se z toho stala nějaká trapná fraška.
Asi nechám těch 5 dotazů jako takové pevné minimum a fízlárna,do které ten počet nepřijde se stane tou poslední.Buď se z té agónie zvedne,nebo dostanou hodný a zlý policajt hodinovou výpověď a budou si hledat nějaké civilní zaměstnání... :wink:

Bude mě mrzet,když to skončí,ale nějak uměle to tu držet určitě nemám v úmyslu.
Tak jeden z absentérů jsem i já...A to si nechávám vždycky zprávu o fízlárně v poště,ale tentokrát jsem pro prokaučoval,což mne mrzí...otázky mám vždycky na každýho.. :roll:

A jak tak koukám,směřuji v rodinným životě tam,jak šutřík..3 ženský kolem sebe budu mít :mrgreen: :mrgreen:
No Crú je pravda, že jsem v obou případech dělal synka :roll: , tři ženský doma je mazec, takže hlavu vzhůru :mrgreen:
Šutr
Šutrteam B3
Raduuza

Post by Raduuza »

šutr wrote:
crueface1 wrote: A jak tak koukám,směřuji v rodinným životě tam,jak šutřík..3 ženský kolem sebe budu mít :mrgreen: :mrgreen:
No Crú je pravda, že jsem v obou případech dělal synka :roll: , tři ženský doma je mazec, takže hlavu vzhůru :mrgreen:
moc si nestěžujte, já mám doma tři chlapy, což je z mého hlediska horší, dokážete si představit, v jakém množství musím vařit? :D :D

jinak fízlárna opět super, hezký počteníčko :) :wink:
Image
Milko

Post by Milko »

Ja som sa ho to hneď opýtal.....mlčal....a mlčal...a potom sa priznal... :?
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Otázky som akosi premeškal aj ja, a ony by sa určite nejaké našli, jeden z dvoch ľudí z fóra, s ktorým som mal tú česť sa stretnúť v divízii, hoc to už sú doby dávno minulé... :(
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
kopeckar

Post by kopeckar »

crueface1 wrote:A jak tak koukám,směřuji v rodinným životě tam,jak šutřík..3 ženský kolem sebe budu mít :mrgreen: :mrgreen:
No nevěšte pánové hlavu. Já to taky tak měl, ale pak se začala bejvalá kazit a i když už po těch 9 letech nebyla v záruce, tak jsem ji vrátil původním majitelům a v současné době mám s přítelkyní doma našeho ročního synka, jejího mladšího a když její starší syn (oba mají přes dvacet) dorazí na víkend domů, tak jsme 4:1. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

kopeckar wrote:l,,,,,,,,,,,,,,,,,, ale pak se začala bejvalá kazit a i když už po těch 9 letech nebyla v záruce, tak jsem ji vrátil původním majitelům ,,,,,,,,,,,,,,,,,
tahle tvoje památná věta se mi nikdy neomrzí :mrgreen:
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”