dobré ránkopupajdi13 wrote:Gratulace vítězi,,,,,,trochu jsem na to pozapoměl a uplně mi uniklo,že už turnaj skončil......

Moderator: Czech Moderators
dobré ránkopupajdi13 wrote:Gratulace vítězi,,,,,,trochu jsem na to pozapoměl a uplně mi uniklo,že už turnaj skončil......
klidně i na hulváta...pupajdi13 wrote:Nech si toho Radu![]()
Jinak mám chut Minci dál vkládat ,ale přiznám se,že nemám dostatek času se tady na foru k tomu nějak rozepisovat.
Takže pokud Vám to vyhovuje i takhle "na hulváta" tak není problem dát další kolo,až si spočítám kolikátá Mince by to měla eventuelně být.
To rád slyším..palo wrote: klidně i na hulváta...
zas jeden co bude v áčku dřív než já...pupajdi13 wrote:
už se mi rýsuje mančaft,tak snad i v budoucnu někde něco zahraju v prestižních turnajích.
napiš dva křížky nebo dvě tečky, ostatní si to domyslípupajdi13 wrote:Nech si toho Radu![]()
Jinak mám chut Minci dál vkládat ,ale přiznám se,že nemám dostatek času se tady na foru k tomu nějak rozepisovat.
Takže pokud Vám to vyhovuje i takhle "na hulváta" tak není problem dát další kolo,až si spočítám kolikátá Mince by to měla eventuelně být.
ejhaaa, dúfam, že ma neminiepupajdi13 wrote:O víkendu pozvánky na Novoroční Minci.
A užžž teda???pupajdi13 wrote:O víkendu pozvánky na Novoroční Minci.
Nebylo přeci řečeno o jakém víkenduagamator wrote:A užžž teda???pupajdi13 wrote:O víkendu pozvánky na Novoroční Minci.
Jsem hned v závěsupupajdi13 wrote:nejrychleji to stihl :
Jaromír Malanta Přihláška 11 Led (23:22)
gratulace
agamator wrote: jsem kvůli tomu celý víkend nešel na pivo