winters wrote:5zizou5 wrote:Frankie_doparoma: neni ti blby z 5.ho mista v D posilat nabidku na pratelak tymu 6.mu v H
jako uz sem naky takovy nabidky prijal, hned prvni co mi prisli, dostal sem 9:0 a plusovy body do hodnoceni, co sem dostal za vydreny vitezstvi v lize mi pak seberou takovy svaèiny jako ty, ale uz nejsem takova lamka, ktera automaticky prijme pratelak, ted se uz nejdriv kouknu kdo tu nabidku poslal, ale klidne to zkousej dal, urcite na nekoho, koho dokazes porazit narazis a prijme ti
hodne stesti v hyenarstvi ti preje zizou:Ð
uz sem si domluvil na zejtra pratelak s kamosem taky z H, sice ma trosku lepsi tym, ale nebude to nijak ostudnej vysledek:)
a jeden pratelak na den mi staci, nemusim stvat hrace vickrat denne, zvlast kdyz pak bude liga
ikdyz koukam, ze ta pozvanka byla az na 16. zari, no planujes slusne dopredu:Ð
Tedy to je nehezké, co tu o našem frankiem píšeš. Trochu jsi pøestøelil pøíteli. Frankie patøí do skupiny borcù, kteøí nemají potøebu ždímat týmy nižších divizí v pøátelských "rádoby-pohárech". Pøáteláky slouží k zacelení programových mezer a pro rozehrání B,C týmu. Myslím, že jsi mìl jeho pozvánku pøijmout.
promin, ale hraju to jen kratce a myslel sem ze to ma vetsi negativni vliv na tym, takovy velky prohry a uz sem jich mel za tu kratkou dobu co hraju tolik, ze mi kazda dalsi nabidka trosku štvala a ze nabidek se hrnulo hodne, vic od cizincu, ale holt Frankieho sem videl tady, a tak sem si postezoval, nevedel sem ze pratelaky maji minimalni vliv na naladu tymu a spokojenost fanousku, atak, tak se omlouvam
a jinak stejnak zatim nejsem ve fazi, abych domlouval pratelaky na mesic dopredu, takze podle doby, na kdy ten pratelak byl, bych stejnak neprijal, ja schanim pratelaky zatim celkem na posledni chvili:((
treba na tuten tejden na vetsinu dni ete budu naky schanet