Pokusili jsme se zaútočit alespoň na třetí místo v tabulce, což se povedlo. Na závěr se v pondělí pokusíme zválcovat Valcíře na jejich hřišti.

Moderator: Czech Moderators
Gratulujem k víťazstvu ŠakalŠakal wrote:Mission Impossible 0 - 1 TJ Barca Nyrany (115-118)
Pokusili jsme se zaútočit alespoň na třetí místo v tabulce, což se povedlo. Na závěr se v pondělí pokusíme zválcovat Valcíře na jejich hřišti.
Jeď....ti fandím!!!!palo wrote:Po vítězství nad Zaxem jsme v osmifinále,kde nás nečeká nic lehkého - buď Wellweak nebo Husičova 11...
Sice kecáš,ale je to od Tebe pěkné..ps2512 wrote:Jeď....ti fandím!!!!palo wrote:Po vítězství nad Zaxem jsme v osmifinále,kde nás nečeká nic lehkého - buď Wellweak nebo Husičova 11...
Nekecám....když mě tu Milko nechce, tak fandím toběpalo wrote:Sice kecáš,ale je to od Tebe pěkné..ps2512 wrote:Jeď....ti fandím!!!!palo wrote:Po vítězství nad Zaxem jsme v osmifinále,kde nás nečeká nic lehkého - buď Wellweak nebo Husičova 11...
Ja som si myslel, že fandíš mneps2512 wrote: Nekecám....když mě tu Milko nechce, tak fandím tobě
chces i 7 rocnik poradat bez poradnych souperu?Milko wrote:Ja som si myslel, že fandíš mneps2512 wrote: Nekecám....když mě tu Milko nechce, tak fandím toběŽe si chceš napraviť renomé u mňa,keď si odmietol pozvánku do tohto turnaja, ale ako čítam, tak zjavne sa "nechceš" prihlásiť ani do VII. ročníka
![]()
![]()
![]()
jak to myslíš ???ps2512 wrote:chces i 7 rocnik poradat bez poradnych souperu?Milko wrote:Ja som si myslel, že fandíš mneps2512 wrote: Nekecám....když mě tu Milko nechce, tak fandím toběŽe si chceš napraviť renomé u mňa,keď si odmietol pozvánku do tohto turnaja, ale ako čítam, tak zjavne sa "nechceš" prihlásiť ani do VII. ročníka
![]()
![]()
![]()
Už sa zdalo, že Trabantík odignoruje turnaj (to by ma riadne naštvaloDajo wrote:ACS Pardubice : FC Trabant 3 : 4 ( 1:1 ) 136:139
Zdolali sme ďaľšieho veľkého favorita,tentoraz na jeho pôde a zdramatizovali sme boj o druhú postupovú miestenku do osemfinále. Matematika je jasná,v poslednom kole budeme držať palce JonY.h-mu a jeho Brujerii aby v súboji s oliwapolom vydoloval aspoň bod a zápas preto nevypustil(dúfame) a my musíme poraziť Romana a jeho 1FC Mrakoplaš,ktorému už o nič nejde a postup bude náš.
Ja neviem, ja by som položil otázku ostatným managerom ako vidia VI. ročník tohto turnaja, čo sa týka obsadenia. Len tak námatkovo si z 32 managerov vyberiem, čo ja viem napr. Pala alebo Ela, prípadne Atanera či Daja a položil by som im jednu otázku:ps2512 wrote: chces i 7 rocnik poradat bez poradnych souperu?