Pokusili jsme se zaútočit alespoň na třetí místo v tabulce, což se povedlo. Na závěr se v pondělí pokusíme zválcovat Valcíře na jejich hřišti.
Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup VI. - Zápasy v skupinách...
Mission Impossible 0 - 1 TJ Barca Nyrany (115-118)
Pokusili jsme se zaútočit alespoň na třetí místo v tabulce, což se povedlo. Na závěr se v pondělí pokusíme zválcovat Valcíře na jejich hřišti.
7sakal7
TJ Barca Nyrany
TJ Barca Nyrany
Gratulujem k víťazstvu ŠakalŠakal wrote:Mission Impossible 0 - 1 TJ Barca Nyrany (115-118)
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Dnes v 10 hodin parádní zápas se smolným koncem pro duffyho.
torpédo Svinov 2 - 2 Fc Mantel (140:139)
Torpéďáci byli celý zápas lepší, nebýt 2 zranění, tak mně celkem rychle smázli (nastoupili za ně výrazně slabší hráči). I tak jsem byl o 1 bod horší a měl jsem zaslouženě prohrát. Postup je tím pádem zpečetěn, v podledním kole se rozhodne z jakého místa to bude v přímém souboji s Primem.
P.S. Tímto vyzývám CML, aby mi přestal pomáhat - kazí mi tak mou dlouho budovanou image.
torpédo Svinov 2 - 2 Fc Mantel (140:139)
Torpéďáci byli celý zápas lepší, nebýt 2 zranění, tak mně celkem rychle smázli (nastoupili za ně výrazně slabší hráči). I tak jsem byl o 1 bod horší a měl jsem zaslouženě prohrát. Postup je tím pádem zpečetěn, v podledním kole se rozhodne z jakého místa to bude v přímém souboji s Primem.
P.S. Tímto vyzývám CML, aby mi přestal pomáhat - kazí mi tak mou dlouho budovanou image.
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
Po vítězství nad Zaxem jsme v osmifinále,kde nás nečeká nic lehkého - buď Wellweak nebo Husičova 11... 

-
ps2512
Jeď....ti fandím!!!!palo wrote:Po vítězství nad Zaxem jsme v osmifinále,kde nás nečeká nic lehkého - buď Wellweak nebo Husičova 11...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
Sice kecáš,ale je to od Tebe pěkné..ps2512 wrote:Jeď....ti fandím!!!!palo wrote:Po vítězství nad Zaxem jsme v osmifinále,kde nás nečeká nic lehkého - buď Wellweak nebo Husičova 11...

-
ps2512
Nekecám....když mě tu Milko nechce, tak fandím toběpalo wrote:Sice kecáš,ale je to od Tebe pěkné..ps2512 wrote:Jeď....ti fandím!!!!palo wrote:Po vítězství nad Zaxem jsme v osmifinále,kde nás nečeká nic lehkého - buď Wellweak nebo Husičova 11...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Ja som si myslel, že fandíš mneps2512 wrote: Nekecám....když mě tu Milko nechce, tak fandím tobě
-
ps2512
chces i 7 rocnik poradat bez poradnych souperu?Milko wrote:Ja som si myslel, že fandíš mneps2512 wrote: Nekecám....když mě tu Milko nechce, tak fandím toběŽe si chceš napraviť renomé u mňa,keď si odmietol pozvánku do tohto turnaja, ale ako čítam, tak zjavne sa "nechceš" prihlásiť ani do VII. ročníka
![]()
![]()
![]()
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
jak to myslíš ???ps2512 wrote:chces i 7 rocnik poradat bez poradnych souperu?Milko wrote:Ja som si myslel, že fandíš mneps2512 wrote: Nekecám....když mě tu Milko nechce, tak fandím toběŽe si chceš napraviť renomé u mňa,keď si odmietol pozvánku do tohto turnaja, ale ako čítam, tak zjavne sa "nechceš" prihlásiť ani do VII. ročníka
![]()
![]()
![]()

ACS Pardubice : FC Trabant 3 : 4 ( 1:1 ) 136:139
Zdolali sme ďaľšieho veľkého favorita,tentoraz na jeho pôde a zdramatizovali sme boj o druhú postupovú miestenku do osemfinále. Matematika je jasná,v poslednom kole budeme držať palce JonY.h-mu a jeho Brujerii aby v súboji s oliwapolom vydoloval aspoň bod a zápas preto nevypustil
(dúfame) a my musíme poraziť Romana a jeho 1FC Mrakoplaš,ktorému už o nič nejde a postup bude náš. 
Zdolali sme ďaľšieho veľkého favorita,tentoraz na jeho pôde a zdramatizovali sme boj o druhú postupovú miestenku do osemfinále. Matematika je jasná,v poslednom kole budeme držať palce JonY.h-mu a jeho Brujerii aby v súboji s oliwapolom vydoloval aspoň bod a zápas preto nevypustil
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
Skupina 5
4. kolo
1.FC Julec 0 - 1 The Last Mohycan (127 - 136)
- Homara sme zdolali aj na jeho ihrisku, prípisali sme si ďalšie bodíky do tabuľky a máme ich už toľko, že nám zabezpečujú v predstihu postup do osemfinále
Zostáva nám už iba bojovať o prvenstvo v skupine s Tosíčkom, ktorého privítam na našom Mohycan stadium v najbližšom kole. Stačí nám teoreticky aj remízka....
4. kolo
1.FC Julec 0 - 1 The Last Mohycan (127 - 136)
- Homara sme zdolali aj na jeho ihrisku, prípisali sme si ďalšie bodíky do tabuľky a máme ich už toľko, že nám zabezpečujú v predstihu postup do osemfinále
Už sa zdalo, že Trabantík odignoruje turnaj (to by ma riadne naštvaloDajo wrote:ACS Pardubice : FC Trabant 3 : 4 ( 1:1 ) 136:139
Zdolali sme ďaľšieho veľkého favorita,tentoraz na jeho pôde a zdramatizovali sme boj o druhú postupovú miestenku do osemfinále. Matematika je jasná,v poslednom kole budeme držať palce JonY.h-mu a jeho Brujerii aby v súboji s oliwapolom vydoloval aspoň bod a zápas preto nevypustil(dúfame) a my musíme poraziť Romana a jeho 1FC Mrakoplaš,ktorému už o nič nejde a postup bude náš.
Ja neviem, ja by som položil otázku ostatným managerom ako vidia VI. ročník tohto turnaja, čo sa týka obsadenia. Len tak námatkovo si z 32 managerov vyberiem, čo ja viem napr. Pala alebo Ela, prípadne Atanera či Daja a položil by som im jednu otázku:ps2512 wrote: chces i 7 rocnik poradat bez poradnych souperu?
Chýba Vám nejaké mužstvo v VI. ročníku Milkovho cupu
-
Ataner
Tak já myslím že turnaj je velice kvalitně obsazen,při té tlačenici do takto prestižního podniku tomu nemůže být ani jinak..jako příklad můžeme uvézt například celek Oleksovic který i přes svou zjevnou kvalitu se do turnaje vůbec nekvalifikoval...tak velký je zájem mezi manažery dostat své hráče do hledáčku tohoto turnajového podniku...vidíme tu nejedno velké jméno..třeba Big El je toho jasným důkazem..
Z Mohycan stadium živě Ataner
Z Mohycan stadium živě Ataner
JPD - B.3