Co se divíš, už dávno přece víš, že PS-ko nic neumí.palo wrote:ps2512 wrote:To mám.....jen chybí tam mít něco, co by se dalo odeslatpalo wrote: Máš mít dávno interbanking...Tak to musíš víc pracovat...
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
Re: Stratovarius Cup XII. - finále Šutrteam - Fc Mantel 29.1
-
ps2512
- Member of the Soccer Project Association
To sice jo, ale můžou mě za to víc platit ne?mantel wrote:]
Co se divíš, už dávno přece víš, že PS-ko nic neumí.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
FINÁLE:

Šutrteam a Fc Mantel nejsou právě častými soupeři.Vzhledem k angažovanosti obou manažerů v turnajích je až s podivem,že naposledy se v soutěžním utkání potkali 7.9.
Jednalo se o osmifinále Milkova cupu V a šutřík po remíze 2:2 postoupil 5:3 na penalty.Hodně vyrovnaný duel se očekává i tentokrát.

Šutrteam a Fc Mantel nejsou právě častými soupeři.Vzhledem k angažovanosti obou manažerů v turnajích je až s podivem,že naposledy se v soutěžním utkání potkali 7.9.
Jednalo se o osmifinále Milkova cupu V a šutřík po remíze 2:2 postoupil 5:3 na penalty.Hodně vyrovnaný duel se očekává i tentokrát.

Čekal jsem že Mantelík bude čeřit vodu a nic...
Asi klid před bouří 
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
No favorit nejsem, tak se snažím držet hubu a krok
Ještě tu pustím nějaké to velkohubé prohlášení a Ps-ko a spol. se mi pak budou týden v kuse smát.
Myslíš Péesko a toho druhého od P, žemantel wrote:No favorit nejsem, tak se snažím držet hubu a krokJeště tu pustím nějaké to velkohubé prohlášení a Ps-ko a spol. se mi pak budou týden v kuse smát.
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
-
ps2512
A já se tak těšilšutr wrote:Myslíš Péesko a toho druhého od P, žemantel wrote:No favorit nejsem, tak se snažím držet hubu a krokJeště tu pustím nějaké to velkohubé prohlášení a Ps-ko a spol. se mi pak budou týden v kuse smát.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
Protože organizační výbor už má připraveny veškeré poturnajové statistiky,vyzývá tímto oba finalisty,aby nemařily jeho úsilí nějakými neuváženě vysokými výkony jak týmů,tak i jednotlivých hráčů.Děkujeme za pochopení. 

Asi budeš Palo muset, s Mantelíkem do toho půjdeme naplnopalo wrote:Protože organizační výbor už má připraveny veškeré poturnajové statistiky,vyzývá tímto oba finalisty,aby nemařily jeho úsilí nějakými neuváženě vysokými výkony jak týmů,tak i jednotlivých hráčů.Děkujeme za pochopení.
Šutr
Šutrteam B3
Šutrteam B3
no já do toho naplno půjdu každopádně, nicméně už asi 5-6 sezon nepoužívám blokace a ten den hraju 4 turnaje.
No a tohle bude ten poslední, tak žádný supervýkon určitě nezahraju. Ještě, že alespoň rozhodčí připouští možnost zariskovat, jinak by snad ani nebylo o co hrát. 
-
palo
Tak já to zas předělám,že jste to vy... 

-
ps2512
a co kdybych to byl já?palo wrote:Tak já to zas předělám,že jste to vy...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
u Tebe žádný vysoký výkon nehrozí...ps2512 wrote:a co kdybych to byl já?palo wrote:Tak já to zas předělám,že jste to vy...

-
ps2512
To jsem přesně čekal, ty obludopalo wrote:u Tebe žádný vysoký výkon nehrozí...ps2512 wrote:a co kdybych to byl já?palo wrote:Tak já to zas předělám,že jste to vy...
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
palo
Stratovarius Cup XIII.
Turnaj se nám tentokrát trochu natahuje a po jeho skončení bude následovat lavina statistik
,takže něco k tomu následujícímu:
Pozvánky se budou posílat ve středu 1.2. po simulaci v 18:00.
Vítěz turnaje tentokrát získá SPFA na 18 týdnů.Podmínkou pro zisk ceny bude účast (jakákoliv) vítěze na fóru topicu turnaje (ne až po finále
).
Cena je nepřevoditelná,pokud ji z nějakých důvodů nezíská vítěz,nepřevádí se na dalšího v pořadí.
Aby se zvýšil náboj základní části,bude odměněno i umístění v tabulce výkonů.Její vítěz získá 5 přátelských zápasů na domácí půdě s týmem Stratovarius,druhý v pořadí 3 a třetí 2 přátelské zápasy.I o zisku této ceny bude informováno jen v topicu - kdo si to tu přečte,přáteláky získá.Ceny jsou určeny pro lidi z fóra.
Pro velký úspěch
mikulášských Slipknotů bude turnaj zkušebně obohacen rubrikou Abeceda metalu.V průběhu turnaje budou postupně v topicu umísťovány odkazy na videa kapel a interpretů nejen tohoto žánru.Jak napovídá název,budou řazeny od A do Z a vybírat bych chtěl hlavně různá videa něčím zajímavá a přiblížit tu i různé kapely široké veřejnosti ne úplně známé.Kdo bude chtít,ať se podívá,kdo ne,ať rubriku prostě ignoruje.Každopádně uvítám jakékoliv komentáře a ohlasy.I tady je připravena cena - kdo ze SP závisláků přijede v létě na Masters of Rock do Vizovic,toho zvu na pivo a panáka. 
Turnaj se nám tentokrát trochu natahuje a po jeho skončení bude následovat lavina statistik
Cena je nepřevoditelná,pokud ji z nějakých důvodů nezíská vítěz,nepřevádí se na dalšího v pořadí.
Last edited by palo on Sun Jan 29, 2012 8:53 am, edited 1 time in total.