Co se divíš, už dávno přece víš, že PS-ko nic neumí.palo wrote:ps2512 wrote:To mám.....jen chybí tam mít něco, co by se dalo odeslatpalo wrote: Máš mít dávno interbanking...Tak to musíš víc pracovat...

Moderator: Czech Moderators
Co se divíš, už dávno přece víš, že PS-ko nic neumí.palo wrote:ps2512 wrote:To mám.....jen chybí tam mít něco, co by se dalo odeslatpalo wrote: Máš mít dávno interbanking...Tak to musíš víc pracovat...
To sice jo, ale můžou mě za to víc platit ne?mantel wrote:]
Co se divíš, už dávno přece víš, že PS-ko nic neumí.
Myslíš Péesko a toho druhého od P, žemantel wrote:No favorit nejsem, tak se snažím držet hubu a krokJeště tu pustím nějaké to velkohubé prohlášení a Ps-ko a spol. se mi pak budou týden v kuse smát.
A já se tak těšilšutr wrote:Myslíš Péesko a toho druhého od P, žemantel wrote:No favorit nejsem, tak se snažím držet hubu a krokJeště tu pustím nějaké to velkohubé prohlášení a Ps-ko a spol. se mi pak budou týden v kuse smát.
Asi budeš Palo muset, s Mantelíkem do toho půjdeme naplnopalo wrote:Protože organizační výbor už má připraveny veškeré poturnajové statistiky,vyzývá tímto oba finalisty,aby nemařily jeho úsilí nějakými neuváženě vysokými výkony jak týmů,tak i jednotlivých hráčů.Děkujeme za pochopení.
a co kdybych to byl já?palo wrote:Tak já to zas předělám,že jste to vy...
u Tebe žádný vysoký výkon nehrozí...ps2512 wrote:a co kdybych to byl já?palo wrote:Tak já to zas předělám,že jste to vy...
To jsem přesně čekal, ty obludopalo wrote:u Tebe žádný vysoký výkon nehrozí...ps2512 wrote:a co kdybych to byl já?palo wrote:Tak já to zas předělám,že jste to vy...