Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

MilanSLOVAKIA
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XIII.

Post by MilanSLOVAKIA »

Dostali sme sa do 3. skupiny medzi timy :

:arrow: FK Hash Rohatsko - Pre nas je tento tim celkom znamy aj ked ani nahodou si nespominam ci sme sa vobec niekedy v turnajoch stretli. Momentalne bude hrat F - diviziu a v kazdej sezone nabera rapidne silu no dufam ze na nas ju este nemaju dost. Spokojny by som bol so ziskom aspon 4 bodov ale to sa bude odvijat aj od toho ze ake priority si vybere super.
:arrow: Duna Most Gemini - Z pocutia je to pre nas tiez znami tim ale neviem o tom ze by sme si niekedy zmerali sily. Vieme vsak velmi podstatnu informaciu a to ze ma na konte zisk Prokoplej Bubna. Zatial hra E - diviziu a podla nasich vypoctov si tu zavahat nemozme dovolit. Ale kedze tento tim uplne dokladne nepoznam tak nas moze skaredo prekvapit.
:arrow: No Boost - A tu mame ceresnicku na zaver. Toto je 2. turnaj z troch kde sme boli spolu vyzrebovany. Pekne a zaroven aj zaujimave je to ze v prvych dvoch turnajoch nie len ze bojujeme o postup ale aj o 1. miesto. Aj tuto nas cakaju velmi tazke krvopotne boje na ktore sa velmi tesim. Tiez chcem aspon jeden bod ale nebranil by som sa viacerym :)

Tak zatial co sme si tento turnaj zahrali dva krat sme velku dieru do sveta neurobili dokonca sme zatial v tomto turnaji nepostupili zo skupiny ani raz. Samozrejme po vyzrebovani tejto celkom priaznivej skupiny ine ako postup vylucujem. Dokonca ako som uz spominal pokusim sa zabojovat o 1. miesto. Potesil by ma aj niaky pekny zapasi do statistik. Uvidi sa ;) Rozhodne ale je co napravat.
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
palo

Post by palo »

Díky za pochvalu - budu držet palce,ať se ve statistikách objevuješ co nejvíc a nejvýš ! :wink:

Jinak s tou agresivitou mne to taky překvapilo - radši jsem byl mrknout na hráče - no a máš tam pár solidních vrahounků... :mrgreen:
Image
oliwapol

Post by oliwapol »

[quote="palo"]
:arrow: - největší důvěru tipujících má ACS Pardubice (8 tipů),těsně následují rudá mašina a Primisimo FC (po 7 tipech)

Tak to lehce zavazuje,o to větší motivaci mám to dotáhnout co nejdál.
ACS Pardubice
palo

Post by palo »

oliwapol wrote:
palo wrote: :arrow: - největší důvěru tipujících má ACS Pardubice (8 tipů),těsně následují rudá mašina a Primisimo FC (po 7 tipech)

Tak to lehce zavazuje,o to větší motivaci mám to dotáhnout co nejdál.
Já Tě tentokrát nevyřadím,protože neprolezu ani ze skupiny... :roll:
Image
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

palo wrote:Díky za pochvalu - budu držet palce,ať se ve statistikách objevuješ co nejvíc a nejvýš ! :wink:

Jinak s tou agresivitou mne to taky překvapilo - radši jsem byl mrknout na hráče - no a máš tam pár solidních vrahounků... :mrgreen:
Tak to je pravda ze zopar z hracov som vytiahol kedysi z vezenia ale od dajme tomu mojej novej eri maju vezni vstup do DAC - u zakazany. A za to ze nie som svina tak tych starych necham dozit v klude v klube :mrgreen:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
palo

Post by palo »

Image
Image
palo

Post by palo »

ABECEDA METALU - B

Zpěvák skupiny Iron Maiden Bruce Dickinson si čas od času odskočí natočit sólovku.Tato se mu opravdu povedla - Tears Of The Dragon:

http://www.youtube.com/watch?v=BoA4XpiB ... re=related
Image
Big El

Post by Big El »

palo wrote:ABECEDA METALU - B

Zpěvák skupiny Iron Maiden Bruce Dickinson si čas od času odskočí natočit sólovku.Tato se mu opravdu povedla - Tears Of The Dragon:

Jako člověk, který metal moc nemusí, musím říct, že jak A, tak B se mi celkem líbí. Jen ta kvalita toho videa :roll: :( :(
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
palo

Post by palo »

Big El wrote:
palo wrote:ABECEDA METALU - B

Jako člověk, který metal moc nemusí, musím říct, že jak A, tak B se mi celkem líbí. Jen ta kvalita toho videa :roll: :( :(
Jo,já vím :roll: - a to už jsem ho před tím jednou vyměnil.Ale o video tady většinou půjde až v poslední řadě,sem tam se tu něco objeví i bez něj.
Každopádně beru jako první úspěch mé vnucovací kampaně :wink: ,že sis to vůbec pustil... :D
Image
palo

Post by palo »

:arrow: - Dnes ještě dorazil tip od Kiffona,který na vítězství věří Primovi.Primisimo FC se tak s osmi hlasy dotáhl na ACS Pardubice na čelo.
Image
Big El

Post by Big El »

palo wrote: Každopádně beru jako první úspěch mé vnucovací kampaně :wink: ,že sis to vůbec pustil... :D
To ale jenom proto, že tu na fóru bylo úplně mrtvo a já se nudil :lol:

Ovšem navzdory tomu nelituji, že ses mi vnutil :P :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
palo

Post by palo »

Big El wrote:
palo wrote: Každopádně beru jako první úspěch mé vnucovací kampaně :wink: ,že sis to vůbec pustil... :D
To ale jenom proto, že tu na fóru bylo úplně mrtvo a já se nudil :lol:

Ovšem navzdory tomu nelituji, že ses mi vnutil :P :wink:
V tom případě je to i druhý úspěch - prvoplánovou ambicí této rubriky bylo zaplnit hluchá místa v turnaji... :wink:
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

FK Hash Rohatsko
Duna Most Gemini
No Boost
FC DAC

zajimava skupina, dva eckari, jeden deckar a ja efkar. hodne napovi uterni zapas se slovenskym DACem...
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
acskncl

Post by acskncl »

:roll: :roll: 7 silencu tipuje me duchodce na viteze? To museli psat s trojkou v zile, vzdyt i vyhlidky na postup ze skupiny jsou nevalne :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
mantel

Post by mantel »

acskncl wrote::roll: :roll: 7 silencu tipuje me duchodce na viteze? To museli psat s trojkou v zile, vzdyt i vyhlidky na postup ze skupiny jsou nevalne :mrgreen:
Mně napadlo to samé, jak jsem to viděl. Otázka je, jestli tví důchodci už jsou opravdu v takovém hajzlu, jak nám to tady líčíš. Spousta managerů si to očividně nemyslí.
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”