Dostali sme sa do 3. skupiny medzi timy :
FK Hash Rohatsko - Pre nas je tento tim celkom znamy aj ked ani nahodou si nespominam ci sme sa vobec niekedy v turnajoch stretli. Momentalne bude hrat F - diviziu a v kazdej sezone nabera rapidne silu no dufam ze na nas ju este nemaju dost. Spokojny by som bol so ziskom aspon 4 bodov ale to sa bude odvijat aj od toho ze ake priority si vybere super.
Duna Most Gemini - Z pocutia je to pre nas tiez znami tim ale neviem o tom ze by sme si niekedy zmerali sily. Vieme vsak velmi podstatnu informaciu a to ze ma na konte zisk Prokoplej Bubna. Zatial hra E - diviziu a podla nasich vypoctov si tu zavahat nemozme dovolit. Ale kedze tento tim uplne dokladne nepoznam tak nas moze skaredo prekvapit.
No Boost - A tu mame ceresnicku na zaver. Toto je 2. turnaj z troch kde sme boli spolu vyzrebovany. Pekne a zaroven aj zaujimave je to ze v prvych dvoch turnajoch nie len ze bojujeme o postup ale aj o 1. miesto. Aj tuto nas cakaju velmi tazke krvopotne boje na ktore sa velmi tesim. Tiez chcem aspon jeden bod ale nebranil by som sa viacerym
Tak zatial co sme si tento turnaj zahrali dva krat sme velku dieru do sveta neurobili dokonca sme zatial v tomto turnaji nepostupili zo skupiny ani raz. Samozrejme po vyzrebovani tejto celkom priaznivej skupiny ine ako postup vylucujem. Dokonca ako som uz spominal pokusim sa zabojovat o 1. miesto. Potesil by ma aj niaky pekny zapasi do statistik. Uvidi sa

Rozhodne ale je co napravat.