Jednoznacny zapas. Zion uz turnaj jen dohrava. Je to pochopitelne. Timto sme si zajistili prvni misto ve skupine a budeme se tesit na Romana, nebo Wesicka. No jeden lepsi nez druhej. Opravdu neni moc z ceho si vybrat.
Do zápasu jsme dali vše, hráli na hranici sebeobětování, bojovali o každý míč na absolutních 100% a - podařilo se!!! Odměnou za skvělý výkon nám byly 3 body, a tak se s touto skupinou neloučíme bez bodu
Jooooooooooo. Huraaaaaaaaa. KONECNEEEEEEEEE sa nam to podarilo. Postupujeme dalej v Stratovarius cupe na treti pokus. Na prekvapenie sme si postup zaistili dokonca predcasne. Vyhrali sme rozdielom triedy ked sme v zapase nemali ani najmensi problem tieto tri body uhrat. Potesil by ma o nieco lepsi vykon ale momentalne to nie je az tak dolezite. V zapase sa presadil Cyril Lesay a dva krat z penalty skoroval Gabor Paliatka.
V najblizsom poslednom zapase skupinovej fazy nas caka narocny zapas s lidrom tabulky No Boost. Obidvom timom v tomto zapase v podstane uz o nic nejde len o prikraslenie si statistyk. Aj napriek tomu sa na tento zapas tesim. Bude to posledny zapas so 6 ktore sme mali na plane na zaciatku tejto sezony. O vitazovy rozhodne to ze do akej miery super zapas vypusti. Ci ho vobec vypusti.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
Tak podle ocekavani vyprask i v poslednim zapase a me odhady na otloukanka turnaje se naplnily Tech 7 ci kolik blaznu co me duchodce tipovalo na viteze by melo min chlastat
acskncl wrote:Tak podle ocekavani vyprask i v poslednim zapase a me odhady na otloukanka turnaje se naplnily Tech 7 ci kolik blaznu co me duchodce tipovalo na viteze by melo min chlastat
Plzeňskou skupinu Interitus jsem si před pár lety šel poslechnout spíš ze zvědavosti,přeci jenom metal a smyčce není zas tak běžné spojení.Zůstal jsem až do konce a od té doby na ně byl ještě dvakrát...Nenašel jsem klip s poslouchatelným zvukem,tak zase aspoň fotky symphonic metalové skupiny.
V souboji o přáteláky nakonec Libo Team vedení neudržel a drtivým finišem se před něj dostaly ACS Pardubice.DBS on tour se podařilo udržet třetí příčku před dotírající Brujerií.Oficiální výsledky po dopočítání zítřejších zápasů.
Do zápasu jsme dali vše, hráli na hranici sebeobětování, bojovali o každý míč na absolutních 100% a - podařilo se!!! Odměnou za skvělý výkon nám byly 3 body, a tak se s touto skupinou neloučíme bez bodu
Jo i moji kluci se snažili, nic méně to o trošičku nestačilo, i tak jsme skončili 3., ale i to je zklamání.
Nu což, snad to vyjde příště
Jo i moji kluci se snažili, nic méně to o trošičku nestačilo, i tak jsme skončili 3., ale i to je zklamání.
Nu což, snad to vyjde příště
Také jsme zklamaní. Čekali jsme, že s průměrným výkonem 111 na zápas suverénně postoupíme z 1.místa. Vůbec nechápu, co se stalo, že nám to nestačilo. Asi jsme soupeře poněkud podcenili
acskncl wrote:Tak podle ocekavani vyprask i v poslednim zapase a me odhady na otloukanka turnaje se naplnily Tech 7 ci kolik blaznu co me duchodce tipovalo na viteze by melo min chlastat
Asi jo.Manželka mi to taky říká...
I já mám podobné názory doma
ale byla to vyrovnaná skupina, alespoň na body. (Samozřejmě myslím ty v zápasu a ne ty za výhry a remízy )
Kenji
Last edited by roman.zloch on Thu Feb 23, 2012 12:32 pm, edited 1 time in total.