Jednoznacny zapas. Zion uz turnaj jen dohrava. Je to pochopitelne. Timto sme si zajistili prvni misto ve skupine a budeme se tesit na Romana, nebo Wesicka. No jeden lepsi nez druhej. Opravdu neni moc z ceho si vybrat.
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
Mazzy
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XIII.
No Boost - FK Hash Rohatsko = 4:0 (125:76)
Jednoznacny zapas. Zion uz turnaj jen dohrava. Je to pochopitelne. Timto sme si zajistili prvni misto ve skupine a budeme se tesit na Romana, nebo Wesicka. No jeden lepsi nez druhej. Opravdu neni moc z ceho si vybrat.
-
palo
ABECEDA METALU - CH
Charon - pohoda z Finska...
Little Angel: http://www.youtube.com/watch?v=dNkQvxPsBlo
Charon - pohoda z Finska...
Little Angel: http://www.youtube.com/watch?v=dNkQvxPsBlo

-
mrakoplas44
1FC Mrakoplaš 2 - 2 The Reds HK
Tak se nám nepovedlo utrhnout tři body a tak jdeme dál z druhého místa.
Škoda mohl jsem si kopnout s Milanem.
Tak se nám nepovedlo utrhnout tři body a tak jdeme dál z druhého místa.
Škoda mohl jsem si kopnout s Milanem.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
Team Herbalife - Baníček 2:1 (99:97)
Do zápasu jsme dali vše, hráli na hranici sebeobětování, bojovali o každý míč na absolutních 100% a - podařilo se!!! Odměnou za skvělý výkon nám byly 3 body, a tak se s touto skupinou neloučíme bez bodu
Do zápasu jsme dali vše, hráli na hranici sebeobětování, bojovali o každý míč na absolutních 100% a - podařilo se!!! Odměnou za skvělý výkon nám byly 3 body, a tak se s touto skupinou neloučíme bez bodu
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
MilanSLOVAKIA
FC DAC 3 - 0 Duna Most Gemini
výkony - 123 : 85
Jooooooooooo. Huraaaaaaaaa. KONECNEEEEEEEEE sa nam to podarilo. Postupujeme dalej v Stratovarius cupe na treti pokus. Na prekvapenie sme si postup zaistili dokonca predcasne. Vyhrali sme rozdielom triedy ked sme v zapase nemali ani najmensi problem tieto tri body uhrat. Potesil by ma o nieco lepsi vykon ale momentalne to nie je az tak dolezite. V zapase sa presadil Cyril Lesay a dva krat z penalty skoroval Gabor Paliatka.
V najblizsom poslednom zapase skupinovej fazy nas caka narocny zapas s lidrom tabulky No Boost. Obidvom timom v tomto zapase v podstane uz o nic nejde len o prikraslenie si statistyk. Aj napriek tomu sa na tento zapas tesim. Bude to posledny zapas so 6 ktore sme mali na plane na zaciatku tejto sezony. O vitazovy rozhodne to ze do akej miery super zapas vypusti. Ci ho vobec vypusti.
výkony - 123 : 85
Jooooooooooo. Huraaaaaaaaa. KONECNEEEEEEEEE sa nam to podarilo. Postupujeme dalej v Stratovarius cupe na treti pokus. Na prekvapenie sme si postup zaistili dokonca predcasne. Vyhrali sme rozdielom triedy ked sme v zapase nemali ani najmensi problem tieto tri body uhrat. Potesil by ma o nieco lepsi vykon ale momentalne to nie je az tak dolezite. V zapase sa presadil Cyril Lesay a dva krat z penalty skoroval Gabor Paliatka.
V najblizsom poslednom zapase skupinovej fazy nas caka narocny zapas s lidrom tabulky No Boost. Obidvom timom v tomto zapase v podstane uz o nic nejde len o prikraslenie si statistyk. Aj napriek tomu sa na tento zapas tesim. Bude to posledny zapas so 6 ktore sme mali na plane na zaciatku tejto sezony. O vitazovy rozhodne to ze do akej miery super zapas vypusti. Ci ho vobec vypusti.
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Tak podle ocekavani vyprask i v poslednim zapase a me odhady na otloukanka turnaje se naplnily
Tech 7 ci kolik blaznu co me duchodce tipovalo na viteze by melo min chlastat 
Na ceste do propadliste dejin.
-
palo
Asi jo.Manželka mi to taky říká...acskncl wrote:Tak podle ocekavani vyprask i v poslednim zapase a me odhady na otloukanka turnaje se naplnilyTech 7 ci kolik blaznu co me duchodce tipovalo na viteze by melo min chlastat

-
palo
ABECEDA METALU - I
Plzeňskou skupinu Interitus jsem si před pár lety šel poslechnout spíš ze zvědavosti,přeci jenom metal a smyčce není zas tak běžné spojení.Zůstal jsem až do konce a od té doby na ně byl ještě dvakrát...Nenašel jsem klip s poslouchatelným zvukem,tak zase aspoň fotky symphonic metalové skupiny.
Křídla: http://www.youtube.com/watch?v=_Nov1a0npZY

Plzeňskou skupinu Interitus jsem si před pár lety šel poslechnout spíš ze zvědavosti,přeci jenom metal a smyčce není zas tak běžné spojení.Zůstal jsem až do konce a od té doby na ně byl ještě dvakrát...Nenašel jsem klip s poslouchatelným zvukem,tak zase aspoň fotky symphonic metalové skupiny.
Křídla: http://www.youtube.com/watch?v=_Nov1a0npZY

-
palo
V souboji o přáteláky nakonec Libo Team vedení neudržel a drtivým finišem se před něj dostaly ACS Pardubice.DBS on tour se podařilo udržet třetí příčku před dotírající Brujerií.Oficiální výsledky po dopočítání zítřejších zápasů.

Postupová cesta vede přes výhru o dva a více gólů
To bude pro dědouše sakra náročný úkol 
Evidentně počítáš s tím, že já své utkání prohraju.sexy kote wrote:Postupová cesta vede přes výhru o dva a více gólůTo bude pro dědouše sakra náročný úkol
-
oliwapol
Brujeria 0 - 1 ACS Pardubice
142 - 145 , co dodat výkony hovoří za vše
142 - 145 , co dodat výkony hovoří za vše
ACS Pardubice
Jo i moji kluci se snažili, nic méně to o trošičku nestačilo, i tak jsme skončili 3., ale i to je zklamání.Big El wrote:Team Herbalife - Baníček 2:1 (99:97)
Nu což, snad to vyjde příště
Také jsme zklamaní. Čekali jsme, že s průměrným výkonem 111 na zápas suverénně postoupíme z 1.místa. Vůbec nechápu, co se stalo, že nám to nestačilo. Asi jsme soupeře poněkud podceniliAzor wrote:Jo i moji kluci se snažili, nic méně to o trošičku nestačilo, i tak jsme skončili 3., ale i to je zklamání.Big El wrote:Team Herbalife - Baníček 2:1 (99:97)
Nu což, snad to vyjde příště
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
roman.zloch
- Coach
palo wrote:Asi jo.Manželka mi to taky říká...acskncl wrote:Tak podle ocekavani vyprask i v poslednim zapase a me odhady na otloukanka turnaje se naplnilyTech 7 ci kolik blaznu co me duchodce tipovalo na viteze by melo min chlastat
I já mám podobné názory doma
ale byla to vyrovnaná skupina, alespoň na body. (Samozřejmě myslím ty v zápasu a ne ty za výhry a remízy
Kenji
Last edited by roman.zloch on Thu Feb 23, 2012 12:32 pm, edited 1 time in total.