No a teď jsem se díval,že jedeme do Trenčína i ve čtvrtek v rámci Nemožného poháru...Dajo wrote:palo wrote: Asi pošleme céčko,ať nezničíš naší elitě hudební vkus...![]()
Doufám,že nedělní Borůvka Cup už bude bez kultůry.![]()
![]()
![]()
A sakra, Boruvka...na tu som zabudol.
Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XIII.

A tam to bude tiež zaujímavé,boj o skóre,pretože keď som sa pozrel na proti skupinu , tak proti ACS-ku sa mi veľmi nechce nastúpiť.palo wrote: No a teď jsem se díval,že jedeme do Trenčína i ve čtvrtek v rámci Nemožného poháru...
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
palo
No jo,Pardubice nebrat...Dajo wrote:A tam to bude tiež zaujímavé,boj o skóre,pretože keď som sa pozrel na proti skupinu , tak proti ACS-ku sa mi veľmi nechce nastúpiť.palo wrote: No a teď jsem se díval,že jedeme do Trenčína i ve čtvrtek v rámci Nemožného poháru...Asi budú naše ostatné zápasy bez kultúry , kto by to platil .
![]()

A možno aj viac.palo wrote: No jo,Pardubice nebrat...To budou tři mače o život,doufám,že aspoň jednou uspějeme...
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
palo
Fc Mantel - Brujeria 0:0,pen.7:8
výkony 140:139,agr.100:100,rozh.46%,bez ČK
Jeden z největších favoritů končí už v osmifinále...

výkony 140:139,agr.100:100,rozh.46%,bez ČK
Jeden z největších favoritů končí už v osmifinále...

Last edited by palo on Tue Feb 28, 2012 4:08 pm, edited 1 time in total.

-
palo
Jak uslyší Hložka s Kokotvaldem je po nich jak po žabách...Dajo wrote:A možno aj viac.palo wrote: No jo,Pardubice nebrat...To budou tři mače o život,doufám,že aspoň jednou uspějeme...
Tvojí milionares sa zlepšujú každým dňom.

U mně spokojenost s výkonem i s faktem, že můj mladý tým zahrál o bod víc než jonY.h. Tím ovšem spokojenost končí, protože penalty prostě nedopadly jak měly.
Gratulka soupeři k postupu a nezbývá než věřit, že mě vyřadil pozdější vítěz.
-
oliwapol
Se mnou už se snad počítá jako s jasným postupujícím přes berušky,zajímavé
a pak už mě dál nikdo nechce
ACS Pardubice
-
palo
Ne - to bylo v souvislosti s íčkovým turnajem,kde jsi v protiskupině,tak se budem snažit s Dajem tu svoji vyhrát,aby k Tobě jel ten druhý...oliwapol wrote:Se mnou už se snad počítá jako s jasným postupujícím přes berušky,zajímavé![]()

-
oliwapol
Jo takhle to máte rozhozený,ještě že já si už moc vybírat nemůžu.palo wrote:Ne - to bylo v souvislosti s íčkovým turnajem,kde jsi v protiskupině,tak se budem snažit s Dajem tu svoji vyhrát,aby k Tobě jel ten druhý...oliwapol wrote:Se mnou už se snad počítá jako s jasným postupujícím přes berušky,zajímavé![]()
ACS Pardubice
oliwapol wrote:Se mnou už se snad počítá jako s jasným postupujícím přes berušky,zajímavé![]()
Berušky jsou jen soubor neškodnejch dědoušů
-
Mazzy
No Boost - 1FC Mrakoplaš = 2:2 (129:127) penalty = 5:4
Tak mame za sebou prvni hodne obtizny krucek. Porazili jsme Romana, ale byla to bytva na kterou dlouho nezapomenu. Opet jsme se dostali az k penaltam a tak nasi golmani svedli nevydany duel. Rozhodlo se az v osme serii. Moc ti dekuji Romane, za teto pekny zapas a jsem rad, ze se mi konecne povedlo te porazit. V Bubnu jsem na penalty prohral a v utery jsi me vyplask v lize. Proto jsem se tohohle zapasu hodne bal.
Tak jste jednou moc dekuji a mnoho zdaru v dalsich turnajich.
Tak mame za sebou prvni hodne obtizny krucek. Porazili jsme Romana, ale byla to bytva na kterou dlouho nezapomenu. Opet jsme se dostali az k penaltam a tak nasi golmani svedli nevydany duel. Rozhodlo se az v osme serii. Moc ti dekuji Romane, za teto pekny zapas a jsem rad, ze se mi konecne povedlo te porazit. V Bubnu jsem na penalty prohral a v utery jsi me vyplask v lize. Proto jsem se tohohle zapasu hodne bal.
-
mrakoplas44
Gratulace k postupu.Mazzy wrote:No Boost - 1FC Mrakoplaš = 2:2 (129:127) penalty = 5:4
Dělal jsem co se dalo , ale ne vždy to stačí. Byl to moc pěkný zápas.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
-
palo
ABECEDA METALU - K
Kdysi dávno mi spolužák z Brna přinesl kazetu s úplně neznámou místní kapelou Kern.Sjížděl jsem ji pořád dokola a dokonce jsem byl oficiálním členem jejich fanklubu.Později se prosadili i do televize,hlavně s písničkou Exploze snů.Něco z jejich začátků:
Absolutní sólo http://www.youtube.com/watch?v=OAJMfwY8naY
Kdysi dávno mi spolužák z Brna přinesl kazetu s úplně neznámou místní kapelou Kern.Sjížděl jsem ji pořád dokola a dokonce jsem byl oficiálním členem jejich fanklubu.Později se prosadili i do televize,hlavně s písničkou Exploze snů.Něco z jejich začátků:
Absolutní sólo http://www.youtube.com/watch?v=OAJMfwY8naY

-
oliwapol
ACS Pardubice 1 - 0 berušky
141 - 139, plán pošetřit si skoro kompletní A tým se ukázal jako správný a ač je z toho těsné vítězství tak jdeme dál.
ale příští kolo už pujde do tuhýho.
141 - 139, plán pošetřit si skoro kompletní A tým se ukázal jako správný a ač je z toho těsné vítězství tak jdeme dál.
ale příští kolo už pujde do tuhýho.
ACS Pardubice