palo wrote:
No a teď jsem se díval,že jedeme do Trenčína i ve čtvrtek v rámci Nemožného poháru...
A tam to bude tiež zaujímavé,boj o skóre,pretože keď som sa pozrel na proti skupinu , tak proti ACS-ku sa mi veľmi nechce nastúpiť. Asi budú naše ostatné zápasy bez kultúry , kto by to platil .
palo wrote:
No a teď jsem se díval,že jedeme do Trenčína i ve čtvrtek v rámci Nemožného poháru...
A tam to bude tiež zaujímavé,boj o skóre,pretože keď som sa pozrel na proti skupinu , tak proti ACS-ku sa mi veľmi nechce nastúpiť. Asi budú naše ostatné zápasy bez kultúry , kto by to platil .
No jo,Pardubice nebrat... To budou tři mače o život,doufám,že aspoň jednou uspějeme...
U mně spokojenost s výkonem i s faktem, že můj mladý tým zahrál o bod víc než jonY.h. Tím ovšem spokojenost končí, protože penalty prostě nedopadly jak měly. Gratulka soupeři k postupu a nezbývá než věřit, že mě vyřadil pozdější vítěz.
Tak mame za sebou prvni hodne obtizny krucek. Porazili jsme Romana, ale byla to bytva na kterou dlouho nezapomenu. Opet jsme se dostali az k penaltam a tak nasi golmani svedli nevydany duel. Rozhodlo se az v osme serii. Moc ti dekuji Romane, za teto pekny zapas a jsem rad, ze se mi konecne povedlo te porazit. V Bubnu jsem na penalty prohral a v utery jsi me vyplask v lize. Proto jsem se tohohle zapasu hodne bal.
Tak jste jednou moc dekuji a mnoho zdaru v dalsich turnajich.
Tak mame za sebou prvni hodne obtizny krucek. Porazili jsme Romana, ale byla to bytva na kterou dlouho nezapomenu. Opet jsme se dostali az k penaltam a tak nasi golmani svedli nevydany duel. Rozhodlo se az v osme serii. Moc ti dekuji Romane, za teto pekny zapas a jsem rad, ze se mi konecne povedlo te porazit. V Bubnu jsem na penalty prohral a v utery jsi me vyplask v lize. Proto jsem se tohohle zapasu hodne bal.
Tak jste jednou moc dekuji a mnoho zdaru v dalsich turnajich.
Gratulace k postupu.
Dělal jsem co se dalo , ale ne vždy to stačí. Byl to moc pěkný zápas.
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59 Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Kdysi dávno mi spolužák z Brna přinesl kazetu s úplně neznámou místní kapelou Kern.Sjížděl jsem ji pořád dokola a dokonce jsem byl oficiálním členem jejich fanklubu.Později se prosadili i do televize,hlavně s písničkou Exploze snů.Něco z jejich začátků:
141 - 139, plán pošetřit si skoro kompletní A tým se ukázal jako správný a ač je z toho těsné vítězství tak jdeme dál.
ale příští kolo už pujde do tuhýho.