OUJEEEEEE PO prve a aj asi posledne

na vykon mojho hraca
Arne Bartu mozem povedat len jedno
PAAAAAAAAAAAN
Mozno sa pytate preco a ja vam to hned napisem
FC DAC 3 - 0 Marila
120 - 92
2., 44., 71., Arne Barta
HAAAAAAAATRICK
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=4009878
AAAAANO ani ja som tomu neveril moj milacik dal uz jedenast golov v tomto turnaji po 4 kolach. To je sen

Dakujem mu aj za to ze pri tomto jeho vykone uplne zabudam na priam katastrofalny vykon mojho A - timu. Dat vykon 120 tak to by som si musel zahrabat minimalne do dvoch sezon do zadu do pamete a ani to neviem ci by som tam taky vykon nasiel. Bol dokonca ovplivneny dvomi cervenymi kartami. Takze na vykon timu momentalne zabudam a trochu sa idem venovat moju chlapcovi. Este stale nechapem co ten chlapec mladi dokazal. Pekne si vsimnite ze ake goly dal
2' GOOOL Arne Barta prešprintoval s loptou dvoch obrancov a následnou gólovou strelou si vychutnal bezmocného brankára, ktorý s tvárou červenou od hnevu zhodnotil obrannú prácu svojich spoluhráčov.
44' GOOOL Arne Barta si sám vybojoval loptu, urobil si miesto pre strelu a z hranice veľkého vápna krásne zavesil - skvelá individuálna akcia.
71' GOOOL Arne Barta si sám vybojoval loptu, urobil si miesto pre strelu a z hranice veľkého vápna krásne zavesil - skvelá individuálna akcia.
Nechapem co to na ihrisku porobil som ocareny na dlhe roky. K tym trom golom mal este 3 velke sance na gol co si skoro tiez uplne sam vyrobil. Po sezone dostane odo mna osobne taku dovolenku aku este nikto nikdy nevidel. Dakujem za tuto kraaaaasu.
Dalsi zapas nas caka zapas o 1. miesto proti Nescafé. Podla vsetkeho by mi teoreticky mohla stacit remiza ale kedze hrame v sobotu, nic nechcem nechat na nahodu. Uz teraz viem ze to bude velmi pekny a zaujimavy duel. Uvidim co znovu Barta vyvedie ale viem ze s tym budem spokojny. Trochu ma netesi pohlad na A - skupinu kde dostaneme supera lebo uz teraz viem ze to bude velmi tazky super. Aspon si nemusim lamat hlavu s tym ze ci skoncit 1. alebo 2. lebo dostaneme tak ci tak velmi tazkeho supera.