Nekopnem si buben 22?

Moderator: Czech Moderators

Mazzy
Member of the Soccer Project Association

Re: O Prokoplej buben 5 - už se hraje

Post by Mazzy »

ps2512 wrote:
mrakoplas44 wrote:
ps2512 wrote:Měj jsem strach, ale dopadlo to OK

Dynamo Oleksovice 6 - 1 No Madam!
výkony: 132 - 68

1 Dynamo Oleksovice 9 3 0 0 +10 12 2
2 Manchester United + 6 2 0 1 +1 7 6
3 No Madam! 3 1 0 2 -4 5 9
4 1 FC NURBERG 0 0 0 3 -7 1 8
Koukám že jdeš tvrdě za postupem. :mrgreen:
Ne jen za postupem, ale i pro korunu krále střelců! Jsem nenáročný a neambiciozní :lol:
No krasny vykon. Jen kdyby i me to takhle slo ve skupine. Je tam husto, ze by se to dalo krajet. :D A co liga, vypada to na navrat zpet do D?
No Boost

Image
ps2512

Post by ps2512 »

Mazzy wrote:
No krasny vykon. Jen kdyby i me to takhle slo ve skupine. Je tam husto, ze by se to dalo krajet. :D A co liga, vypada to na navrat zpet do D?
To asi ne, když ji hraje kombinace B+C týmu :lol:
Spíš to vypadá na řízený sestup do F....něco jako bylo v D :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
MilanSLOVAKIA

Post by MilanSLOVAKIA »

OUJEEEEEE PO prve a aj asi posledne :mrgreen: na vykon mojho hraca Arne Bartu mozem povedat len jedno PAAAAAAAAAAAN
Mozno sa pytate preco a ja vam to hned napisem

FC DAC 3 - 0 Marila
120 - 92

2., 44., 71., Arne Barta HAAAAAAAATRICK
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=4009878

AAAAANO ani ja som tomu neveril moj milacik dal uz jedenast golov v tomto turnaji po 4 kolach. To je sen :) Dakujem mu aj za to ze pri tomto jeho vykone uplne zabudam na priam katastrofalny vykon mojho A - timu. Dat vykon 120 tak to by som si musel zahrabat minimalne do dvoch sezon do zadu do pamete a ani to neviem ci by som tam taky vykon nasiel. Bol dokonca ovplivneny dvomi cervenymi kartami. Takze na vykon timu momentalne zabudam a trochu sa idem venovat moju chlapcovi. Este stale nechapem co ten chlapec mladi dokazal. Pekne si vsimnite ze ake goly dal 8)

2' GOOOL Arne Barta prešprintoval s loptou dvoch obrancov a následnou gólovou strelou si vychutnal bezmocného brankára, ktorý s tvárou červenou od hnevu zhodnotil obrannú prácu svojich spoluhráčov.
44' GOOOL Arne Barta si sám vybojoval loptu, urobil si miesto pre strelu a z hranice veľkého vápna krásne zavesil - skvelá individuálna akcia.
71' GOOOL Arne Barta si sám vybojoval loptu, urobil si miesto pre strelu a z hranice veľkého vápna krásne zavesil - skvelá individuálna akcia.

Nechapem co to na ihrisku porobil som ocareny na dlhe roky. K tym trom golom mal este 3 velke sance na gol co si skoro tiez uplne sam vyrobil. Po sezone dostane odo mna osobne taku dovolenku aku este nikto nikdy nevidel. Dakujem za tuto kraaaaasu.

Dalsi zapas nas caka zapas o 1. miesto proti Nescafé. Podla vsetkeho by mi teoreticky mohla stacit remiza ale kedze hrame v sobotu, nic nechcem nechat na nahodu. Uz teraz viem ze to bude velmi pekny a zaujimavy duel. Uvidim co znovu Barta vyvedie ale viem ze s tym budem spokojny. Trochu ma netesi pohlad na A - skupinu kde dostaneme supera lebo uz teraz viem ze to bude velmi tazky super. Aspon si nemusim lamat hlavu s tym ze ci skoncit 1. alebo 2. lebo dostaneme tak ci tak velmi tazkeho supera. :roll:
Rebríček formy:

Posledných 5 sezón

63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto

NAJ 60. sezóna - B1
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

MilanSLOVAKIA wrote:OUJEEEEEE PO prve a aj asi posledne :mrgreen: na vykon mojho hraca Arne Bartu mozem povedat len jedno PAAAAAAAAAAAN
Mozno sa pytate preco a ja vam to hned napisem

FC DAC 3 - 0 Marila
120 - 92

2., 44., 71., Arne Barta HAAAAAAAATRICK
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=4009878

AAAAANO ani ja som tomu neveril moj milacik dal uz jedenast golov v tomto turnaji po 4 kolach. To je sen :) Dakujem mu aj za to ze pri tomto jeho vykone uplne zabudam na priam katastrofalny vykon mojho A - timu. Dat vykon 120 tak to by som si musel zahrabat minimalne do dvoch sezon do zadu do pamete a ani to neviem ci by som tam taky vykon nasiel. Bol dokonca ovplivneny dvomi cervenymi kartami. Takze na vykon timu momentalne zabudam a trochu sa idem venovat moju chlapcovi. Este stale nechapem co ten chlapec mladi dokazal. Pekne si vsimnite ze ake goly dal 8)

2' GOOOL Arne Barta prešprintoval s loptou dvoch obrancov a následnou gólovou strelou si vychutnal bezmocného brankára, ktorý s tvárou červenou od hnevu zhodnotil obrannú prácu svojich spoluhráčov.
44' GOOOL Arne Barta si sám vybojoval loptu, urobil si miesto pre strelu a z hranice veľkého vápna krásne zavesil - skvelá individuálna akcia.
71' GOOOL Arne Barta si sám vybojoval loptu, urobil si miesto pre strelu a z hranice veľkého vápna krásne zavesil - skvelá individuálna akcia.

Nechapem co to na ihrisku porobil som ocareny na dlhe roky. K tym trom golom mal este 3 velke sance na gol co si skoro tiez uplne sam vyrobil. Po sezone dostane odo mna osobne taku dovolenku aku este nikto nikdy nevidel. Dakujem za tuto kraaaaasu.

Dalsi zapas nas caka zapas o 1. miesto proti Nescafé. Podla vsetkeho by mi teoreticky mohla stacit remiza ale kedze hrame v sobotu, nic nechcem nechat na nahodu. Uz teraz viem ze to bude velmi pekny a zaujimavy duel. Uvidim co znovu Barta vyvedie ale viem ze s tym budem spokojny. Trochu ma netesi pohlad na A - skupinu kde dostaneme supera lebo uz teraz viem ze to bude velmi tazky super. Aspon si nemusim lamat hlavu s tym ze ci skoncit 1. alebo 2. lebo dostaneme tak ci tak velmi tazkeho supera. :roll:
Už to počítám. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

crueface1

Post by crueface1 »

Tak to je krásné!!! Poprvé máme hráče v tabulce střelců a v základní části se nám zatím pěkně daří !!! :wink:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

Uff, tak konečně po půl roce se můžu dostat na forum :-). Dnes jsem konečně dostal svůj počítač kde mám uložená hesla :-).

Jinak dnes hladké vítězství a upevnění 1.místa ve skupině

FK Mlada Boleslav 3 - 0 Lokomotiva Kosice

výkony 120:94
ps2512

Post by ps2512 »

pavluša wrote:Uff, tak konečně po půl roce se můžu dostat na forum :-). Dnes jsem konečně dostal svůj počítač kde mám uložená hesla :-).

Nazdárek :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

moRkovice 0 - 9 1FC Mrakoplaš
Tak konečně tři body a šance na postup ze skupiny. Jinak by se muselo zavést pravidlo že pořadatel musí vždy postoupit ze skupiny. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

ps2512 wrote:
pavluša wrote:Uff, tak konečně po půl roce se můžu dostat na forum :-). Dnes jsem konečně dostal svůj počítač kde mám uložená hesla :-).

Nechápu jak si to mohl půl roku vydržet. :mrgreen:
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

pavluša
Team Manager

Post by pavluša »

mrakoplas44 wrote:
ps2512 wrote:

Nechápu jak si to mohl půl roku vydržet. :mrgreen:
Nazdárek, no můžu Ti říct, že jsem u monitoru úplně slintal, zkoušel jsem všelijaká hesla, ale nepřišel jsem na něj, já ho tedy nevím doteď, měl jsem ho uložené v mozille.
mrakoplas44

Post by mrakoplas44 »

Tak už tu máme nějaké postupující.

Image
Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59

tosa_CZ

Post by tosa_CZ »

Po návratu z divočiny koukám, koukám a raduji se :D

1. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 3:0 FC Lancre
(121:92)

2. kolo
tj sokol trhova kamenice 2:3 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(108:126)

Poněvadž ani ve třetím kole nebudu přítomen u týmu (v sobotu večer budu myslím řádně rozveselen ve vinném sklípku spolu s dalšími účastníky SP srazu), věřím, že zastupující šéf Crueface bude na bajonosově davelském hřišti pokračovat v nastoleném trendu a v boji o průběžné první místo skupiny neselže :D
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
bajonos
Team President

Post by bajonos »

tosa_CZ wrote:Po návratu z divočiny koukám, koukám a raduji se :D

1. kolo
1.FC PSCHDS Vysoké Mýto 3:0 FC Lancre
(121:92)

2. kolo
tj sokol trhova kamenice 2:3 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto
(108:126)

Poněvadž ani ve třetím kole nebudu přítomen u týmu (v sobotu večer budu myslím řádně rozveselen ve vinném sklípku spolu s dalšími účastníky SP srazu), věřím, že zastupující šéf Crueface bude na bajonosově davelském hřišti pokračovat v nastoleném trendu a v boji o průběžné první místo skupiny neselže :D
tak to ja doufam, ze selze ;-)
bajonos
FC Davle E.28
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”