To je už dosť aj na mňa , uvidíme ako to dopadne.palo wrote:Dajo má určitě radost...oliwapol wrote:Út 13 Bře 2012 (22:00:00 CET) : ACS Pardubice - FC Trabant
přísnost rozhodčího 94% to si ze mě docela dělají prdel

Moderator: Czech Moderators
To je už dosť aj na mňa , uvidíme ako to dopadne.palo wrote:Dajo má určitě radost...oliwapol wrote:Út 13 Bře 2012 (22:00:00 CET) : ACS Pardubice - FC Trabant
S tím pruhovaným řezníkem si moc šancí nedávámDajo wrote:To je už dosť aj na mňa , uvidíme ako to dopadne.palo wrote:Dajo má určitě radost...oliwapol wrote:Út 13 Bře 2012 (22:00:00 CET) : ACS Pardubice - FC Trabant
Klubový statistik se nemýlí - měla tam být sedmička.DBS wrote:Nevedeme si přesnou statistiku, ale myslíme si, že Daniel Lorenzo Laffatigue byl zatím ve všech sestavách kola tzn. 7x.
Nebo se klubový statistik plete?
Ja musím len pogratulovať k postupu a samozrejme k víťaznej stratégii.oliwapol wrote:ACS Pardubice 2 - 2 FC Trabant
Pokutové kopy 8 - 7 Pokutové kopy
133 - 138, neskutečné se stalo skutkem a postupujeme dále.
Obrovský rozdíl v agresivitě týmů byl znát už před zápasem kdy domácí manažer dlouho zamyšleně dumal co na Daja vymyslet aby to vyšlo aspon do loterie penalt. A tím,že nakonec nevymyslel nic a nechal věcem volný průběh se ukázalo jako vítězná strategie.
Tak tak. Když člověk příliš přemýšlí, je to mnohdy na škodu.Dajo wrote:Ja musím len pogratulovať k postupu a samozrejme k víťaznej stratégii.oliwapol wrote:ACS Pardubice 2 - 2 FC Trabant
Pokutové kopy 8 - 7 Pokutové kopy
133 - 138, neskutečné se stalo skutkem a postupujeme dále.
Obrovský rozdíl v agresivitě týmů byl znát už před zápasem kdy domácí manažer dlouho zamyšleně dumal co na Daja vymyslet aby to vyšlo aspon do loterie penalt. A tím,že nakonec nevymyslel nic a nechal věcem volný průběh se ukázalo jako vítězná strategie.Toto robí veľkosť manažéra.
![]()
Smútok je veľký,chceli sme v tomto turnaji ísť ďalej , ale nevyšlo to.Smútok je priveľký.
Krása, nádhera, fantázia, paráda, máš u mňa jedno malé bezvýznamné +palo wrote:ABECEDA METALU - N
S kapelou Nightwish mám spojeny dva paradoxy.Když jsem na ně šel poprvé,nic moc jsem si od toho nesliboval a byla to jedna z nejlepších show,co jsem zažil.Pak zpěvačku Tarju Turunen nahradila Anette Olzon a skupina vydala album,které když jsem slyšel,tak jsem se na další vystoupení těšil jako hrom.Větší propadák jsem nezažil,Anette Olzon byla tak hrozná,že ji lidi vypískali.
Něco z doby s Tarjou:
The Phantom Of The Opera http://www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY
Ano ano taky má oblíbenáGeorgeTT wrote:Krása, nádhera, fantázia, paráda, máš u mňa jedno malé bezvýznamné +palo wrote:ABECEDA METALU - N
S kapelou Nightwish mám spojeny dva paradoxy.Když jsem na ně šel poprvé,nic moc jsem si od toho nesliboval a byla to jedna z nejlepších show,co jsem zažil.Pak zpěvačku Tarju Turunen nahradila Anette Olzon a skupina vydala album,které když jsem slyšel,tak jsem se na další vystoupení těšil jako hrom.Větší propadák jsem nezažil,Anette Olzon byla tak hrozná,že ji lidi vypískali.
Něco z doby s Tarjou:
The Phantom Of The Opera http://www.youtube.com/watch?v=8VgLKXD-BoY![]()
Milujem túto skladbu...