Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

tosa_CZ
Member of the Soccer Project Association

Re: Stratovarius Cup XV. - Hujer Trophy přesunuta na čtvrtek

Post by tosa_CZ »

Nesleduju poslední dobou SP fórum už tolik, tak nevím, co to přesně má být, leč nikde jsem to tu narychlo nenašel. Každopádně mě dneska po ránu dost pobavilo toto:
Palo.png
Palo.png (15.99 KiB) Viewed 3400 times
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
Big El

Post by Big El »

PaToM wrote:Hurá! Už som si myslel, že som to zmeškal. Dnes by som to neobhájil, ale zajtra by sa mi to mohlo podariť. :)
Zaujímavé je, že Marečku, podejte mi péro! som videl, ale už je to pár rokov, no a postava Hujera nejak ušla mojej pozornosti, takže som nevedel, že by to mohlo odtiaľ. Asi si to niekedy znova pozriem... po skúškovom... :mrgreen:
To je dobře. Velká soutěž bez dvou nejlepších loňského ročníku by byla ochuzená o největší hvězdy - nás :lol:

Už jsem tady a klikám F5 :lol:
tosa_CZ wrote:Nesleduju poslední dobou SP fórum už tolik, tak nevím, co to přesně má být, leč nikde jsem to tu narychlo nenašel. Každopádně mě dneska po ránu dost pobavilo toto:
Palo.png
Já sice vím, o co jde, ale - ono lze změnit název týmu a manažera mimo víkend mezi ligou (Palo, kolik Tě to stálo? Peněz a fanoušků? - pomýšlím taky na změnu...)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Big El

Post by Big El »

Jinak všem které to zajímá i těm, které to nezajímá hlásím, že včera jsem úspěšně zaskóroval a odklad tedy měl svůj smysl. A to dokonce přesto, že ta akce neměla s Petřínskou ligou nic společného (což je samozřejmě škoda, ale nedá se nic dělat...)
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

tosa_CZ wrote:Nesleduju poslední dobou SP fórum už tolik, tak nevím, co to přesně má být, leč nikde jsem to tu narychlo nenašel. Každopádně mě dneska po ránu dost pobavilo toto:
Palo.png
co je to za sracku? a jak to ze se meni nazev tymu nekdy jindy nez na prelomu sezony? :?: :!:

ps; a jestli to ma neco spolecnyho s tou "specialni edici mince" tak mi to prijde dost trapny a nevhodny, aby serif jen tak z prdele menil nazvy tymu kvuli poradani svyho soukromyho turnaje
proc ostatni na to musej mit spfa a menit to jen o vekndu mezi sezonama, zaplatit za to naky € a jeste k tomu prijit o 5% fanousku?!
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ps2512

Post by ps2512 »

frankie_doparoma wrote:
Palo.png
co je to za sracku? a jak to ze se meni nazev tymu nekdy jindy nez na prelomu sezony? :?: :!:

ps; a jestli to ma neco spolecnyho s tou "specialni edici mince" tak mi to prijde dost trapny a nevhodny, aby serif jen tak z prdele menil nazvy tymu kvuli poradani svyho soukromyho turnaje
proc ostatni na to musej mit spfa a menit to jen o vekndu mezi sezonama, zaplatit za to naky € a jeste k tomu prijit o 5% fanousku?!
Protekcionismus :P

Ty aby jsi ze všeho nedělal útok proti společnosti :roll:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

kdyz jsou naky pravidla, maj platit pro vsechny stejne, serif ma menit nazev tymu jen kdyz je nak nevhodnej a ne si ho jen tak menit (a pochybuju ze to hacko tam zustane naporad) podle svy libosti
palo ma spfa, stacilo potkat do vikendu;)
ja kdyz jsem si menil nazev tymu, tak jsem si to musel poradne rozmyslet, jelikoz me to stalo x set tisic € a hlavne ubytek 5% fanousku
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Azor

Post by Azor »

Tak teda to je celkem vrchol a drzost, toto...
... pozítří je nová sezóna a jen pozítří a v neděli se dá měnit název týmu a palo si to s pupajdim dohodnou na o 2 dny dříve. Njn, všuchni jsou si rovni s pravidly SP, jen palo je nad pravidly a má je pevně ve své moci...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

hehe, jelikož znám velmi dobře myšlenkové pochody všech zdejších manažerů a tak jsem s tím počítal.
Samozřejmě ,že je to mnou dělané , pouze individualně na tento turnaj pro tu srandu.....nejvyššího z nejvyšších jsem o tom samozřejmě informoval .

Z mého uhledu pohledu je to přesně naopak než to bere Frenk , jde pouze o recesni tur na vymezenou dobu cca max týdne ,kde se poté vše vrátí do puvodního stavu , proto mi přijde nesmyslné ,aby za to platil a měl ubytek fanoušků, když je nejedná o změnu trvalou ,kterou by si manažer sám vybral a zaplatil.
To mi přijde logický ,ale chápu,že máš svůj jinej názor.
podstata věci je ,aby se pár dotyčných pobavilo , nic víc, nic mín,,,,po týdnu je zase vše zpátky.....není to zneužití funkce ,ale využití s ohláškou ....bych to definoval 8)

navíc to nedelám pro sebe,ale tady pro kluky,....čili vlastně utužuju komunitu a tím i nejvyššího příjmy ze hry 8)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Azor wrote:Tak teda to je celkem vrchol a drzost, toto...
... pozítří je nová sezóna a jen pozítří a v neděli se dá měnit název týmu a palo si to s pupajdim dohodnou na o 2 dny dříve. Njn, všuchni jsou si rovni s pravidly SP, jen palo je nad pravidly a má je pevně ve své moci...
bože ty jsi furt nedospělej a chytíš se hned jak ocásek.
ps2512

Post by ps2512 »

Ještě jsi zapoměl dodat, že to dělal Sparťan...... :P :roll: :P
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
léblík

Post by léblík »

No, co k tomu dodat. Všichni jsme si rovni, jen je někdo rovnější 8) Taky mi to přijde podivný. Tuhle možnost rozhodně nemá valná většina manažerů a i když je to pro nějakou srandu a dočasně, furt tu jsou nějaký pravidla, že jo. Který podle mě, jsou timhle obcházeny, ale proti gustu . . . Měl jsem potřebu napsat, že se mi to nezdá 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Azor

Post by Azor »

pupajdi13 wrote:
bože ty jsi furt nedospělej a chytíš se hned jak ocásek.
Tak jako když se najednou změní název palova týmu a není k tomu zpočátku vysvětlení (tedy aspoň v tomto topicu), tak se nediv, že jsme s Frankiem prudili. Copak jsem Einstein abych vám dvěma četl myšlenky a věděl dopředu že je to jen na týden??
ps2512

Post by ps2512 »

Azor wrote: Tak jako když se najednou změní název palova týmu a není k tomu zpočátku vysvětlení (tedy aspoň v tomto topicu), tak se nediv, že jsme s Frankiem prudili. Copak jsem Einstein abych vám dvěma četl myšlenky a věděl dopředu že je to jen na týden??
Tak to se spíš divím, že prudíš, když o tom nic nevíš :evil:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

vše jsem opět vratil do puvodního stavu .....ne že by mě to urazilo - to ne,ale zkazilo mi to chut vubec nějakej turnajek dělat.

tímto se tedy omlouvám palovi,že do toho byl neumyslně zatažen(chudák to ani neviděl) a tlučhubovi,že nebude mít ten svůj spešl tur ...... ale popravdě mě tohle číst nebaví ........ čili budeme všichni ctít pravidla beze zbytku.
impossible

Post by impossible »

Tak toto je pro mě drazí přátelé vrchol toho, co jsou někteří schopni vyplodit. Pojďme hned nadávat Pupajdimu za to, že se snaží nějakou aktivitou a zábavnou formou udělat SP fórum jeho návštěvník zajímavější. Co si to vůbec dovolil! A vůbec, proč má SPFA zadarmo, když jako šerif nic nedělá. Zrovna Pupajdi byl ten, který mě nedávno přesvědčoval o tom, že někteří manageři jsou pro mě chuji tím, jak se vyjadřují a jejich postoji. Bral jsem to tehdá sportovně a naše debata dospěla do smírného konce. Nicméně se ukazuje, že někdo prostě musí být věčně nespokojen. Že já jsem pro některé osina v zadku to vím. Že někomu nepasují moje komenty a vtípky, to je jasné, ne každý pasuje každému. Ale opravdu nerozumím tomu, proč je třeba hned nadávat na toho, kdo zrovna pro SP udělal a dělá dost. Pokud jsem pro někoho *****em prosím, jak je libo. Ono to bude asi oboustranné.

Aby někdo neřekl, že se vyjadřuji neurčitě, tak můj post byl reakcí na Frenkičova silná slova. Azorovu demenci pouze přejdu mlčením...
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”