Stratovarius Cup
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Stratovarius Cup XV. - Hujer Trophy přesunuta na čtvrtek
Nesleduju poslední dobou SP fórum už tolik, tak nevím, co to přesně má být, leč nikde jsem to tu narychlo nenašel. Každopádně mě dneska po ránu dost pobavilo toto:
m: tosa_CZ
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
t: 1.FC PSCHDS Vysoké Mýto (SP)
To je dobře. Velká soutěž bez dvou nejlepších loňského ročníku by byla ochuzená o největší hvězdy - násPaToM wrote:Hurá! Už som si myslel, že som to zmeškal. Dnes by som to neobhájil, ale zajtra by sa mi to mohlo podariť.
Zaujímavé je, že Marečku, podejte mi péro! som videl, ale už je to pár rokov, no a postava Hujera nejak ušla mojej pozornosti, takže som nevedel, že by to mohlo odtiaľ. Asi si to niekedy znova pozriem... po skúškovom...

Už jsem tady a klikám F5

Já sice vím, o co jde, ale - ono lze změnit název týmu a manažera mimo víkend mezi ligou (Palo, kolik Tě to stálo? Peněz a fanoušků? - pomýšlím taky na změnu...)tosa_CZ wrote:Nesleduju poslední dobou SP fórum už tolik, tak nevím, co to přesně má být, leč nikde jsem to tu narychlo nenašel. Každopádně mě dneska po ránu dost pobavilo toto:
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

Jinak všem které to zajímá i těm, které to nezajímá hlásím, že včera jsem úspěšně zaskóroval a odklad tedy měl svůj smysl. A to dokonce přesto, že ta akce neměla s Petřínskou ligou nic společného (což je samozřejmě škoda, ale nedá se nic dělat...)
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
co je to za sracku? a jak to ze se meni nazev tymu nekdy jindy nez na prelomu sezony?tosa_CZ wrote:Nesleduju poslední dobou SP fórum už tolik, tak nevím, co to přesně má být, leč nikde jsem to tu narychlo nenašel. Každopádně mě dneska po ránu dost pobavilo toto:

ps; a jestli to ma neco spolecnyho s tou "specialni edici mince" tak mi to prijde dost trapny a nevhodny, aby serif jen tak z prdele menil nazvy tymu kvuli poradani svyho soukromyho turnaje
proc ostatni na to musej mit spfa a menit to jen o vekndu mezi sezonama, zaplatit za to naky € a jeste k tomu prijit o 5% fanousku?!
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
Protekcionismusfrankie_doparoma wrote:co je to za sracku? a jak to ze se meni nazev tymu nekdy jindy nez na prelomu sezony?tosa_CZ wrote:Nesleduju poslední dobou SP fórum už tolik, tak nevím, co to přesně má být, leč nikde jsem to tu narychlo nenašel. Každopádně mě dneska po ránu dost pobavilo toto:![]()
ps; a jestli to ma neco spolecnyho s tou "specialni edici mince" tak mi to prijde dost trapny a nevhodny, aby serif jen tak z prdele menil nazvy tymu kvuli poradani svyho soukromyho turnaje
proc ostatni na to musej mit spfa a menit to jen o vekndu mezi sezonama, zaplatit za to naky € a jeste k tomu prijit o 5% fanousku?!

Ty aby jsi ze všeho nedělal útok proti společnosti

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
kdyz jsou naky pravidla, maj platit pro vsechny stejne, serif ma menit nazev tymu jen kdyz je nak nevhodnej a ne si ho jen tak menit (a pochybuju ze to hacko tam zustane naporad) podle svy libosti
palo ma spfa, stacilo potkat do vikendu;)
ja kdyz jsem si menil nazev tymu, tak jsem si to musel poradne rozmyslet, jelikoz me to stalo x set tisic € a hlavne ubytek 5% fanousku
palo ma spfa, stacilo potkat do vikendu;)
ja kdyz jsem si menil nazev tymu, tak jsem si to musel poradne rozmyslet, jelikoz me to stalo x set tisic € a hlavne ubytek 5% fanousku
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Tak teda to je celkem vrchol a drzost, toto...
... pozítří je nová sezóna a jen pozítří a v neděli se dá měnit název týmu a palo si to s pupajdim dohodnou na o 2 dny dříve. Njn, všuchni jsou si rovni s pravidly SP, jen palo je nad pravidly a má je pevně ve své moci...
... pozítří je nová sezóna a jen pozítří a v neděli se dá měnit název týmu a palo si to s pupajdim dohodnou na o 2 dny dříve. Njn, všuchni jsou si rovni s pravidly SP, jen palo je nad pravidly a má je pevně ve své moci...
-
hehe, jelikož znám velmi dobře myšlenkové pochody všech zdejších manažerů a tak jsem s tím počítal.
Samozřejmě ,že je to mnou dělané , pouze individualně na tento turnaj pro tu srandu.....nejvyššího z nejvyšších jsem o tom samozřejmě informoval .
Z mého uhledu pohledu je to přesně naopak než to bere Frenk , jde pouze o recesni tur na vymezenou dobu cca max týdne ,kde se poté vše vrátí do puvodního stavu , proto mi přijde nesmyslné ,aby za to platil a měl ubytek fanoušků, když je nejedná o změnu trvalou ,kterou by si manažer sám vybral a zaplatil.
To mi přijde logický ,ale chápu,že máš svůj jinej názor.
podstata věci je ,aby se pár dotyčných pobavilo , nic víc, nic mín,,,,po týdnu je zase vše zpátky.....není to zneužití funkce ,ale využití s ohláškou ....bych to definoval
navíc to nedelám pro sebe,ale tady pro kluky,....čili vlastně utužuju komunitu a tím i nejvyššího příjmy ze hry
Samozřejmě ,že je to mnou dělané , pouze individualně na tento turnaj pro tu srandu.....nejvyššího z nejvyšších jsem o tom samozřejmě informoval .
Z mého uhledu pohledu je to přesně naopak než to bere Frenk , jde pouze o recesni tur na vymezenou dobu cca max týdne ,kde se poté vše vrátí do puvodního stavu , proto mi přijde nesmyslné ,aby za to platil a měl ubytek fanoušků, když je nejedná o změnu trvalou ,kterou by si manažer sám vybral a zaplatil.
To mi přijde logický ,ale chápu,že máš svůj jinej názor.
podstata věci je ,aby se pár dotyčných pobavilo , nic víc, nic mín,,,,po týdnu je zase vše zpátky.....není to zneužití funkce ,ale využití s ohláškou ....bych to definoval

navíc to nedelám pro sebe,ale tady pro kluky,....čili vlastně utužuju komunitu a tím i nejvyššího příjmy ze hry

-
bože ty jsi furt nedospělej a chytíš se hned jak ocásek.Azor wrote:Tak teda to je celkem vrchol a drzost, toto...
-
Ještě jsi zapoměl dodat, že to dělal Sparťan......Azor wrote:Tak teda to je celkem vrchol a drzost, toto...

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
No, co k tomu dodat. Všichni jsme si rovni, jen je někdo rovnější
Taky mi to přijde podivný. Tuhle možnost rozhodně nemá valná většina manažerů a i když je to pro nějakou srandu a dočasně, furt tu jsou nějaký pravidla, že jo. Který podle mě, jsou timhle obcházeny, ale proti gustu . . . Měl jsem potřebu napsat, že se mi to nezdá 

Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Tak jako když se najednou změní název palova týmu a není k tomu zpočátku vysvětlení (tedy aspoň v tomto topicu), tak se nediv, že jsme s Frankiem prudili. Copak jsem Einstein abych vám dvěma četl myšlenky a věděl dopředu že je to jen na týden??pupajdi13 wrote:bože ty jsi furt nedospělej a chytíš se hned jak ocásek.Azor wrote:Tak teda to je celkem vrchol a drzost, toto...
-
Tak to se spíš divím, že prudíš, když o tom nic nevíšAzor wrote: Tak jako když se najednou změní název palova týmu a není k tomu zpočátku vysvětlení (tedy aspoň v tomto topicu), tak se nediv, že jsme s Frankiem prudili. Copak jsem Einstein abych vám dvěma četl myšlenky a věděl dopředu že je to jen na týden??

Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
vše jsem opět vratil do puvodního stavu .....ne že by mě to urazilo - to ne,ale zkazilo mi to chut vubec nějakej turnajek dělat.
tímto se tedy omlouvám palovi,že do toho byl neumyslně zatažen(chudák to ani neviděl) a tlučhubovi,že nebude mít ten svůj spešl tur ...... ale popravdě mě tohle číst nebaví ........ čili budeme všichni ctít pravidla beze zbytku.
tímto se tedy omlouvám palovi,že do toho byl neumyslně zatažen(chudák to ani neviděl) a tlučhubovi,že nebude mít ten svůj spešl tur ...... ale popravdě mě tohle číst nebaví ........ čili budeme všichni ctít pravidla beze zbytku.
-
Tak toto je pro mě drazí přátelé vrchol toho, co jsou někteří schopni vyplodit. Pojďme hned nadávat Pupajdimu za to, že se snaží nějakou aktivitou a zábavnou formou udělat SP fórum jeho návštěvník zajímavější. Co si to vůbec dovolil! A vůbec, proč má SPFA zadarmo, když jako šerif nic nedělá. Zrovna Pupajdi byl ten, který mě nedávno přesvědčoval o tom, že někteří manageři jsou pro mě chuji tím, jak se vyjadřují a jejich postoji. Bral jsem to tehdá sportovně a naše debata dospěla do smírného konce. Nicméně se ukazuje, že někdo prostě musí být věčně nespokojen. Že já jsem pro některé osina v zadku to vím. Že někomu nepasují moje komenty a vtípky, to je jasné, ne každý pasuje každému. Ale opravdu nerozumím tomu, proč je třeba hned nadávat na toho, kdo zrovna pro SP udělal a dělá dost. Pokud jsem pro někoho *****em prosím, jak je libo. Ono to bude asi oboustranné.
Aby někdo neřekl, že se vyjadřuji neurčitě, tak můj post byl reakcí na Frenkičova silná slova. Azorovu demenci pouze přejdu mlčením...
Aby někdo neřekl, že se vyjadřuji neurčitě, tak můj post byl reakcí na Frenkičova silná slova. Azorovu demenci pouze přejdu mlčením...
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?