Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!

Moderator: Czech Moderators

Mazzy
Member of the Soccer Project Association

Re: Milkov cup XI. - Osemfinále - prognózy + sumár zákl. čas

Post by Mazzy »

Ne Palo, me staci kdyz proti me budes hrat tak jak tady. :wink: Alespo pak citim nejakou sanci. :mrgreen:
No Boost

Image
Mazzy

Post by Mazzy »

oliwapol wrote:
ps2512 wrote:
oliwapol wrote:Jako vypadnout na penalty se teda jako nechystám :mrgreen:
To já zase se na ně nechystám postoupit....hezky půjdu dál bez penalt :mrgreen:
milko má ale podivný tipy :lol:
Me se Milkovi tipy docela zamlouvaji. :mrgreen: Jeze opomenul se podivat na to kdo to bude piskat. A to si myslim, ze rozhoduje. 66% je hodne na to abych ti konkuroval. :mrgreen:
No Boost

Image
mantel

Post by mantel »

S prognozou souhlasím, alespoň co se týče výsledku mého utkání. Léblíkovi je co vracet, takže se těším a doufám ve svoji výhru.
léblík

Post by léblík »

mantel wrote:S prognozou souhlasím, alespoň co se týče výsledku mého utkání. Léblíkovi je co vracet, takže se těším a doufám ve svoji výhru.
Jak na to tak koukám, tak spolu ted budeme hrát v turech celkem dost, což mě teda moc netěší . . .
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
mantel

Post by mantel »

Léblík asi šetří a propustil fyziterapeuta. :lol: Jinak si totiž neumím vysvětlit, že mu 2 hráče museli odnést ze hřiště. Nicméně to nic nemění na faktu, že dál jdu já a první zápas Milkův tip proměnil ve skuečnost.
léblík

Post by léblík »

mantel wrote:Léblík asi šetří a propustil fyziterapeuta. :lol: Jinak si totiž neumím vysvětlit, že mu 2 hráče museli odnést ze hřiště. Nicméně to nic nemění na faktu, že dál jdu já a první zápas Milkův tip proměnil ve skuečnost.
Na ten výkon bych asi neměl ani bez těch zranění, ale bylo by to vyrovnanější, příště tma pustim pár řezníků od Frenkyče abych ti vrátil ty zranění :mrgreen: Gratulace, tak to teda vyhraj.
ps2512

Post by ps2512 »

léblík wrote:
mantel wrote:Léblík asi šetří a propustil fyziterapeuta. :lol: Jinak si totiž neumím vysvětlit, že mu 2 hráče museli odnést ze hřiště. Nicméně to nic nemění na faktu, že dál jdu já a první zápas Milkův tip proměnil ve skuečnost.
Na ten výkon bych asi neměl ani bez těch zranění, ale bylo by to vyrovnanější, příště tma pustim pár řezníků od Frenkyče abych ti vrátil ty zranění :mrgreen: Gratulace, tak to teda vyhraj.
Já věděl, že Mantel je zákeřnej, ale až tak? :shock:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
léblík

Post by léblík »

ps2512 wrote:
léblík wrote:
Já věděl, že Mantel je zákeřnej, ale až tak? :shock:
Tak očividně má ze mě nahnáno a radši použil takovýhle praktiky no 8)
Milko

Post by Milko »

OSEMFINÁLE

Máme za sebou prvý osemfinálový zápas, ktorý rozhodne patril medzi šlágre...

Fc Mantel 1 - 0 FC MAROWITCH (148 - 142)

- už samotné výkony napovedajú, že sa stretli naozaj dva kvalitné mančafty. Papierovým favoritom boli domáci a túto úlohu zvládli na výbornú. Hostia však boli viac než vyrovnaným súperom a keby sa im nezranili aj dvaja hráči (náhrady neboli adekvátne), možno že by sme sa dočkali aj penaltového rozstrelu. Na "keby" sa však nehrá a tak mantelík poslal léblíka domov so smutným výrazom tváre.
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Milko

Re: Milkov cup XI.-Osemfinále-Mantel vo štvrťfinále,léblík k

Post by Milko »

Zajtra máme na programe ďalší osemfinálový zápas...

Po 22 Okt 2012 (22:00 CET)
berušky ?? - ?? Mission Impossible

:arrow: potvrdí Íčko prognózu domáceho usporiadateľa a zastaví Pavlínku už v osemfinále :?: Dozvieme sa zajtra...
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Milko wrote:Zajtra máme na programe ďalší osemfinálový zápas...

:arrow: potvrdí Íčko prognózu domáceho usporiadateľa a zastaví Pavlínku už v osemfinále :?: Dozvieme sa zajtra...
berušky 0 - 0 Mission Impossible
Pokutové kopy 5 - 6 Pokutové kopy

Íčko potvrdil....na mě si zahřál lítka (ještě byly trochu stuhlé a prohrál) ale ted už zaválel a jde dál....gratulace brachu --- mě čekám tlučhuba zítra, to bude ostuda 8) :lol: (pro mě)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
impossible

Post by impossible »

pupajdi13 wrote:
Milko wrote:Zajtra máme na programe ďalší osemfinálový zápas...

berušky 0 - 0 Mission Impossible
Pokutové kopy 5 - 6 Pokutové kopy

Íčko potvrdil....na mě si zahřál lítka (ještě byly trochu stuhlé a prohrál) ale ted už zaválel a jde dál....gratulace brachu --- mě čekám tlučhuba zítra, to bude ostuda 8) :lol: (pro mě)
Holt je to tak. Dneska jsem sice vypadl v nasem exGladiatorskem turu, ale co se nepovedlo tam, se povedlo tady. Vykonove 140 - 140, takze poctiva remiza. Pak uz jen zbyvalo potvrdit, ze kopeme penalty lepe, nez kdejaka zenska :)
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Milko

Post by Milko »

OSEMFINÁLE

Včera sme mali na programe druhý osemfinálový zápas...

berušky 0 - 0 5:6 p.k. Mission Impossible (140 - 140)

- tip sme mali správny, dokonca sme trafili, že to bude postup až po penaltách. Krásne výkony na obidvoch stranách, ale šťastie sa tentokrát usmialo na Íčka. Pavlínka mala ťažkého súpera a až tak to bolieť nemusí...

Dnes sa už odohrali ďalšie dva osemfinálové zápasy...

FC Letenská šlechta 1 - 2 Dynamo Oleksovice (138 - 140)

- aj tentokrát sme postupujúceho trafili (škoda, že takto netipujem aj v reále) a stal sa ním Péesko. Pupajdí sa isto snažil zastaviť Péeska, ale kvalita bola tentokrát na strane Dynama. Takže Letenská v turnaji končí, ale zanechala sympatický dojem. Hostia pokračujú v turnaji ďalej...

Litomerice losers Club de Fotbal 3 - 2 Sipkari (136 - 132)

- doctor veľmi znepríjemnil postup tomkyczovi :!: Výkonmi zatiaľ najslabší osemfinálový duel bol dramatický až do poslednej minúty, takže domáci tŕpli pri každej šanci hostí. Keďže sa ani jedna sa neujala, nakoniec si predsa len tomkycz víťazstvo ustrážil a môže sa tešiť na štvrťfinále...
doctor46
Team Board Member

Post by doctor46 »

Milko wrote:OSEMFINÁLE

Včera sme mali na programe druhý osemfinálový zápas...

berušky 0 - 0 5:6 p.k. Mission Impossible (140 - 140)

- tip sme mali správny, dokonca sme trafili, že to bude postup až po penaltách. Krásne výkony na obidvoch stranách, ale šťastie sa tentokrát usmialo na Íčka. Pavlínka mala ťažkého súpera a až tak to bolieť nemusí...

Dnes sa už odohrali ďalšie dva osemfinálové zápasy...

FC Letenská šlechta 1 - 2 Dynamo Oleksovice (138 - 140)

- aj tentokrát sme postupujúceho trafili (škoda, že takto netipujem aj v reále) a stal sa ním Péesko. Pupajdí sa isto snažil zastaviť Péeska, ale kvalita bola tentokrát na strane Dynama. Takže Letenská v turnaji končí, ale zanechala sympatický dojem. Hostia pokračujú v turnaji ďalej...

- doctor veľmi znepríjemnil postup tomkyczovi :!: Výkonmi zatiaľ najslabší osemfinálový duel bol dramatický až do poslednej minúty, takže domáci tŕpli pri každej šanci hostí. Keďže sa ani jedna sa neujala, nakoniec si predsa len tomkycz víťazstvo ustrážil a môže sa tešiť na štvrťfinále...
nebol to debakel,takze az tak nesmutime... :) 8)
tomkycz si zratal co mu bude na mna stacit a v pohode vyhral,heh... :mrgreen:
9 DARTER
tomkycz

Post by tomkycz »

doctor46 wrote:
Milko wrote:

nebol to debakel,takze az tak nesmutime... :) 8)
tomkycz si zratal co mu bude na mna stacit a v pohode vyhral,heh... :mrgreen:
nechal jsem to koňovi, jak to dopadne, tým je nějak zbídačenej tak jsem nasadil dost hráčů bez morálky... Taky to byl jeden ze tří dnešních vyřazováků, kde jsem věřil v úspěch. V dalších dvou jsem s postupem nepočítal, což se ve 14.00 h potvrdilo 8) Večer u Léblika v highlander cupu to taky nevidím moc nadějně...
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”