Moderator: Czech Moderators
Me se Milkovi tipy docela zamlouvaji.oliwapol wrote:milko má ale podivný tipyps2512 wrote:To já zase se na ně nechystám postoupit....hezky půjdu dál bez penaltoliwapol wrote:Jako vypadnout na penalty se teda jako nechystám
Jak na to tak koukám, tak spolu ted budeme hrát v turech celkem dost, což mě teda moc netěší . . .mantel wrote:S prognozou souhlasím, alespoň co se týče výsledku mého utkání. Léblíkovi je co vracet, takže se těším a doufám ve svoji výhru.
Na ten výkon bych asi neměl ani bez těch zranění, ale bylo by to vyrovnanější, příště tma pustim pár řezníků od Frenkyče abych ti vrátil ty zraněnímantel wrote:Léblík asi šetří a propustil fyziterapeuta.Jinak si totiž neumím vysvětlit, že mu 2 hráče museli odnést ze hřiště. Nicméně to nic nemění na faktu, že dál jdu já a první zápas Milkův tip proměnil ve skuečnost.
Já věděl, že Mantel je zákeřnej, ale až tak?léblík wrote:Na ten výkon bych asi neměl ani bez těch zranění, ale bylo by to vyrovnanější, příště tma pustim pár řezníků od Frenkyče abych ti vrátil ty zraněnímantel wrote:Léblík asi šetří a propustil fyziterapeuta.Jinak si totiž neumím vysvětlit, že mu 2 hráče museli odnést ze hřiště. Nicméně to nic nemění na faktu, že dál jdu já a první zápas Milkův tip proměnil ve skuečnost.
Gratulace, tak to teda vyhraj.
Tak očividně má ze mě nahnáno a radši použil takovýhle praktiky nops2512 wrote:Já věděl, že Mantel je zákeřnej, ale až tak?léblík wrote:Na ten výkon bych asi neměl ani bez těch zranění, ale bylo by to vyrovnanější, příště tma pustim pár řezníků od Frenkyče abych ti vrátil ty zraněnímantel wrote:Léblík asi šetří a propustil fyziterapeuta.Jinak si totiž neumím vysvětlit, že mu 2 hráče museli odnést ze hřiště. Nicméně to nic nemění na faktu, že dál jdu já a první zápas Milkův tip proměnil ve skuečnost.
Gratulace, tak to teda vyhraj.
berušky 0 - 0 Mission ImpossibleMilko wrote:Zajtra máme na programe ďalší osemfinálový zápas...
Po 22 Okt 2012 (22:00 CET)
berušky ?? - ?? Mission Impossible
potvrdí Íčko prognózu domáceho usporiadateľa a zastaví Pavlínku už v osemfinále
Dozvieme sa zajtra...
Holt je to tak. Dneska jsem sice vypadl v nasem exGladiatorskem turu, ale co se nepovedlo tam, se povedlo tady. Vykonove 140 - 140, takze poctiva remiza. Pak uz jen zbyvalo potvrdit, ze kopeme penalty lepe, nez kdejaka zenskapupajdi13 wrote:berušky 0 - 0 Mission ImpossibleMilko wrote:Zajtra máme na programe ďalší osemfinálový zápas...
Po 22 Okt 2012 (22:00 CET)
berušky ?? - ?? Mission Impossible
potvrdí Íčko prognózu domáceho usporiadateľa a zastaví Pavlínku už v osemfinále
Dozvieme sa zajtra...
Pokutové kopy 5 - 6 Pokutové kopy
Íčko potvrdil....na mě si zahřál lítka (ještě byly trochu stuhlé a prohrál) ale ted už zaválel a jde dál....gratulace brachu --- mě čekám tlučhuba zítra, to bude ostuda![]()
(pro mě)
nebol to debakel,takze az tak nesmutime...Milko wrote:OSEMFINÁLE
Včera sme mali na programe druhý osemfinálový zápas...
berušky 0 - 0 5:6 p.k. Mission Impossible (140 - 140)
- tip sme mali správny, dokonca sme trafili, že to bude postup až po penaltách. Krásne výkony na obidvoch stranách, ale šťastie sa tentokrát usmialo na Íčka. Pavlínka mala ťažkého súpera a až tak to bolieť nemusí...
Dnes sa už odohrali ďalšie dva osemfinálové zápasy...
FC Letenská šlechta 1 - 2 Dynamo Oleksovice (138 - 140)
- aj tentokrát sme postupujúceho trafili (škoda, že takto netipujem aj v reále) a stal sa ním Péesko. Pupajdí sa isto snažil zastaviť Péeska, ale kvalita bola tentokrát na strane Dynama. Takže Letenská v turnaji končí, ale zanechala sympatický dojem. Hostia pokračujú v turnaji ďalej...
Litomerice losers Club de Fotbal 3 - 2 Sipkari (136 - 132)
- doctor veľmi znepríjemnil postup tomkyczoviVýkonmi zatiaľ najslabší osemfinálový duel bol dramatický až do poslednej minúty, takže domáci tŕpli pri každej šanci hostí. Keďže sa ani jedna sa neujala, nakoniec si predsa len tomkycz víťazstvo ustrážil a môže sa tešiť na štvrťfinále...
nechal jsem to koňovi, jak to dopadne, tým je nějak zbídačenej tak jsem nasadil dost hráčů bez morálky... Taky to byl jeden ze tří dnešních vyřazováků, kde jsem věřil v úspěch. V dalších dvou jsem s postupem nepočítal, což se ve 14.00 h potvrdilodoctor46 wrote:nebol to debakel,takze az tak nesmutime...Milko wrote:
Litomerice losers Club de Fotbal 3 - 2 Sipkari (136 - 132)
- doctor veľmi znepríjemnil postup tomkyczoviVýkonmi zatiaľ najslabší osemfinálový duel bol dramatický až do poslednej minúty, takže domáci tŕpli pri každej šanci hostí. Keďže sa ani jedna sa neujala, nakoniec si predsa len tomkycz víťazstvo ustrážil a môže sa tešiť na štvrťfinále...
![]()
![]()
tomkycz si zratal co mu bude na mna stacit a v pohode vyhral,heh...