To sme rátali, ale stále mi tu niekto chýba.....palo wrote: V tom případě nemůžu chybět...

Moderator: Czech Moderators
To sme rátali, ale stále mi tu niekto chýba.....palo wrote: V tom případě nemůžu chybět...
A co kdybch ho věnoval já vám všem a vy mi ob sezonu dali volnou jízdenku výše?Milko wrote:Tento ročník ti venujem pán kopeckar, aby si sa bližšie zoznámil s budúcimi súpermi v B2. A uvidíš, že je to prechádzka ružovou záhradou
Ob sezónu kľudne, teraz najbližšiu sa idem ja pokúsiť o zázrak...kopeckar wrote:A co kdybch ho věnoval já vám všem a vy mi ob sezonu dali volnou jízdenku výše?Milko wrote:Tento ročník ti venujem pán kopeckar, aby si sa bližšie zoznámil s budúcimi súpermi v B2. A uvidíš, že je to prechádzka ružovou záhradou
Tak mi to vrátíš holt až ob dvě sezóny v Áčku.Milko wrote:Ob sezónu kľudne, teraz najbližšiu sa idem ja pokúsiť o zázrak...kopeckar wrote:A co kdybch ho věnoval já vám všem a vy mi ob sezonu dali volnou jízdenku výše?Milko wrote:Tento ročník ti venujem pán kopeckar, aby si sa bližšie zoznámil s budúcimi súpermi v B2. A uvidíš, že je to prechádzka ružovou záhradou
Chybí tu nějaký slabčák - zkus poslat pozvánku do Oleksovic...Milko wrote:To sme rátali, ale stále mi tu niekto chýba.....palo wrote: V tom případě nemůžu chybět...![]()
![]()
....človeče a neviem si na neho spomenúť.....Palo neporadíš
![]()
a já mám přitom postup jasný už začátku sezóny a pohárek je v kapse od půlky.Milko wrote:Je mi ľúto, ale akosi už mohol tušiť, musíš ešte o divíziu vyššie.geo75 wrote:a já opět chybět budu, pitomý sp.
neps2512 wrote:Nemáme místo...překvapuje?![]()
Napiš si o pozvánku Romanovi,bude rozjíždět Buben a tam je startovné tuším 0,-geo75 wrote:a já mám přitom postup jasný už začátku sezóny a pohárek je v kapse od půlky.Milko wrote:Je mi ľúto, ale akosi už mohol tušiť, musíš ešte o divíziu vyššie.geo75 wrote:a já opět chybět budu, pitomý sp.![]()
No plní sa to dosť rýchlo, to je pravda. Ono to tak vyzerá, že každý má voľné miesto, okrem teba a samozrejme peéska...Hadis wrote:To nestihnu....
tak já bych si taky rád kopl, ale to by Radůzka nemohla zvát do svého turnaje megabrzdyMilko wrote:No plní sa to dosť rýchlo, to je pravda. Ono to tak vyzerá, že každý má voľné miesto, okrem teba a samozrejme peéska...Hadis wrote:To nestihnu....
Uvidíme, snáď sa ti to podarí. Bol by som rád