To sme rátali, ale stále mi tu niekto chýba.....palo wrote: V tom případě nemůžu chybět...
Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup XIV. - Pozvánky 2. 6. 2013!!!
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
A co kdybch ho věnoval já vám všem a vy mi ob sezonu dali volnou jízdenku výše?Milko wrote:Tento ročník ti venujem pán kopeckar, aby si sa bližšie zoznámil s budúcimi súpermi v B2. A uvidíš, že je to prechádzka ružovou záhradou
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
Ob sezónu kľudne, teraz najbližšiu sa idem ja pokúsiť o zázrak...kopeckar wrote:A co kdybch ho věnoval já vám všem a vy mi ob sezonu dali volnou jízdenku výše?Milko wrote:Tento ročník ti venujem pán kopeckar, aby si sa bližšie zoznámil s budúcimi súpermi v B2. A uvidíš, že je to prechádzka ružovou záhradou
-
kopeckar
Tak mi to vrátíš holt až ob dvě sezóny v Áčku.Milko wrote:Ob sezónu kľudne, teraz najbližšiu sa idem ja pokúsiť o zázrak...kopeckar wrote:A co kdybch ho věnoval já vám všem a vy mi ob sezonu dali volnou jízdenku výše?Milko wrote:Tento ročník ti venujem pán kopeckar, aby si sa bližšie zoznámil s budúcimi súpermi v B2. A uvidíš, že je to prechádzka ružovou záhradou
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
palo
Chybí tu nějaký slabčák - zkus poslat pozvánku do Oleksovic...Milko wrote:To sme rátali, ale stále mi tu niekto chýba.....palo wrote: V tom případě nemůžu chybět...![]()
![]()
....človeče a neviem si na neho spomenúť.....Palo neporadíš
![]()

-
ps2512
Re: Milkov cup XIV. - Pozvánky odoslané!!! Už len 7 voľných.
Nemáme místo...překvapuje?

Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
geo75
Re: Milkov cup XIV. - Pozvánky odoslané!!!
a já mám přitom postup jasný už začátku sezóny a pohárek je v kapse od půlky.Milko wrote:Je mi ľúto, ale akosi už mohol tušiť, musíš ešte o divíziu vyššie.geo75 wrote:a já opět chybět budu, pitomý sp.
-
palo
Re: Milkov cup XIV. - Pozvánky odoslané!!! Už len 7 voľných.
neps2512 wrote:Nemáme místo...překvapuje?![]()

-
palo
Re: Milkov cup XIV. - Pozvánky odoslané!!!
Napiš si o pozvánku Romanovi,bude rozjíždět Buben a tam je startovné tuším 0,-geo75 wrote:a já mám přitom postup jasný už začátku sezóny a pohárek je v kapse od půlky.Milko wrote:Je mi ľúto, ale akosi už mohol tušiť, musíš ešte o divíziu vyššie.geo75 wrote:a já opět chybět budu, pitomý sp.![]()

Re: Milkov cup XIV.-Pozvánky odoslané!!! Už len 4 voľné mies
No plní sa to dosť rýchlo, to je pravda. Ono to tak vyzerá, že každý má voľné miesto, okrem teba a samozrejme peéska...Hadis wrote:To nestihnu....
Uvidíme, snáď sa ti to podarí. Bol by som rád
-
Hadis
Re: Milkov cup XIV.-Pozvánky odoslané!!! Už len 4 voľné mies
tak já bych si taky rád kopl, ale to by Radůzka nemohla zvát do svého turnaje megabrzdyMilko wrote:No plní sa to dosť rýchlo, to je pravda. Ono to tak vyzerá, že každý má voľné miesto, okrem teba a samozrejme peéska...Hadis wrote:To nestihnu....
Uvidíme, snáď sa ti to podarí. Bol by som rád
AC Had Bozak
Re: Milkov cup XIV. - A máme vyžrebované!!!
Posledným prihláseným bol manager LongHair a tak sme mohli začať losovať.
Bližšie ku skupinám sa vyjadrím v najbližšom čase
Ďakujem všetkým managerom, ktorí sa prihlásili, ale aj tým ktorí mali snahu(i keď nemali voľné miestečka)sa prihlásiť, len žiaľ tento ročník to už nestihli
Bližšie ku skupinám sa vyjadrím v najbližšom čase
Ďakujem všetkým managerom, ktorí sa prihlásili, ale aj tým ktorí mali snahu(i keď nemali voľné miestečka)sa prihlásiť, len žiaľ tento ročník to už nestihli
Re: Milkov cup XIV. - A máme vyžrebované!!!
ŽREB A PROGNÓZY K TURNAJU
Skupina 1
1,Mccgrady City Football team
2,RiverPlate
3,SK Slavia Černý Most
4,Cechie Dubec
Skupina 8
1,SFK Stara Lubovna
2,F.C. Technica Praha
3,Sipkari
4,Blazni z Dobran
Prognóza:
V skupine č.1 je to jasné. Grady a Razvanica sú obrovskými favoritmi nielen tejto skupiny , ale aj na zisk celkového prvenstva. Grady si môže takto vo vzájomných stretnutiach s Razvanicom vyskúšať, čo sa skrýva u budúceho Á-čkara
Mužstvám SK Slavia Černý Most a Cechie Dubec nič iné nezostáva len sa popasovať o tretí flek...
V skupine č.8 sa z losu môžu tešiť doctor a balda, ktorí by si nemali nechať "prešmyknúť" postup. Blázni a Stara Lubovna do čelných pozícii moc neprehovoria, takže opäť "nuda" v skupine...
_______________________________________________________________________________________________________
Skupina 2
1,STS ChvojkoviceBrod
2,Kenjiho Queeni
3,The Last Mohycan
4,Foppa Killers Team
Skupina 7
1,ACS Pardubice
2,FK TRNAVA
3,CHEROKEE
4,Libo Team
Prognóza:
V 2. skupine sme sa ocitli aj my a môžme konštatovať, že skupina to rozhodne nie je ľahká, ale na druhej strane ako obhajca iný cieľ ako postup zo skupiny mať nemôžme. Papierovým favoritom na postup je tiež foppa, ale ani on ani ja to s Kenjim a s vombatom nebudeme mať ľahké...
Veľmi dobré osadenstvo má skupina č. 7. Oliwapol ako finalista je jasný, ten má vždy veľké ciele, ale o druhý postupový flek - to bude pastva pre oči. Libo ako starý harcovník je vyslovene turnajový typ, George má konsolidovaný káder a Long Hair dokáže prekvapiť. Sám som zvedavý ako to celé "vypáli"...
_______________________________________________________________________________________________________
Skupina 3
1,FC Veselice
2,1.SK Carl Kozojidky
3,ŇOUMÍCI
4,Šutrteam
Skupina 6
1,F.C. Klenovec
2,Fc Mantel
3,MŠK Žilina 1908
4,Los Ojos Unicos
Prognóza:
Do skupiny č. 3 bol vyžrebované aj minuloročné prekvapenie v podobe managera Drajmiho. Ten sa dostal až do semifinále
Teraz si však myslíme, že tento ročník to tak ďaleko nedotiahne. V skupine má nielen šutríka, ktorý momentálne útočí na A-divíziu, ale aj kopeckara, ktorý zbiera do svojej vitrínky prvenstvá aj z z iných turnajov na fóre. Carlsberk je viac v obchodnom tranze, takže od neho zázraky nemôžeme očakávať...
TheJan by podľa predpokladov mal ísť do osemfinále z 1. miesta a s najväčšou pravdepodobnosťou ho tam doprovodí pret. Medojed má úzky káder a mantelík momentálne sponzoruje turnaj (ale on sa raz vráti
).
Skupina 4
1,FK Laugaricio
2,Bobani
3,Poprad
4,Stratovarius
Skupina 5
1,Husičova 11
2,Rudá Hvězda Slaný
3,Wellweak
4,Baníček
Prognóza:
Zgody ako nováčik a momentálne hrajúci D-divíziu nebude na tento turnaj asi spomínať v dobrom. Do skupiny č.4 sa mu "zmestili" tri super mužstva. Kto postúpi z tejto ťažkej skupiny je ťažko odhadovať. Ale podľa našej prognózy a ak nič nepodcenia, tak by to mali byť nakoniec naši stari známi Dajo a Palo.
Skupina č. 5 je veľmi zaujímavá. V podstate všetky mužstvá majú na to, aby pri dobrej konštalácii postúpili, i keď sa nám javí husic ako favorit tejto skupiny. Azor, ktorý má druhé najväčšie predpoklady na postup však vie, že s kosterom a Rossonere to budú urputné boje...
Všetkým managerom prajem veľa šťastia pri športovom zápolení a radosť z dosiahnutých výsledkov
Skupina 1
1,Mccgrady City Football team
2,RiverPlate
3,SK Slavia Černý Most
4,Cechie Dubec
Skupina 8
1,SFK Stara Lubovna
2,F.C. Technica Praha
3,Sipkari
4,Blazni z Dobran
Prognóza:
Skupina 2
1,STS ChvojkoviceBrod
2,Kenjiho Queeni
3,The Last Mohycan
4,Foppa Killers Team
Skupina 7
1,ACS Pardubice
2,FK TRNAVA
3,CHEROKEE
4,Libo Team
Prognóza:
Skupina 3
1,FC Veselice
2,1.SK Carl Kozojidky
3,ŇOUMÍCI
4,Šutrteam
Skupina 6
1,F.C. Klenovec
2,Fc Mantel
3,MŠK Žilina 1908
4,Los Ojos Unicos
Prognóza:
Skupina 4
1,FK Laugaricio
2,Bobani
3,Poprad
4,Stratovarius
Skupina 5
1,Husičova 11
2,Rudá Hvězda Slaný
3,Wellweak
4,Baníček
Prognóza:
Všetkým managerom prajem veľa šťastia pri športovom zápolení a radosť z dosiahnutých výsledkov