Už aby to bylopalo wrote:Fc Mantel - Stratovarius 2:3 (141:142)
Tak se mi ještě naposled podařilo vyřadit Mantela,než mě zase začne všude drtit...
Milkov cup XXIII. - Finále - ruda masina víťazom!!!
Moderator: Czech Moderators
Re: Milkov cup XVI. - OSEMFINÁLE - Prognózy na svete...
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
Re: Milkov cup XVI. - OSEMFINÁLE - Prognózy na svete...
Rád bych ale obávám se že Ražva mě zruší jak žádost na byt...mantel wrote:Už aby to bylopalo wrote:Fc Mantel - Stratovarius 2:3 (141:142)
Tak se mi ještě naposled podařilo vyřadit Mantela,než mě zase začne všude drtit...Zatím holt stále tahám za kratší konec já. Gratulace k postupu a koukej dojít daleko.

-
MilanSLOVAKIA
Re: Milkov cup XVI. - OSEMFINÁLE -Zhodnotenie zápasov...
No nakoniec to bolo až moc ľahké, nejako sa môj tým dostal do velikej a už dosť dlhej krízy, kvôli ktorej sme neodohrali dobrý zápas tuto a hlavne sme v lige až na 14. mieste. Neuveriteľný priebeh tejto sezóny.Milko wrote:ŠTVRŤFINÁLE
Ut 5 Nov 2013 (10:00 CET)
Sipkari ?? - ?? FC DAC
Doctor zatiaľ ide ako parný valec a očakávame, že zvalcuje aj Milana. Netvrdíme, že to bude ľahké, ale v tomto zápase favorizujeme domácich...
Rebríček formy:
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Posledných 5 sezón
63. sezóna divízia C.1 7. miesto
64. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
65. sezóna - divízia C.1 - 8. miesto
66. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
67. sezóna - divízia C.1 - 5. miesto
NAJ 60. sezóna - B1
Re: Milkov cup XVI. - ŠTVRŤFINÁLE - Prognózy
Výsledky štvrťfinálových zápasov...
FK TRNAVA 0-1 ACS Pardubice
Sipkari 1-0 FC DAC
Stratovarius 0-1 RiverPlate
The Last Mohycan 1-0 1.SK Carl Kozojidky
Oliwapol a doctor potvrdili, to čo som od nich očakával, u Pala som trošku veril v remízku, ale mal smolu, že Razva mal v lige prerábajúci team a tak mohol šetriť na tento match. Carlsberk mal mať výhodu v rozhodcovi (93%), to je pre jeho team rezníkov ako stvorený, ale tentokrát to neustál a chytil priamu redku, ktorá rozhodla o našom postupe.
FK TRNAVA 0-1 ACS Pardubice
Sipkari 1-0 FC DAC
Stratovarius 0-1 RiverPlate
The Last Mohycan 1-0 1.SK Carl Kozojidky
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Re: Milkov cup XVI. - ŠTVRŤFINÁLE - Prognózy
SEMIFINÁLE
Po 11 Nov 2013 (18:00 CET)
RiverPlate ?? - ?? Sipkari
Doctor môže v tomto zápase len a len prekvapiť. Silu kádra síce nemá takú ako Razva, ale dosť kvalitnú na to, aby ho domáci nepodcenili.
Ut 12 Nov 2013 (18:00 CET)
The Last Mohycan ?? - ?? ACS Pardubice
Opäť máme rovnakého sudího ako vo štvrťfinále (93%). Toho sme vo štvrťfinále ustáli, ale všetci dobre vieme, že každý zápas je iný. Na druhej strane sme sa ako tradične vysr...na blokáciu termínov a v tomto bude mať navrch oliwapol. Kvalitu kádra majú hostia vyššiu, my zase máme na strane svojich fans. Nechajme sa prekvapiť, ako to celé dopadne...
Po 11 Nov 2013 (18:00 CET)
RiverPlate ?? - ?? Sipkari
Ut 12 Nov 2013 (18:00 CET)
The Last Mohycan ?? - ?? ACS Pardubice
Re: Milkov cup XVI. - SEMIFINÁLE!!!
RiverPlate - Sipkari 1:1 (141:140) čk:0-1
4:3 na penalty
Pred zapasom som nedufal ani v penalty,teraz po zapase ma mrzi ze sme ich nezvladli a nepostupili..

Pred zapasom som nedufal ani v penalty,teraz po zapase ma mrzi ze sme ich nezvladli a nepostupili..
9 DARTER
ŠKoda a ešte raz veľká škoda doctordoctor46 wrote:RiverPlate - Sipkari 1:1 (141:140) čk:0-1
Pred zapasom som nedufal ani v penalty,teraz po zapase ma mrzi ze sme ich nezvladli a nepostupili..![]()
-
oliwapol
Re: Milkov cup XVI. - SEMIFINÁLE - doctor nestačil na Razvan
The Last Mohycan 1 - 2 ACS Pardubice
139 - 140
Mohycanum se dnes moc nedařilo.
Milko v našem zápase suveréně nastřelil agresivitu,já hrál tak na hraně co si mužu dovolit (70%) a je z toho 1 červená na každý straně skoro ve stejný minutě.
Se štěstím jsem dnes postoupil a ve finále mě čeká Razva.
Bohužel moje modlitba za přijatelnějšího rozhodčího nebyla vyslyšena a tak jedu k řezníkovi
(96%)
139 - 140
Milko v našem zápase suveréně nastřelil agresivitu,já hrál tak na hraně co si mužu dovolit (70%) a je z toho 1 červená na každý straně skoro ve stejný minutě.
Bohužel moje modlitba za přijatelnějšího rozhodčího nebyla vyslyšena a tak jedu k řezníkovi
ACS Pardubice
Ja by som nenazval tvoj postup šťastným, ale skôr zaslúženýmoliwapol wrote:The Last Mohycan 1 - 2 ACS Pardubice
139 - 140
Bohužel moje modlitba za přijatelnějšího rozhodčího nebyla vyslyšena a tak jedu k řezníkovi(96%)
Výsledky semifinálových zápasov...
The Last Mohycan 1-2 ACS Pardubice
RiverPlate 1-1 4:3p.k. Sipkari
Ako som uviedol o príspevok vyššie, oliwapol si postup zaslúžil, tentokrát nám nepomohol ani sudí, takže sa prejavila kvalita kádra hostí. V druhom semifinále bol veľmi blízko k prekvapeniu doctor, ktorý potrápil favorita Razvanicu, ktorý si postup vydrel až zo značiek pokutových kopov...
The Last Mohycan 1-2 ACS Pardubice
RiverPlate 1-1 4:3p.k. Sipkari
FINÁLE
Pia 15 Nov 2013 (22:00 CET)
Rohodca:96%
RiverPlate ?? - ?? ACS Pardubice
Čo dodať k zápasu...Stretnú sa dva vyrovnané mančafty, papierovo je favorit Razva, ale kto pozná chlapcov z Pardubíc, tak vie, že aj títo chlapci dokážu vykúzliť super výkon. Domáca výhoda, sudí - toto nahráva rozhodne domácim. Uvidíme, či sa i napriek týmto okolnostiam, podarí hosťom vyhrať i tento posledný zápas v turnaji 
Pia 15 Nov 2013 (22:00 CET)
Rohodca:96%
RiverPlate ?? - ?? ACS Pardubice
-
oliwapol
Re: Milkov cup XVI. - FINÁLE - Razvanica vs oliwapol
Razva je jasný favorit,přece jen se udržel v Ačku
ale pro vítězství udělám hodně
ACS Pardubice
-
palo
držím palce!!!oliwapol wrote:Razva je jasný favorit,přece jen se udržel v Ačkuale pro vítězství udělám hodně

-
oliwapol
budu to potřebovatpalo wrote:držím palce!!!oliwapol wrote:Razva je jasný favorit,přece jen se udržel v Ačkuale pro vítězství udělám hodně
ACS Pardubice
diky moc,nabuduce sa budem viac snazit,chcel by som si zahrat aj finale...Milko wrote:ŠKoda a ešte raz veľká škoda doctordoctor46 wrote:RiverPlate - Sipkari 1:1 (141:140) čk:0-1
Pred zapasom som nedufal ani v penalty,teraz po zapase ma mrzi ze sme ich nezvladli a nepostupili..![]()
Bol si blízučko finále... Každopádne super výkon a myslím, že ani semifinále nie je žiadnym sklamaním a za predvedené výkony si zaslúžiš absolutórium
9 DARTER