Stratovarius Cup

Moderator: Czech Moderators

Mccgrady
Team President

Re: Stratovarius Cup XVII. - Na fízlárně s péeskem str. 243

Post by Mccgrady »

sestava kola:
Image[/quote]

Pořád se nemůžu tohohle nabažit :-) Ikdyž tam máme jen jednoho hráče :-)
- marně jen jsem hledal kde jsou ty pravidla pro all star turnaje...eviduješ to někde Palo?
crueface1
Member of the Soccer Project Association

Post by crueface1 »

A náš dres se objevuje po druhé za sebou v sestavě kola..pěkný :) A obklopen Letenskými ..no o víc si přát :wink: :mrgreen:
FC Crue Olomouc, crueface, F.49
Image
Relax nade vše:)
kopeckar

Post by kopeckar »

Naše účast v ideálních jedenáctkách

1.kolo - výkon kola - Moons, Dervisevic, Enrique Rivas, Djomande
2.kolo - Dervisevic, Enrique Rivas
3.kolo - výkon kola - Larock, Dervisevic, Enrique Rivas, Djomande
4.kolo - Dervisevic

:mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
palo

Post by palo »

Mccgrady wrote: - marně jen jsem hledal kde jsou ty pravidla pro all star turnaje...eviduješ to někde Palo?
Při sestavě kola rozhoduje dosažený výkon.Při shodě pak 1./nižší agresivita ,2./nižší věk. ČK nebo zranění posunuje hráče na konec hráčů se stejným výkonem.

All stars turnaje a nejlepší hráče jednotlivých řad určuju podle 1./nejlepší dosažený výkon ,2./další nejlepší dosažené výkony 70 a víc,3./při případné shodě nižší agresivita,nižší věk.
Image
Hadis

Post by Hadis »

Úspěšně jsme se probojovali na poslední místo ve skupině, stálo nás to hodně sil a přemáhání, ale nakonec jsme to dokázali ;)
AC Had Bozak

kopeckar

Post by kopeckar »

ŇOUMÍCI - FK Raduzza. 5:2 (134:100)
Za výkon v posledním kole nebudeme určitě nejlepší, ale pár adeptů do sestavy kola tam je. Museli jsme se šetřit na zápas dne v 22.00 :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

palo wrote:
Mccgrady wrote: - marně jen jsem hledal kde jsou ty pravidla pro all star turnaje...eviduješ to někde Palo?
Při sestavě kola rozhoduje dosažený výkon.Při shodě pak 1./nižší agresivita ,2./nižší věk. ČK nebo zranění posunuje hráče na konec hráčů se stejným výkonem.

All stars turnaje a nejlepší hráče jednotlivých řad určuju podle 1./nejlepší dosažený výkon ,2./další nejlepší dosažené výkony 70 a víc,3./při případné shodě nižší agresivita,nižší věk.
Tomu nějak nerozumím....nechci do toho mluvit, ale představoval jsem si to jinak....TO BY BYLO ALE UŽ MOC DOKONALÝ :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:
palo wrote:

Tomu nějak nerozumím....nechci do toho mluvit, ale představoval jsem si to jinak....TO BY BYLO ALE UŽ MOC DOKONALÝ :lol:
Taky bych spíše čekal, že bude rozhodovat jako první faktor počet účasti v all-star jednotlivých kol a v případě rovnosti pak až nejlepší výkon či výkony porovnávaných hráčů. Ale je to palův turnaj a tak mu do toho nemůžeme kecat. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Dajo

Post by Dajo »

kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - FK Raduzza. 5:2 (134:100)
Za výkon v posledním kole nebudeme určitě nejlepší, ale pár adeptů do sestavy kola tam je. Museli jsme se šetřit na zápas dne v 22.00 :mrgreen:
Nemusíš sa vôbec šetriť,to zvládneš ľavou zadnou. 8) :mrgreen:
Dajo
FK Laugaricio
kopeckar

Post by kopeckar »

Dajo wrote:
kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - FK Raduzza. 5:2 (134:100)
Nemusíš sa vôbec šetriť,to zvládneš ľavou zadnou. 8) :mrgreen:
Uvidíme :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

All stars turnaje a nejlepší hráče jednotlivých řad určuju podle 1./nejlepší dosažený výkon ,2./další nejlepší dosažené výkony 70 a víc,3./při případné shodě nižší agresivita,nižší věk.[/quote]

Tomu nějak nerozumím....nechci do toho mluvit, ale představoval jsem si to jinak....TO BY BYLO ALE UŽ MOC DOKONALÝ :lol:[/quote]

Taky bych spíše čekal, že bude rozhodovat jako první faktor počet účasti v all-star jednotlivých kol a v případě rovnosti pak až nejlepší výkon či výkony porovnávaných hráčů. Ale je to palův turnaj a tak mu do toho nemůžeme kecat. :mrgreen:[/quote]

Palo....promysli tuhle myšlenku :-) Pak by jsi to měl ale bezchybný a nebylo by už co zlepšovat :roll:
Milko

Re: Stratovarius Cup XVII. - Na fízlárně s Atanerem str.239

Post by Milko »

Milko wrote:Sumár po 3. kole

FC DAC 0-1 The Last Mohycan

The Last Mohycan 3-2 Baníček

The Last Mohycan 2-1 FCB Mikef

- nič iné ako spokojnosť. Všetky zápasy vyrovnané, tak ako sa čakalo :wink:
Sumár po 6. kole

The Last Mohycan 3-2 FC DAC

Baníček 0-1 The Last Mohycan

FCB Mikef 1-1 The Last Mohycan

- prvé body sme stratili až v poslednom kole, ale to už nemalo vplyv na náš postup z 1. miesta.
A teraz už len čakáme kto bude našim osemfinálovým súperom - rozhoduje sa medzi Litomerice losers Club de Fotbal a FC Crue Olomouc. Ale skôr to vyzerá na Olomoučanov... :wink:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
palo

Post by palo »

Samozřejmě jsem zvažoval i tyhle varianty,má to svoji logiku.Sestavy kola vyhlašuju ale i při vyřazovací části kromě finále a tam se někdy stává,že sestavu kola ovládne jeden tým...
Tu je třeba sestava kola loňského semifinále:
Image
Navíc z té praxe co se sestavami kol a all stars mám stejně vychází,že hráči,kteří se v sestavách kol objevují nakonec ovládnou i all stars.
Image
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Je to tvůj turnaj, a tvůj projekt a plně ho respektuju :-)
- ale ono vyhlásit třeba all star základních skupin a pak celkové all star by nebylo k zahození :-)
Já osobně tam mít hráče nebudu ale myslím,že je to spravedlivé.... to že nastoupí hráč do jednoho zápasu, pak neodehraje žádný jiný zápas třeba i z důvodu zranění a bude v all star mi přijde trochu divné..... :idea:
kopeckar

Post by kopeckar »

Mccgrady wrote:Je to tvůj turnaj, a tvůj projekt a plně ho respektuju :-)
- ale ono vyhlásit třeba all star základních skupin a pak celkové all star by nebylo k zahození :-)
Já osobně tam mít hráče nebudu ale myslím,že je to spravedlivé.... to že nastoupí hráč do jednoho zápasu, pak neodehraje žádný jiný zápas třeba i z důvodu zranění a bude v all star mi přijde trochu divné..... :idea:
Úplně stejně jsem to chtěl napsat, ale říkal jsem si, že už do toho nebudu vrtat. Ale když jsi to napsal, tak souhlasím. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”