Pořád se nemůžu tohohle nabažit

- marně jen jsem hledal kde jsou ty pravidla pro all star turnaje...eviduješ to někde Palo?
Moderator: Czech Moderators
Při sestavě kola rozhoduje dosažený výkon.Při shodě pak 1./nižší agresivita ,2./nižší věk. ČK nebo zranění posunuje hráče na konec hráčů se stejným výkonem.Mccgrady wrote: - marně jen jsem hledal kde jsou ty pravidla pro all star turnaje...eviduješ to někde Palo?
Tomu nějak nerozumím....nechci do toho mluvit, ale představoval jsem si to jinak....TO BY BYLO ALE UŽ MOC DOKONALÝpalo wrote:Při sestavě kola rozhoduje dosažený výkon.Při shodě pak 1./nižší agresivita ,2./nižší věk. ČK nebo zranění posunuje hráče na konec hráčů se stejným výkonem.Mccgrady wrote: - marně jen jsem hledal kde jsou ty pravidla pro all star turnaje...eviduješ to někde Palo?
All stars turnaje a nejlepší hráče jednotlivých řad určuju podle 1./nejlepší dosažený výkon ,2./další nejlepší dosažené výkony 70 a víc,3./při případné shodě nižší agresivita,nižší věk.
Taky bych spíše čekal, že bude rozhodovat jako první faktor počet účasti v all-star jednotlivých kol a v případě rovnosti pak až nejlepší výkon či výkony porovnávaných hráčů. Ale je to palův turnaj a tak mu do toho nemůžeme kecat.Mccgrady wrote:Tomu nějak nerozumím....nechci do toho mluvit, ale představoval jsem si to jinak....TO BY BYLO ALE UŽ MOC DOKONALÝpalo wrote:Při sestavě kola rozhoduje dosažený výkon.Při shodě pak 1./nižší agresivita ,2./nižší věk. ČK nebo zranění posunuje hráče na konec hráčů se stejným výkonem.Mccgrady wrote: - marně jen jsem hledal kde jsou ty pravidla pro all star turnaje...eviduješ to někde Palo?
All stars turnaje a nejlepší hráče jednotlivých řad určuju podle 1./nejlepší dosažený výkon ,2./další nejlepší dosažené výkony 70 a víc,3./při případné shodě nižší agresivita,nižší věk.
Nemusíš sa vôbec šetriť,to zvládneš ľavou zadnou.kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - FK Raduzza. 5:2 (134:100)
Za výkon v posledním kole nebudeme určitě nejlepší, ale pár adeptů do sestavy kola tam je. Museli jsme se šetřit na zápas dne v 22.00
UvidímeDajo wrote:Nemusíš sa vôbec šetriť,to zvládneš ľavou zadnou.kopeckar wrote:ŇOUMÍCI - FK Raduzza. 5:2 (134:100)
Za výkon v posledním kole nebudeme určitě nejlepší, ale pár adeptů do sestavy kola tam je. Museli jsme se šetřit na zápas dne v 22.00![]()
Sumár po 6. koleMilko wrote:Sumár po 3. kole
FC DAC 0-1 The Last Mohycan
The Last Mohycan 3-2 Baníček
The Last Mohycan 2-1 FCB Mikef
- nič iné ako spokojnosť. Všetky zápasy vyrovnané, tak ako sa čakalo
Úplně stejně jsem to chtěl napsat, ale říkal jsem si, že už do toho nebudu vrtat. Ale když jsi to napsal, tak souhlasím.Mccgrady wrote:Je to tvůj turnaj, a tvůj projekt a plně ho respektuju
- ale ono vyhlásit třeba all star základních skupin a pak celkové all star by nebylo k zahození
Já osobně tam mít hráče nebudu ale myslím,že je to spravedlivé.... to že nastoupí hráč do jednoho zápasu, pak neodehraje žádný jiný zápas třeba i z důvodu zranění a bude v all star mi přijde trochu divné.....