Letenských atď.....Mohykánov tiež samozrejme.palo wrote:A koho jsi tím jako myslel ???Dajo wrote: Milan mal doteraz neuveriteľné šťastie na lama súperov....a má ho aj teraz....Pôjde ďalej.
![]()

Moderator: Czech Moderators
Letenských atď.....Mohykánov tiež samozrejme.palo wrote:A koho jsi tím jako myslel ???Dajo wrote: Milan mal doteraz neuveriteľné šťastie na lama súperov....a má ho aj teraz....Pôjde ďalej.
![]()
Až teraz pozerám kvalitu zajtrajšieho súpera a neverímDajo wrote:Letenských atď.....Mohykánov tiež samozrejme.palo wrote:A koho jsi tím jako myslel ???Dajo wrote: Milan mal doteraz neuveriteľné šťastie na lama súperov....a má ho aj teraz....Pôjde ďalej.
![]()
Verím,že ma nesklameš.MilanSLOVAKIA wrote: Až teraz pozerám kvalitu zajtrajšieho súpera a neverímDajo každopádne ďakujem za dôveru. Pokúsim sa nesklamať ťa
![]()
2.štvrťfináleDajo wrote:1.štvrťfinále
Fc Mantel 3-2 Dynamo Suomi 136:113
Celkom jasný zápas,Dynamo to nezvládlo takticky a Mantelovi letí prvá gratulácia k postupu do semi.
Gratulka MilanMilanSLOVAKIA wrote:Juhuuuuu vyhrali sme 7:0 a ideme ďalejtuto tak rozmýšľam, že škoda, že tu nie je tabuľka naj strelcov. Za tento turnaj má môj tím už 52 neuveriteľných gólov
![]()
Ono by to dopadlo dobře asi i bez těch červených karet. Jsem rád, že se pomaličku dostávám i do závěrečných fází turnajů. Nezbývá, než věřit, že to nebude konečná a nakouknu ještě o kousek výše. Už by to na poličku pomalu chtělo nějaký solidní pohárek z turnaje na foru.Dajo wrote:1.štvrťfinále
Celkom jasný zápas,Dynamo to nezvládlo takticky a Mantelovi letí prvá gratulácia k postupu do semi.
3.štvrťfináleDajo wrote:2.štvrťfináleDajo wrote:1.štvrťfinále
FC DAC 7 - 0 The Last Mohycan 127:40
Milan rozdrtil bezbranných Mohykánov a nedovolil im streliť ani len čestný gól. Gratulácia k postupu.
S Šutříkem to bude těžká bitva, nicméně v při našem minulém setkání jsem ho psychicky nalomilDajo wrote:SEMIFINÁLE
Ut 31 Dec 2013 (10:00 CET) Fc Mantel ?? - ?? Šutrteam
Na Silvestra bude tvrdý boj ....kto v Novom roku už nebude hrať Laugaricio cup![]()
Pia 27 Dec 2013 (22:00 CET) FC DAC ?? - ?? Noldor
Tak ,Milan doteraz len trénoval a užíval si strelecké hody ale teraz ho čaká veľká výzva. Milan....ukáž čo dokážu tvojí borci z DAC-u.Držíme palce.
Ne posledně, Ty mne Mantelíku nahlodáváš pořádmantel wrote:S Šutříkem to bude těžká bitva, nicméně v při našem minulém setkání jsem ho psychicky nalomilDajo wrote:SEMIFINÁLE
Na Silvestra bude tvrdý boj ....kto v Novom roku už nebude hrať Laugaricio cup![]()
Tak ,Milan doteraz len trénoval a užíval si strelecké hody ale teraz ho čaká veľká výzva. Milan....ukáž čo dokážu tvojí borci z DAC-u.Držíme palce.
, tak snad to bude fungovat i nyní.
Noldor, co mi ten název jenom připomíná. Roky jsem ten tým v žádném turnaji v závěru nepotkal, tak si holt nemůžu vzpomenout. Asi to bude něco podobného s Mordorem.Každopádně ať už postoupím já nebo Šutřík, tak největší výzva nás asi bude čekat v závěru
a ejhle, ani jsem si nevšiml,že už jsem vypadnulDajo wrote: Šutrteam 8-1 FC Letenská šlechta 142:59
Šutrík nemal veľké zľutovanie s Pupajdíkom a s prehľadom mu vystavil stopku. Gratulácia k postupu.![]()
Tvoje závěrečná poznámka se do puntíku vyplnila, i když jsem předpokládal svoji dnešní prohru. Postup na penalty po horším výkonu mi opět připomněl, jaká sviňa je ten Random, ale je pravda, že když se angažuje v můj prospěch, tak mi to ani tak moc nevadí.šutr wrote:Ne posledně, Ty mne Mantelíku nahlodáváš pořádmantel wrote:S Šutříkem to bude těžká bitva, nicméně v při našem minulém setkání jsem ho psychicky nalomilDajo wrote:SEMIFINÁLE
, tak snad to bude fungovat i nyní.
Noldor, co mi ten název jenom připomíná. Roky jsem ten tým v žádném turnaji v závěru nepotkal, tak si holt nemůžu vzpomenout. Asi to bude něco podobného s Mordorem.Každopádně ať už postoupím já nebo Šutřík, tak největší výzva nás asi bude čekat v závěru
Už Tě musím konečně po těch prstech klepnout
, ale beztak se to zase nepovede...