Letenských atď.....Mohykánov tiež samozrejme.palo wrote:A koho jsi tím jako myslel ???Dajo wrote: Milan mal doteraz neuveriteľné šťastie na lama súperov....a má ho aj teraz....Pôjde ďalej.

Moderator: Czech Moderators
Letenských atď.....Mohykánov tiež samozrejme.palo wrote:A koho jsi tím jako myslel ???Dajo wrote: Milan mal doteraz neuveriteľné šťastie na lama súperov....a má ho aj teraz....Pôjde ďalej.

Až teraz pozerám kvalitu zajtrajšieho súpera a neverímDajo wrote:Letenských atď.....Mohykánov tiež samozrejme.palo wrote:A koho jsi tím jako myslel ???Dajo wrote: Milan mal doteraz neuveriteľné šťastie na lama súperov....a má ho aj teraz....Pôjde ďalej.

Dajo každopádne ďakujem za dôveru. Pokúsim sa nesklamať ťa
  Dajo každopádne ďakujem za dôveru. Pokúsim sa nesklamať ťa   

Verím,že ma nesklameš.MilanSLOVAKIA wrote: Až teraz pozerám kvalitu zajtrajšieho súpera a neverímDajo každopádne ďakujem za dôveru. Pokúsim sa nesklamať ťa

tuto tak rozmýšľam, že škoda, že tu nie je tabuľka naj strelcov. Za tento turnaj má môj tím už 52 neuveriteľných gólov
 tuto tak rozmýšľam, že škoda, že tu nie je tabuľka naj strelcov. Za tento turnaj má môj tím už 52 neuveriteľných gólov  

2.štvrťfináleDajo wrote:1.štvrťfinále
Fc Mantel 3-2 Dynamo Suomi 136:113
Celkom jasný zápas,Dynamo to nezvládlo takticky a Mantelovi letí prvá gratulácia k postupu do semi.

Gratulka MilanMilanSLOVAKIA wrote:Juhuuuuu vyhrali sme 7:0 a ideme ďalejtuto tak rozmýšľam, že škoda, že tu nie je tabuľka naj strelcov. Za tento turnaj má môj tím už 52 neuveriteľných gólov

Konečne celkom prijateľná prehra...
 Konečne celkom prijateľná prehra... 
Ono by to dopadlo dobře asi i bez těch červených karet. Jsem rád, že se pomaličku dostávám i do závěrečných fází turnajů. Nezbývá, než věřit, že to nebude konečná a nakouknu ještě o kousek výše. Už by to na poličku pomalu chtělo nějaký solidní pohárek z turnaje na foru.Dajo wrote:1.štvrťfinále
Celkom jasný zápas,Dynamo to nezvládlo takticky a Mantelovi letí prvá gratulácia k postupu do semi.

3.štvrťfináleDajo wrote:2.štvrťfináleDajo wrote:1.štvrťfinále
FC DAC 7 - 0 The Last Mohycan 127:40
Milan rozdrtil bezbranných Mohykánov a nedovolil im streliť ani len čestný gól. Gratulácia k postupu.

Držíme palce.
  Držíme palce.  
S Šutříkem to bude těžká bitva, nicméně v při našem minulém setkání jsem ho psychicky nalomilDajo wrote:SEMIFINÁLE
Ut 31 Dec 2013 (10:00 CET) Fc Mantel ?? - ?? Šutrteam
Na Silvestra bude tvrdý boj ....kto v Novom roku už nebude hrať Laugaricio cup
Pia 27 Dec 2013 (22:00 CET) FC DAC ?? - ?? Noldor
Tak ,Milan doteraz len trénoval a užíval si strelecké hody ale teraz ho čaká veľká výzva. Milan....ukáž čo dokážu tvojí borci z DAC-u.Držíme palce.
 , tak snad to bude fungovat i nyní.
 , tak snad to bude fungovat i nyní.  Každopádně ať už postoupím já nebo Šutřík, tak největší výzva nás asi bude čekat v závěru
  Každopádně ať už postoupím já nebo Šutřík, tak největší výzva nás asi bude čekat v závěruNe posledně, Ty mne Mantelíku nahlodáváš pořádmantel wrote:S Šutříkem to bude těžká bitva, nicméně v při našem minulém setkání jsem ho psychicky nalomilDajo wrote:SEMIFINÁLE
Tak ,Milan doteraz len trénoval a užíval si strelecké hody ale teraz ho čaká veľká výzva. Milan....ukáž čo dokážu tvojí borci z DAC-u.Držíme palce.
Noldor, co mi ten název jenom připomíná. Roky jsem ten tým v žádném turnaji v závěru nepotkal, tak si holt nemůžu vzpomenout. Asi to bude něco podobného s Mordorem.Každopádně ať už postoupím já nebo Šutřík, tak největší výzva nás asi bude čekat v závěru
 Už Tě musím konečně po těch prstech klepnout
  Už Tě musím konečně po těch prstech klepnout  , ale beztak se to zase nepovede...
 , ale beztak se to zase nepovede... 
a ejhle, ani jsem si nevšiml,že už jsem vypadnulDajo wrote: Šutrteam 8-1 FC Letenská šlechta 142:59
Šutrík nemal veľké zľutovanie s Pupajdíkom a s prehľadom mu vystavil stopku. Gratulácia k postupu.
 (moc program zápasů nesleduju) , i tak slušná práce ,málo kdy se povede vylezt ze skupiny.....počkejte,až vychovám SP-FDT
 (moc program zápasů nesleduju) , i tak slušná práce ,málo kdy se povede vylezt ze skupiny.....počkejte,až vychovám SP-FDT  
Tvoje závěrečná poznámka se do puntíku vyplnila, i když jsem předpokládal svoji dnešní prohru. Postup na penalty po horším výkonu mi opět připomněl, jaká sviňa je ten Random, ale je pravda, že když se angažuje v můj prospěch, tak mi to ani tak moc nevadí.šutr wrote:Ne posledně, Ty mne Mantelíku nahlodáváš pořádmantel wrote:S Šutříkem to bude těžká bitva, nicméně v při našem minulém setkání jsem ho psychicky nalomilDajo wrote:SEMIFINÁLE
Noldor, co mi ten název jenom připomíná. Roky jsem ten tým v žádném turnaji v závěru nepotkal, tak si holt nemůžu vzpomenout. Asi to bude něco podobného s Mordorem.Každopádně ať už postoupím já nebo Šutřík, tak největší výzva nás asi bude čekat v závěru
Už Tě musím konečně po těch prstech klepnout
, ale beztak se to zase nepovede...
 Něco na mně už musíš vymyslet, jinak z toho bude komplex jak vyšitý. Každopádně dnes nepostoupil lepší, ale "posranější" tým. Termín na finále jsem neladil, neboť jsem v postup nevěřil, takže sobotní finále v 10 hodin bude jen naprostá formalita.
 Něco na mně už musíš vymyslet, jinak z toho bude komplex jak vyšitý. Každopádně dnes nepostoupil lepší, ale "posranější" tým. Termín na finále jsem neladil, neboť jsem v postup nevěřil, takže sobotní finále v 10 hodin bude jen naprostá formalita.