134:119
Statečně jsem se bránil ale neubránil ;o) Nicméně po delší době se mi podařilo postoupit ze skupiny což bylo cílem a s tímto cílem jsem také spokojen. Přeji soupeři ať se mu daří dál. Jen je škoda že se mi zranili dva hráči

Moderator: Czech Moderators

tak jsem si ted prohlidl los pana pořadatele a těšim se tuze moc........cekam jednoho z dvojice El - Azor...pupajdi13 wrote:1 FC NURBERG .....1 - 4..... FC Letenská šlechta
103 : 128
a už to kosime.....postup do druheho kola je doma.
 .....prvni poradnej vyrazovaci mač po mém navratu , tak si dejte zalezet pánové
 Koukám že se potkáme až ve finále skupiny.pupajdi13 wrote:tak jsem si ted prohlidl los pana pořadatele a těšim se tuze moc........cekam jednoho z dvojice El - Azor...pupajdi13 wrote:1 FC NURBERG .....1 - 4..... FC Letenská šlechta
103 : 128
a už to kosime.....postup do druheho kola je doma.

. Bohužel v dalším kole narazíme na Bomery, což nevypadá s námi vůbec dobře
 . Bohužel v dalším kole narazíme na Bomery, což nevypadá s námi vůbec dobře  
To dáš.Šakal wrote:Barca hlásí postup. Bohužel v dalším kole narazíme na Bomery, což nevypadá s námi vůbec dobře

Nevyjádřím, protože tomu ještě stále nemůžu uvěřit.tosa_CZ wrote:Romane, ty se taky nevyjádříš k mému smutnému nepostupu ze skupiny, to je smutný...

Dobře.Mazzy wrote:Rome jak jsou na tom strelci?

Tosik jeste nahlas hlasi svuj neuspech, to je hodne smutny.tosa_CZ wrote:Romane, ty se taky nevyjádříš k mému smutnému nepostupu ze skupiny, to je smutný...

Vzal sis příklad z Portugalců ?tomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 2 Njumici
penalty: 4:5
výkony: 136:126
kuwa, už zase. Já snad přes to první kolo nikdy nepřejdu...

tak to jsem nečekal že půjdu dál......se stavem svého mužstva se to snad ani nedalo postoupit
 tak to jsem nečekal že půjdu dál......se stavem svého mužstva se to snad ani nedalo postoupit