134:119
Statečně jsem se bránil ale neubránil ;o) Nicméně po delší době se mi podařilo postoupit ze skupiny což bylo cílem a s tímto cílem jsem také spokojen. Přeji soupeři ať se mu daří dál. Jen je škoda že se mi zranili dva hráči

Moderator: Czech Moderators
tak jsem si ted prohlidl los pana pořadatele a těšim se tuze moc........cekam jednoho z dvojice El - Azor...pupajdi13 wrote:1 FC NURBERG .....1 - 4..... FC Letenská šlechta
103 : 128
a už to kosime.....postup do druheho kola je doma.
Koukám že se potkáme až ve finále skupiny.pupajdi13 wrote:tak jsem si ted prohlidl los pana pořadatele a těšim se tuze moc........cekam jednoho z dvojice El - Azor...pupajdi13 wrote:1 FC NURBERG .....1 - 4..... FC Letenská šlechta
103 : 128
a už to kosime.....postup do druheho kola je doma.
.....prvni poradnej vyrazovaci mač po mém navratu , tak si dejte zalezet pánové
![]()
To dáš.Šakal wrote:Barca hlásí postup. Bohužel v dalším kole narazíme na Bomery, což nevypadá s námi vůbec dobře
Nevyjádřím, protože tomu ještě stále nemůžu uvěřit.tosa_CZ wrote:Romane, ty se taky nevyjádříš k mému smutnému nepostupu ze skupiny, to je smutný...
Dobře.Mazzy wrote:Rome jak jsou na tom strelci?
Tosik jeste nahlas hlasi svuj neuspech, to je hodne smutny.tosa_CZ wrote:Romane, ty se taky nevyjádříš k mému smutnému nepostupu ze skupiny, to je smutný...
Vzal sis příklad z Portugalců ?tomkycz wrote:Litomerice losers Club de Fotbal 2 - 2 Njumici
penalty: 4:5
výkony: 136:126
kuwa, už zase. Já snad přes to první kolo nikdy nepřejdu...