Ataner wrote:Radůzko pleas...tak já rychle radši běžím pro tu skobičku jo..Raduuza wrote:Ataner wrote: Hlavní je že ho uvidí ostatní přece ty trdlo..
trdlo?? že ti ten diplom zase odeberu![]()
no jsi v čekačce, tak si to nepokaž

Moderator: Czech Moderators
Ataner wrote:Radůzko pleas...tak já rychle radši běžím pro tu skobičku jo..Raduuza wrote:Ataner wrote: Hlavní je že ho uvidí ostatní přece ty trdlo..
trdlo?? že ti ten diplom zase odeberu![]()
ParádaRaduuza wrote:lepší?Milko wrote:Toľko tu páni a dáma spamujete, že už tu ani nie je vidieť, kto v tomto ročníku hrá vlastne to finále...![]()
![]()
So 2 Bře 2013 (14:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? FC Letenská šlechta
něco jako The Last Mohycan : JPD???Milko wrote:ParádaRaduuza wrote:lepší?Milko wrote:Toľko tu páni a dáma spamujete, že už tu ani nie je vidieť, kto v tomto ročníku hrá vlastne to finále...![]()
![]()
So 2 Bře 2013 (14:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? FC Letenská šlechtaLen to hosťujúce mužstvo mi tam moc nesedí...Nebolo by tam niečo slabšie
![]()
To by som tiež nevyhral...Áťo mi urobil fantastické logo, to by som si ho nedovolil poraziťRaduuza wrote:
něco jako The Last Mohycan : JPD???
tobě se taky člověk nezavděčíMilko wrote:To by som tiež nevyhral...Áťo mi urobil fantastické logo, to by som si ho nedovolil poraziťRaduuza wrote:
něco jako The Last Mohycan : JPD???
ty a outsider? nikdy...ale..kdybys měl málo žehlení, můžu ti přidatAtaner wrote:No pozor.. proč když se někde objeví outsider..jsem to vždycky já...( no nic jdu žehlit)..
jsem teprve u halenek..Raduuza wrote:ty a outsider? nikdy...ale..kdybys měl málo žehlení, můžu ti přidatAtaner wrote:No pozor.. proč když se někde objeví outsider..jsem to vždycky já...( no nic jdu žehlit)..![]()
V poho dávám pozor..pupajdi13 wrote:bacha Atas, ztrácí se ti to![]()
Jo jo Radu je zlatíčko..pupajdi13 wrote:jj,máš recht,takhle nakombinovaný to vypadá nejlíp
že ty budeš chtít ještě jeden, že jsi jak medAtaner wrote:Jo jo Radu je zlatíčko..pupajdi13 wrote:jj,máš recht,takhle nakombinovaný to vypadá nejlíp
Ty na mě vůbec nemluv ty..zrádkyně..tak Cru jo..hm tak jo no..Raduuza wrote:že ty budeš chtít ještě jeden, že jsi jak med![]()
jistě, ten na mě nebyl nikdy zlejAtaner wrote:Ty na mě vůbec nemluv ty..zrádkyně..tak Cru jo..hm tak jo no..Raduuza wrote:že ty budeš chtít ještě jeden, že jsi jak med![]()
![]()