Ataner wrote:Radůzko pleas...tak já rychle radši běžím pro tu skobičku jo..Raduuza wrote:Ataner wrote: Hlavní je že ho uvidí ostatní přece ty trdlo..
trdlo?? že ti ten diplom zase odeberu
no jsi v čekačce, tak si to nepokaž

Moderator: Czech Moderators
Ataner wrote:Radůzko pleas...tak já rychle radši běžím pro tu skobičku jo..Raduuza wrote:Ataner wrote: Hlavní je že ho uvidí ostatní přece ty trdlo..
trdlo?? že ti ten diplom zase odeberu

ParádaRaduuza wrote:lepší?Milko wrote:Toľko tu páni a dáma spamujete, že už tu ani nie je vidieť, kto v tomto ročníku hrá vlastne to finále...

So 2 Bře 2013 (14:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? FC Letenská šlechta
 Len to hosťujúce mužstvo mi tam moc nesedí...Nebolo by tam niečo slabšie
  Len to hosťujúce mužstvo mi tam moc nesedí...Nebolo by tam niečo slabšie  

něco jako The Last Mohycan : JPD???Milko wrote:ParádaRaduuza wrote:lepší?Milko wrote:Toľko tu páni a dáma spamujete, že už tu ani nie je vidieť, kto v tomto ročníku hrá vlastne to finále...

So 2 Bře 2013 (14:00 CET) The Last Mohycan ?? - ?? FC Letenská šlechtaLen to hosťujúce mužstvo mi tam moc nesedí...Nebolo by tam niečo slabšie

To by som tiež nevyhral...Áťo mi urobil fantastické logo, to by som si ho nedovolil poraziťRaduuza wrote:
něco jako The Last Mohycan : JPD???

tobě se taky člověk nezavděčíMilko wrote:To by som tiež nevyhral...Áťo mi urobil fantastické logo, to by som si ho nedovolil poraziťRaduuza wrote:
něco jako The Last Mohycan : JPD???

ty a outsider? nikdy...ale..kdybys měl málo žehlení, můžu ti přidatAtaner wrote:No pozor.. proč když se někde objeví outsider..jsem to vždycky já...( no nic jdu žehlit)..

jsem teprve u halenek..Raduuza wrote:ty a outsider? nikdy...ale..kdybys měl málo žehlení, můžu ti přidatAtaner wrote:No pozor.. proč když se někde objeví outsider..jsem to vždycky já...( no nic jdu žehlit)..

V poho dávám pozor..pupajdi13 wrote:bacha Atas, ztrácí se ti to

Jo jo Radu je zlatíčko..pupajdi13 wrote:jj,máš recht,takhle nakombinovaný to vypadá nejlíp

že ty budeš chtít ještě jeden, že jsi jak medAtaner wrote:Jo jo Radu je zlatíčko..pupajdi13 wrote:jj,máš recht,takhle nakombinovaný to vypadá nejlíp

Ty na mě vůbec nemluv ty..zrádkyně..tak Cru jo..hm tak jo no..Raduuza wrote:že ty budeš chtít ještě jeden, že jsi jak med

jistě, ten na mě nebyl nikdy zlejAtaner wrote:Ty na mě vůbec nemluv ty..zrádkyně..tak Cru jo..hm tak jo no..Raduuza wrote:že ty budeš chtít ještě jeden, že jsi jak med