Spis podle SPMT ne?Thomas25 wrote:Ale podle SPFA ano........Drakont wrote:max. nezahraji, vykon asi o 3 nizsiThomas25 wrote:Golmani zahrajou nej. výkon i v 34 letech?

Moderator: Czech Moderators
Spis podle SPMT ne?Thomas25 wrote:Ale podle SPFA ano........Drakont wrote:max. nezahraji, vykon asi o 3 nizsiThomas25 wrote:Golmani zahrajou nej. výkon i v 34 letech?
1)Vítìz dostane polovinu všech vybraných penìz,finalista ètvrtinu a semifinalisté osminu...Balík wrote:Zajímaly by mì 2 vìci:
Jak se rozdìlí peníze v pøátelském poháru?
Jak pøesnì funguje pøestup volného hráèe?
1) díky!Netris1 wrote: 1)Vítìz dostane polovinu všech vybraných penìz,finalista ètvrtinu a semifinalisté osminu...
Pøíklad:
Turnaj pro 32 týmù,startovný 50k dohromady se vybere 1,6M tudíž vítìz získá 800k,finalista 400k a semifinalisté 200k
2)Hráè si vybere nejlepší nabídku a po dvou dnech automaticky pøestoupí...
Èoveèe tak teï jsi mì dost pøekvapil - být v D a zjistit to až teïkom...ale co, nikdo nemože vìdìt pøece všecko hned, že?Sokol Cejc wrote:Zarazila mì jedna vìc, dnes jsem v lize nemìl šanci, tak jsem alespoò hamižnì postavil hráèe s co nejmenším platech, abych aspo¡%n nìco vydìlal.
Jaké bylo ale moje pøekvapení, když se mi z úètu odeèetlo 138.000,- euro a hráli pøitom hráèi s celkovým platem 12.000,-
Je sice fakt, že už nevím co jsem nechal na lavièce, ale urèitì ne 5 hráèù, kteøí berou dohromady 126.000,-...
Myslel jsem že vždycky platím jenom tìm, co jsou na na høišti+lavièèce.....
Platy hráèù
- - liga a pohár - plat se platí všem, bonus za vítìzství se vyplácí pouze hráèùm na høišti a na lavièce
- pøáteláky a turnaje - nominovaným hráèùm 25% jejich platù, maximálnì však 300, ostatním nic, bonus za vítìzství se nevyplácí
stane se noAngee wrote:Èoveèe tak teï jsi mì dost pøekvapil - být v D a zjistit to až teïkom...ale co, nikdo nemože vìdìt pøece všecko hned, že?Sokol Cejc wrote:Zarazila mì jedna vìc, dnes jsem v lize nemìl šanci, tak jsem alespoò hamižnì postavil hráèe s co nejmenším platech, abych aspo¡%n nìco vydìlal.
Jaké bylo ale moje pøekvapení, když se mi z úètu odeèetlo 138.000,- euro a hráli pøitom hráèi s celkovým platem 12.000,-
Je sice fakt, že už nevím co jsem nechal na lavièce, ale urèitì ne 5 hráèù, kteøí berou dohromady 126.000,-...
Myslel jsem že vždycky platím jenom tìm, co jsou na na høišti+lavièèce.....
Platy hráèù
- - liga a pohár - plat se platí všem, bonus za vítìzství se vyplácí pouze hráèùm na høišti a na lavièce
- pøáteláky a turnaje - nominovaným hráèùm 25% jejich platù, maximálnì však 300, ostatním nic, bonus za vítìzství se nevyplácí
Asi ne, jsou i èeši kteøí leta dìlají nìco podobného...foppa 13 wrote:Topic na to není, tak píši sem...
Zajímal by mì váš názor:
Manažer Kjelll (Háèkaø) - založil Turnaj pro 32 týmù (vklad 50 000€ - soukromý turnaj) a pozval 31 háèkaøù a k tomu zcela náhodou Céèkaøe - The Rienaldos. Je mi v podstatì jasné, že je to celá práce právì managera týmu Rienaldos...
Link k turnaji: http://www.soccerproject.com/spnewl_fri ... 416&step=2
Dá se s tím nìco dìlat
dival jsem se i do jeho historie a takovych turnaju ma za posledni mesic 7foppa 13 wrote:Topic na to není, tak píši sem...
Zajímal by mì váš názor:
Manažer Kjelll (Háèkaø) - založil Turnaj pro 32 týmù (vklad 50 000€ - soukromý turnaj) a pozval 31 háèkaøù a k tomu zcela náhodou Céèkaøe - The Rienaldos. Je mi v podstatì jasné, že je to celá práce právì managera týmu Rienaldos...
Dá se s tím nìco dìlat
Tohle jsem už nemìl èas ve škole zkoumat... Ale na*ralo mì to ještì více. Je to totiž soupeø z mé divize a ve ètvrtek s ním hraju, tak jsem koukal jaké bude hrát zápasy atd. Prostì takovou menší analýzu a u toho jsem narazil na tento "fair play" turnaj. Tohle pøece není normální. Pochybuju, že má belgánec kamaráda v Norsku. Tohle všechno je podle mì jeho práce, ale je to jen køivé obviòování... Zkusím to napsat asi i Foxovi, i kdyby s tím nic neudìlal. Nelíbí se mi to a nijak jinak reagovat asi nemohu. Je to hnus nejvìtší, takovým trapným zpùsobem získávat nemalý love. Na tohle bych žaludek nemìlelrik wrote:dival jsem se i do jeho historie a takovych turnaju ma za posledni mesic 7foppa 13 wrote:Topic na to není, tak píši sem...
Zajímal by mì váš názor:
Dá se s tím nìco dìlat![]()
![]()
32x50.000x0,5=800k
7x800=5,6M za mesic pouze na premiich..i kdyby si odecetl 350k na vstupnem, tak je to porad hodne dobry zdroj penez
no...co se tyka šerifských mailu tak bych taky rád vìdìl jak na tom jsou ..kamoš dostal nepravem ban..no ne nepravem..pøihlasil se s nekym s kym v minulosti udelal regulerní obchos na jedné ip adrese...a šerifské maily se mu neozívaji už dobré tøi dnyfoppa 13 wrote:......elrik wrote:dival jsem se i do jeho historie a takovych turnaju ma za posledni mesic 7foppa 13 wrote:Topic na to není, tak píši sem...
Zajímal by mì váš názor:
Dá se s tím nìco dìlat![]()
![]()
32x50.000x0,5=800k
7x800=5,6M za mesic pouze na premiich..i kdyby si odecetl 350k na vstupnem, tak je to porad hodne dobry zdroj penez