Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Tonda11
Team Board Member

Post by Tonda11 »

Thomas25 wrote:
Drakont wrote:
Thomas25 wrote:Golmani zahrajou nej. výkon i v 34 letech?
max. nezahraji, vykon asi o 3 nizsi
Ale podle SPFA ano........
Spis podle SPMT ne? :wink: A taky je mozny ze se ti nenacetli data a ze jsou v SPMT data jeste kdyz mu bylo 33(pokud mel narozeniny ted nekdy....)
UNION ZIZKOV
Manažer: Tonda11
Divize: D9
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Zajímaly by mì 2 vìci:
Jak se rozdìlí peníze v pøátelském poháru?
Jak pøesnì funguje pøestup volného hráèe?
Netris1
Member of the Soccer Project Association

Post by Netris1 »

Balík wrote:Zajímaly by mì 2 vìci:
Jak se rozdìlí peníze v pøátelském poháru?
Jak pøesnì funguje pøestup volného hráèe?
1)Vítìz dostane polovinu všech vybraných penìz,finalista ètvrtinu a semifinalisté osminu...
Pøíklad:
Turnaj pro 32 týmù,startovný 50k dohromady se vybere 1,6M tudíž vítìz získá 800k,finalista 400k a semifinalisté 200k
2)Hráè si vybere nejlepší nabídku a po dvou dnech automaticky pøestoupí...
Netris->Hell Riders->E.21
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Netris1 wrote: 1)Vítìz dostane polovinu všech vybraných penìz,finalista ètvrtinu a semifinalisté osminu...
Pøíklad:
Turnaj pro 32 týmù,startovný 50k dohromady se vybere 1,6M tudíž vítìz získá 800k,finalista 400k a semifinalisté 200k
2)Hráè si vybere nejlepší nabídku a po dvou dnech automaticky pøestoupí...
1) díky!
2) díky!
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Zarazila mì jedna vìc, dnes jsem v lize nemìl šanci, tak jsem alespoò hamižnì postavil hráèe s co nejmenším platech, abych aspo¡%n nìco vydìlal.

Jaké bylo ale moje pøekvapení, když se mi z úètu odeèetlo 138.000,- euro a hráli pøitom hráèi s celkovým platem 12.000,-

Je sice fakt, že už nevím co jsem nechal na lavièce, ale urèitì ne 5 hráèù, kteøí berou dohromady 126.000,-...

Myslel jsem že vždycky platím jenom tìm, co jsou na na høišti+lavièèce..... :shock:
Andrew - Sokol Čejč
Angee

Post by Angee »

Sokol Cejc wrote:Zarazila mì jedna vìc, dnes jsem v lize nemìl šanci, tak jsem alespoò hamižnì postavil hráèe s co nejmenším platech, abych aspo¡%n nìco vydìlal.

Jaké bylo ale moje pøekvapení, když se mi z úètu odeèetlo 138.000,- euro a hráli pøitom hráèi s celkovým platem 12.000,-

Je sice fakt, že už nevím co jsem nechal na lavièce, ale urèitì ne 5 hráèù, kteøí berou dohromady 126.000,-...

Myslel jsem že vždycky platím jenom tìm, co jsou na na høišti+lavièèce..... :shock:
Èoveèe tak teï jsi mì dost pøekvapil - být v D a zjistit to až teïkom...ale co, nikdo nemože vìdìt pøece všecko hned, že? :D
Platy hráèù
  • - liga a pohár - plat se platí všem, bonus za vítìzství se vyplácí pouze hráèùm na høišti a na lavièce
    - pøáteláky a turnaje - nominovaným hráèùm 25% jejich platù, maximálnì však 300, ostatním nic, bonus za vítìzství se nevyplácí
Image
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Angee wrote:
Sokol Cejc wrote:Zarazila mì jedna vìc, dnes jsem v lize nemìl šanci, tak jsem alespoò hamižnì postavil hráèe s co nejmenším platech, abych aspo¡%n nìco vydìlal.

Èoveèe tak teï jsi mì dost pøekvapil - být v D a zjistit to až teïkom...ale co, nikdo nemože vìdìt pøece všecko hned, že? :D
Platy hráèù
  • - liga a pohár - plat se platí všem, bonus za vítìzství se vyplácí pouze hráèùm na høišti a na lavièce
    - pøáteláky a turnaje - nominovaným hráèùm 25% jejich platù, maximálnì však 300, ostatním nic, bonus za vítìzství se nevyplácí
stane se no :D
Andrew - Sokol Čejč
foppa 13

Post by foppa 13 »

Topic na to není, tak píši sem...
Zajímal by mì váš názor:
Manažer Kjelll (Háèkaø) - založil Turnaj pro 32 týmù (vklad 50 000€ - soukromý turnaj) a pozval 31 háèkaøù a k tomu zcela náhodou Céèkaøe - The Rienaldos. Je mi v podstatì jasné, že je to celá práce právì managera týmu Rienaldos...
Link k turnaji: http://www.soccerproject.com/spnewl_fri ... 416&step=2

Dá se s tím nìco dìlat :roll:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

foppa 13 wrote:Topic na to není, tak píši sem...
Zajímal by mì váš názor:
Manažer Kjelll (Háèkaø) - založil Turnaj pro 32 týmù (vklad 50 000€ - soukromý turnaj) a pozval 31 háèkaøù a k tomu zcela náhodou Céèkaøe - The Rienaldos. Je mi v podstatì jasné, že je to celá práce právì managera týmu Rienaldos...

Asi ne, jsou i èeši kteøí leta dìlají nìco podobného...:-(
Andrew - Sokol Čejč
elrik

Post by elrik »

Zajímal by mì váš názor:

dival jsem se i do jeho historie a takovych turnaju ma za posledni mesic 7 :!: :evil:
32x50.000x0,5=800k
7x800=5,6M za mesic pouze na premiich..i kdyby si odecetl 350k na vstupnem, tak je to porad hodne dobry zdroj penez :!:
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Netris1

Post by Netris1 »

Tak taky by jsem mìl jeden dotaz...
Co myslíte je výhodný se zbavit po sezonì všech agresivnìjší hráèù (agresivnìjších rozumìj nad 70% agr.) i když maj tøeba o bod vyšší výkon než ty co maj nižší agr.?
Drakont
Team Board Member

Post by Drakont »

Ahoj, prosim o radu zkusenejsi manazery, jak to je, prosim, s vyhozenim hl. trenera napr. po dovu tydnech, jake to ma nasledky pro mancaft? dekuji predem za odpoved :)
Netris1

Post by Netris1 »

Drakont wrote:Ahoj, prosim o radu zkusenejsi manazery, jak to je, prosim, s vyhozenim hl. trenera napr. po dovu tydnech, jake to ma nasledky pro mancaft? dekuji predem za odpoved :)
Mì to po mìsíci vzalo 10% morálky a bude to podle mì naprosto stejný ve dvou týdnech...
foppa 13

Post by foppa 13 »

elrik wrote:
Zajímal by mì váš názor:

dival jsem se i do jeho historie a takovych turnaju ma za posledni mesic 7 :!: :evil:
32x50.000x0,5=800k
7x800=5,6M za mesic pouze na premiich..i kdyby si odecetl 350k na vstupnem, tak je to porad hodne dobry zdroj penez :!:
Tohle jsem už nemìl èas ve škole zkoumat... Ale na*ralo mì to ještì více. Je to totiž soupeø z mé divize a ve ètvrtek s ním hraju, tak jsem koukal jaké bude hrát zápasy atd. Prostì takovou menší analýzu a u toho jsem narazil na tento "fair play" turnaj. Tohle pøece není normální. Pochybuju, že má belgánec kamaráda v Norsku. Tohle všechno je podle mì jeho práce, ale je to jen køivé obviòování... Zkusím to napsat asi i Foxovi, i kdyby s tím nic neudìlal. Nelíbí se mi to a nijak jinak reagovat asi nemohu. Je to hnus nejvìtší, takovým trapným zpùsobem získávat nemalý love. Na tohle bych žaludek nemìl :evil:

Btw: Jak je to s tìma šerifskýma emailama?? Už fungují v pohodì nebo ne?? Bo tu každou chvíli ètu, že nìkomu nejde doruèit email Raynookovi nebo Foxovi... díky

edit: jinak ještì jedna taková zajímavost - norský zakladatel turnaje nám mluví holandsky. To je náhod na jednou.... Na tomto rienaldo vydìlává ještì více než, kdyby tuneloval tým. Jestli za toto nedostane ***, tak se na SP asi vy*eru. Nemám zapotøebí trávit na SP mrtì hodin, abych mìl dobrej kádr a druzí mohli rùst v podstatì sami od sebe. HUMUS
Last edited by foppa 13 on Mon Dec 03, 2007 5:23 pm, edited 1 time in total.
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HANYSEK6
Team Board Member

Post by HANYSEK6 »

foppa 13 wrote:
elrik wrote:
Zajímal by mì váš názor:

32x50.000x0,5=800k
......
no...co se tyka šerifských mailu tak bych taky rád vìdìl jak na tom jsou ..kamoš dostal nepravem ban..no ne nepravem..pøihlasil se s nekym s kym v minulosti udelal regulerní obchos na jedné ip adrese...a šerifské maily se mu neozívaji už dobré tøi dny

navíc mu ani nepøišel meil o tom že dostal ban :arrow: :?:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”