Waw co je na tom tak zaujimave?happyna17 wrote:
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
kofi
- Member of the Soccer Project Association
PaTTTTrick wrote:no jasny .. ale alespon je z centra.. kazdopadne mi vcera napsal typicky spam, prodavam hrace XY, bla bla... a za 15minut potom (bez jakekoliv me reakce, protoze jsem nebyl na netu) napsal .. hrac XY neni na prodej, pouze pri nabidce 15M![]()
FC Alkoholicks
-
Ivo08-LSG
Akože stalo sa mi to už s tímo FC Crusaders že sme hrali v jeden a deò dva zápasy dvoch pohárov vzájomné a taktiež som hral aj s tímom Lemon Drink dvakrát finále turnajov v jeden deò ale ako velkú zaujímavos som to nebral 
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ja jsem tyhle dve zpravy dostal taky, akorat ze mezi nima byla mezera pul hodiny.PaTTTTrick wrote:no jasny .. ale alespon je z centra.. kazdopadne mi vcera napsal typicky spam, prodavam hrace XY, bla bla... a za 15minut potom (bez jakekoliv me reakce, protoze jsem nebyl na netu) napsal .. hrac XY neni na prodej, pouze pri nabidce 15Mkofi wrote:heh, tak to naštìstí ne...ale urèitì je to CMko mladý, nevytrénovaný, skvìlý, bude se moc zlepšovat, jako každej háèkaø...PaTTTTrick wrote:nepsal Ti dnes ze proda a pak zase ze neproda CM?:o)![]()
Tom23 - Tatran Praha
-
Netris1
Znamená to ,,Oèekávaná doba neèinosti" takže to neni nic vážnýho...HANYSEK6 wrote:nvm kam to napsat ale tohle už zní dobøe aèkoliv to tam skoèilo v èas kdy nemá byt vubec simulace a ja se zrovna pokoušel nakupovat hráèe kerí budou souèástí nového týmu![]()
Expected downtime : +- 15 minutes
Netris->Hell Riders->E.21
Dobrá zpráva, náš bývalý hráč Nenad Jarosiewicz byl prodán svým stávajícím týmem.
Z tohoto přestupu míří do naší pokladny € 0,00!. S pozdravem představenstvo klubu.
-> no takovou zprávu jsem už dlouho nedostal, hlavní je že mi nakynula týmová pokladnice
Z tohoto přestupu míří do naší pokladny € 0,00!. S pozdravem představenstvo klubu.
-> no takovou zprávu jsem už dlouho nedostal, hlavní je že mi nakynula týmová pokladnice
Manager.Soccer - from SoccerProject forward ->
-
Netris1
http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=26271
Tohle je dobrej maník
Neustále poøádá turnaje pro Háèkaøe(vede éèko) a sám na nì leze
Je hodnej ,že dává šanci nezkušenejm manažerùm tìch 800k je jen malá prémie 
Tohle je dobrej maník
-
elrik
paty a sedmy rocnik Bago Cupu nevyhralNetris1 wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=26271
Tohle je dobrej maníkNeustále poøádá turnaje pro Háèkaøe(vede éèko) a sám na nì leze
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
-
Netris1
5. nevim ale u 7. jsem bylelrik wrote:paty a sedmy rocnik Bago Cupu nevyhralNetris1 wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... ?tid=26271
Tohle je dobrej maníkNeustále poøádá turnaje pro Háèkaøe(vede éèko) a sám na nì leze