mosmartin wrote:Cercele, razi tu dar nu prea e rasul tau.
Poate iau si un CM azi ca m-a speriat napo un pic cu scorul lui pe linii.
Scorul ala pe linii il face o data pe sezon.
Si ai vazut clar la mine ca egaluri se fac si la diferente mari pe linii.
Eu am si luat bataie avand 6 puncte peste adversar, deci orice se poate intampla. Daca scoti 133 pe linii poti sa il bati macar odata.
Later edit: Poate vrea cineva un jucator de la mine, va trebuie si bani bineinteles, la ce jucatori am pus pe lista de transferuri.
@Cercel: Mah tu ai echipa frumusica si ca note si ca agresivitate. Am si eu totusi o mica nelamurire. Daca tot joci 5-3-2 zid defensiv, de ce dracu nu faci apararea beton ca acum e cel mai slab compartiment al tau.
mosmartin wrote:Bah cercel eu sper sa iti imbunatatesti echipa ca sa fii pregatit pentru cand voi promova eu in A, sa nu o dai cu scuze.
Pe napoleonard il linistesc repede zilele astea asa ca vezi ca tu urmezi.
pe cercel nu-l prinzi, stie ca nu are sanse si o da la fuga...iar zilele astea probabil o sa-l linistesti pe ala pe care il vezi dimineatza in oglinda
Tocmai am vazut in ce divizie intri. C6.
Se anunta zile negre la "Stadio Delleo Alpi".
Cateva echipe pe care le va infrunta: Forza Buffalo-forum si ReesingGenk.
@Cercel: Mah tu ai echipa frumusica si ca note si ca agresivitate. Am si eu totusi o mica nelamurire. Daca tot joci 5-3-2 zid defensiv, de ce dracu nu faci apararea beton ca acum e cel mai slab compartiment al tau.
Nu ti se pare ca pierzi puncte pe linii?
Pai probabil din vo 30M o sa-mi iau ceva CB bunicei.
mosmartin wrote:Hai care jucati un amical azi la 18:00, asa de seminte, sa vedeti ce va asteapta.
Eu am ocupat, dar iti pot trimite invitatie pe oricand ai liber, nu neapart pt. duel 1-1, ci pt. juniori si rezerve, ca doar si ei tre sa joace si e bine sa-i obisnuiesc sa joace cu echipe tari.
Pai o sa vedem, desi nu prea e momentul potrivit acum.
Trebuie sa-l bat pe napo repede sa scap de el si sa ma concentrez pe 4-5 cupe la care mai am sanse sa faca o figura frumoasa si sa adun niste bani.
Plus ca pana luni am si uefa, asa ca abia de luni o sa vad.
napo, un meci azi la 18:00, promit sa nu se puna asta la socoteala ca ai jucat cu titularii in liga.
cercel_jr wrote:Tocmai am vazut in ce divizie intri. C6.
Se anunta zile negre la "Stadio Delleo Alpi".
Cateva echipe pe care le va infrunta: Forza Buffalo-forum si ReesingGenk.
Multa bafta napo.
pai si ce ma, doua echipe fac toata liga? oricum, cum ziceam nu prea o sa ma bag sezon asta la promovare, iar un loc cald la mijlocul clasamentului gasesc eu