Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

mosmartin wrote:Cercele, razi tu dar nu prea e rasul tau. :lol: :lol: :lol:

Poate iau si un CM azi ca m-a speriat napo un pic cu scorul lui pe linii. :roll:
Scorul ala pe linii il face o data pe sezon. :twisted:
Si ai vazut clar la mine ca egaluri se fac si la diferente mari pe linii.
Eu am si luat bataie avand 6 puncte peste adversar, deci orice se poate intampla. Daca scoti 133 pe linii poti sa il bati macar odata. :wink:

Later edit: Poate vrea cineva un jucator de la mine, va trebuie si bani bineinteles, la ce jucatori am pus pe lista de transferuri. :shock:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
napoleonard

Post by napoleonard »

mosmartin wrote:Bah cercel eu sper sa iti imbunatatesti echipa ca sa fii pregatit pentru cand voi promova eu in A, sa nu o dai cu scuze.

Pe napoleonard il linistesc repede zilele astea asa ca vezi ca tu urmezi. :lol: :lol: :lol:
pe cercel nu-l prinzi, stie ca nu are sanse si o da la fuga...iar zilele astea probabil o sa-l linistesti pe ala pe care il vezi dimineatza in oglinda :twisted: :lol: :wink:
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai eu zic ca in meciurile cu el scot peste 135, mai putin maine ca am ceva de reglat cu skulder mai intai. :twisted: :twisted:

Problema e ca eu scot pe la 135 cu arbitru de 55-60, ori el nu stiu daca mai scoate pe acolo cu acelasi arbitru. :lol: :lol:

Oricum, sper ca si-a facut temele ca daca nu e de rau. :lol: :lol: :twisted: :twisted:
napoleonard

Post by napoleonard »

mosmartin wrote:Pai eu zic ca in meciurile cu el scot peste 135, mai putin maine ca am ceva de reglat cu skulder mai intai. :twisted: :twisted:

Problema e ca eu scot pe la 135 cu arbitru de 55-60, ori el nu stiu daca mai scoate pe acolo cu acelasi arbitru. :lol: :lol:

Oricum, sper ca si-a facut temele ca daca nu e de rau. :lol: :lol: :twisted: :twisted:
daca nu vorbeste cu jarel sa-ti stearga echipa inainte de simulare si baga echipa a treia. si te face :twisted: eu sunt patit cu el :twisted: :lol:
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

:lol: :lol: :lol: :lol: prea tare asta.

In cazul asta nu mai joc cu tine cercel. :lol: :lol:

@Cercel: Mah tu ai echipa frumusica si ca note si ca agresivitate. Am si eu totusi o mica nelamurire. Daca tot joci 5-3-2 zid defensiv, de ce dracu nu faci apararea beton ca acum e cel mai slab compartiment al tau.

Nu ti se pare ca pierzi puncte pe linii? :lol: :lol: :twisted:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

napoleonard wrote:
mosmartin wrote:Bah cercel eu sper sa iti imbunatatesti echipa ca sa fii pregatit pentru cand voi promova eu in A, sa nu o dai cu scuze.

Pe napoleonard il linistesc repede zilele astea asa ca vezi ca tu urmezi. :lol: :lol: :lol:
pe cercel nu-l prinzi, stie ca nu are sanse si o da la fuga...iar zilele astea probabil o sa-l linistesti pe ala pe care il vezi dimineatza in oglinda :twisted: :lol: :wink:
Tocmai am vazut in ce divizie intri. C6.
Se anunta zile negre la "Stadio Delleo Alpi".
Cateva echipe pe care le va infrunta: Forza Buffalo-forum si ReesingGenk. :shock:

Multa bafta napo.

cercel_jr

Post by cercel_jr »

mosmartin wrote::lol: :lol: :lol: :lol: prea tare asta.

In cazul asta nu mai joc cu tine cercel. :lol: :lol:

@Cercel: Mah tu ai echipa frumusica si ca note si ca agresivitate. Am si eu totusi o mica nelamurire. Daca tot joci 5-3-2 zid defensiv, de ce dracu nu faci apararea beton ca acum e cel mai slab compartiment al tau.

Nu ti se pare ca pierzi puncte pe linii? :lol: :lol: :twisted:
Pai probabil din vo 30M o sa-mi iau ceva CB bunicei. :wink:

mosmartin

Post by mosmartin »

Hai care jucati un amical azi la 18:00, asa de seminte, sa vedeti ce va asteapta. :lol: :lol:

@Cercel: Cam doi asa o sa iei de banii aia.Oricum acolo ar trebui sa lucrezi in pauza asta. :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

mosmartin wrote:Hai care jucati un amical azi la 18:00, asa de seminte, sa vedeti ce va asteapta. :lol: :lol:
Eu am ocupat, dar iti pot trimite invitatie pe oricand ai liber, nu neapart pt. duel 1-1, ci pt. juniori si rezerve, ca doar si ei tre sa joace si e bine sa-i obisnuiesc sa joace cu echipe tari. :wink:

cercel_jr

Post by cercel_jr »

mosmartin wrote:Hai care jucati un amical azi la 18:00, asa de seminte, sa vedeti ce va asteapta. :lol: :lol:

@Cercel: Cam doi asa o sa iei de banii aia.Oricum acolo ar trebui sa lucrezi in pauza asta. :lol: :lol:
Pa 2 imi trebuie ca rezervele le am deja.

mosmartin

Post by mosmartin »

Pai azi am la 15:00 si 18:00 doar. La 18 si 23 bag titularii sa isi refaca moralul pentru meciurile de maine.

In schimb la 15:00 n-as mai juca ca joc si la 10 cu echipa a 2-a si am jucat si in liga.

Echipa de juniori are cativa facuti praf la conditie si nu o sa o folosesc pana luni marti.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

mosmartin wrote:Pai azi am la 15:00 si 18:00 doar. La 18 si 23 bag titularii sa isi refaca moralul pentru meciurile de maine.

In schimb la 15:00 n-as mai juca ca joc si la 10 cu echipa a 2-a si am jucat si in liga.

Echipa de juniori are cativa facuti praf la conditie si nu o sa o folosesc pana luni marti.
Eu sunt liber de meciuri importante pana sezounl viitor. :lol: Deci oricand e bine, daor sa avem amandoi liber programul.

mosmartin

Post by mosmartin »

Pai o sa vedem, desi nu prea e momentul potrivit acum.
Trebuie sa-l bat pe napo repede sa scap de el si sa ma concentrez pe 4-5 cupe la care mai am sanse sa faca o figura frumoasa si sa adun niste bani.
Plus ca pana luni am si uefa, asa ca abia de luni o sa vad.

napo, un meci azi la 18:00, promit sa nu se puna asta la socoteala ca ai jucat cu titularii in liga. :twisted:
napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:Tocmai am vazut in ce divizie intri. C6.
Se anunta zile negre la "Stadio Delleo Alpi".
Cateva echipe pe care le va infrunta: Forza Buffalo-forum si ReesingGenk. :shock:

Multa bafta napo.
pai si ce ma, doua echipe fac toata liga? :twisted: oricum, cum ziceam nu prea o sa ma bag sezon asta la promovare, iar un loc cald la mijlocul clasamentului gasesc eu :wink: :lol:

da mai mosmartine, ne bagam la un amical :twisted:
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Jucam la mine sau la tine? ora 18:00, da? :twisted:
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”