jj, poslední dobou je to nìjaký špatný...Angee wrote:Taky se mi zdá že to tak u mì faká....Tom23 wrote:Chodi mi vysledky na mejl o 2 dny pozdeji, jak jste na tom vy?
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
Mám lepší hlášku s golmanem a taky nedoskoèí na bøevno...
GK Libor Siegl
83' Libor Siegl je napomenut. U pomezní èáry šel pozdì do skluzu a trefil jen soupeøovy nohy. Sebral nejen jeho, ale i èárového rozhodèího...

GK Libor Siegl
83' Libor Siegl je napomenut. U pomezní èáry šel pozdì do skluzu a trefil jen soupeøovy nohy. Sebral nejen jeho, ale i èárového rozhodèího...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
						Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
- 
				Sokol Cejc
 - Member of the Soccer Project Association

PipkiN wrote:Tohle mi pøišlo SP poštou:
"Ahoj,
jenom bych se Tì chtìl zeptat, jaká je adresa na Ježíška. Vím, je to divná otázka, ale opravdu nevím kam to mám poslat, je mi teprve 11."
Je to reakce na Vánoèní SPFA akci.
Co k tomu dodat ?![]()
![]()
![]()
![]()
No já myslím že je to krásné.
Adresa na ježíška je myslím foxir@centrum.cz
Andrew - Sokol Čejč
						- 
				Sokol Cejc

Dig more!
Tri goly za styri minuty...kde bol tu dvanastu..debo...
11' Villiam Durta sa postavil k rozohratiu štandardky, prestrelil zle postavený múr a pripisuje si gólový úspech.
13' Aj keï súper vehementne a možno i právom reklamuje ofsajd, rozhodca je pánom na ihrisku a gól, ktorý vsietil Villiam Durta uznáva.
14' Villiam Durta zavrel oèi a bombou z priameho kopu prestrelil všetko, èo mu stálo v ceste.
btw. Ja som na Jeziska prestala verit este v skolke... A na Mikulasa v prvom rocniku

Tri goly za styri minuty...kde bol tu dvanastu..debo...
11' Villiam Durta sa postavil k rozohratiu štandardky, prestrelil zle postavený múr a pripisuje si gólový úspech.
13' Aj keï súper vehementne a možno i právom reklamuje ofsajd, rozhodca je pánom na ihrisku a gól, ktorý vsietil Villiam Durta uznáva.
14' Villiam Durta zavrel oèi a bombou z priameho kopu prestrelil všetko, èo mu stálo v ceste.
btw. Ja som na Jeziska prestala verit este v skolke... A na Mikulasa v prvom rocniku
...
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=20
Newim jesli se to da brat jako zajimavost ale zahrat o 22 lepsi vykon a vyhrat 1:0 celkem divny ne?..
 ..

Newim jesli se to da brat jako zajimavost ale zahrat o 22 lepsi vykon a vyhrat 1:0 celkem divny ne?..
- 
				Angee

Re: ...
Samotný porovnání jenom výkonù a koneènýho výsledku je zvláštní, ale když se podivám na Tvùj útok a na jeho obranu, toš mi to tak ani nejak nepøijde.... (ale to je enom mùj názorferda007 wrote:http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=20
Newim jesli se to da brat jako zajimavost ale zahrat o 22 lepsi vykon a vyhrat 1:0 celkem divny ne?....