SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

PaTTTTrick
Member of the Soccer Project Association

Re: Perly

Post by PaTTTTrick »

Atletic Brescia 3-5 Aduard Blizzards
FC Levski Sf 0-0 Victory CFC
SK Sigma Olomouc a.s. 3-2 Dallas Eagles
Morometii RVL 3-3 fc bruges
Thor Waterschei 3-2 Bohemians 1905
The cheathunters 1-0 Torpedoo
SLB Carcavelos 3-2 combat
Lajèici 0-1 Pedergnano
Tatran Pe3ny 0-2 Nop's Heroes
Betis Sevilla 0-1 FC Vesalius
Dillesteam 1-2 Libo Team
the pierkens 2-2 Lindenhof
Jupkes 0-1 Sunnydale FC
Dales Athletic 2-3 FC De Rekenbreinen
AC Sparta Praha 3-2 De Slechte Spelers
FC SY 2-1 A. D. Perola Negra

The cheathunters (5 v A) ??-?? Libo Team
AC Sparta Praha ??-?? the pierkens (8 v D3)
Pedergnano (13 v C1) ??-?? SK Sigma Olomouc a.s.

Tak všem tøem zbývajícím èeským týmùm držím zítra ve 13. kole palce, Libo to bude mít tìžké, zbytek by to mohl zvládnout 8)
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Libo

Post by Libo »

Dillesteam - Libo Team 1:2

Tak dneska to muj tym zvladl, bylo to tezke utkani, ale hraci zamakali a tak jsem dosahl historickeho uspechu, protoze do 13. kola jsem se jeste nedostal, ale i kdybych dneska prohral, tak bych sve vystoupeni v poharu hodnotil kladne. Co se tyka dnesnich vykonu, souper mel 128, muj tym 133, cili to bylo velmi tesne. Tentokrat mi los moc nepral a dostal jsem velmi tezkeho soupere, navic hraju zase venku, ale co se da delat, hraci budou hrat pekne od podlahy a snad se souper The cheathunters zalekne :wink:
39th season - F.179
Image
Image
dawron
Team President

Post by dawron »

Tak jsem to ráno projel dle očekávání. Pokusil jsem se o nemožné se třemi hráči B-týmu a kapitánem Cčka (31 let), posílil jsem obranu a záložníkům dal defenzivní pokyny, ale dva hráči se mi nechali vykartovat (hrál jsem se 100% agresí na čisté riziko). Takže výsledek 0:2 je ještě více než fér. :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
lyam.
Team Board Member

Post by lyam. »

Tak ja sem narozdil od Bilka splnil pokyn Kretinskeho a dostal sem se do ctvrtfinale poharu
Bohuzel uz mi trochu dochazi dech, jelikoz se hraje kazdy den bez prestavky
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Nop's Heroes ??-?? Sunnydale FC
FC Vesalius ??-?? fc bruges
Pedergnano ??-?? The cheathunters
AC Sparta Praha ??-?? SLB Carcavelos

Gratulace Lyamovi, pokud me pamet neklame tak se jeste zadny Cech az do ctvrtfinale (14.kola) nedostal. Skoda Kubickovi Sigmy Olomouc, ktera prohrala 2:1 pri shodnem vykonu 132:132. Libo dle oèekávání nestaèil na A-èkový The Cheathunters.

Ne že bych Lyamovi nevìøil, ale A-èkový tým (ktery v tomto kole podal výkon 144) bude nad jeho síly. Jednou z šancí je využít nucené stopky obou nejkvalitnìjších CM (ale tøetí CM v poøadí má výkon 70 pøi 0 agresi :lol: )
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Libo

Post by Libo »

The cheathunters - Libo Team 3:2

Tak dnesnim dnem muj tym ukoncil sve putovani poharem SP, ale toto ucinkovani rozhodne povazuju za uspesne a prece jenom, musim uznat mel jsem v prubehu poharu hodne stesti a dnesni souper byl proste jednoduse lepsi, o cemz svedci jeho skvely vykon 142, muj tym dneka zahral pouze 133, coz bylo zpusobene vykartovanim dvou hracu zakladu a taky tim, ze hraci na tom nebyli nejlepe po fyzicke strance, ale i tak bych na soupere nemel.
39th season - F.179
Image
Image
lyam.
Team Board Member

Post by lyam. »

AC Sparta Praha - SBL Carcavelos 2:1 (144:138)

Tak moji hraci se vzepjali k heorickemu vykonu a i kdyz tohle byl treti zapas v poharu bez prestavky v rade, tak podali rekordni vykon 144, coz jeste neni nase konecna hranice. Takze dalsi ackar skoncil na nasem stitu, ikdyz PaTTTTrick prorokoval neco jineho. Dalsi souper bude obhakce titulu a jeden z favoritu nasledujiciho rocniku divize A. Nemame co ztratit, nasi sanci je uhrat remizu a postoupit na penalty.
Musim se priznat, ze doted mi hodne pralo stesti, jen jednou za tech 14 kol sem hral venku a se silnymi souperi piskal rozhodci do 40%, takze sem vzdy mohl hrat se stoprocentni agresivitou.
Bohuzel sem si ho trochu vybral a vcera vecer sem kvuli komplikacim s pripojenim na SP nemohl sehrat pratelak a doplnit tak nahradnikum moralku, coz bude hrat v pristim zapase roli.
Jinak se konecne hraje o poradne premie, coz vzdycky potesi :D
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

lyam na hrad :D
Andrew - Sokol Čejč
djemba
Team Board Member

Post by djemba »

chlapi vy me uplne opomijite :o)... byl jsem tam taky :lol: ale vypadl na penalty :cry:
Victory CFC (B.2)
djemba
Team Board Member

Post by djemba »

djemba wrote:chlapi vy me uplne opomijite :o)... byl jsem tam taky :lol: ale vypadl na penalty :cry:
Victory CFC (B.2)
lyam.
Team Board Member

Post by lyam. »

djemba wrote:
djemba wrote:chlapi vy me uplne opomijite :o)... byl jsem tam taky :lol: ale vypadl na penalty :cry:
neboj, nikdo te neopomiji, viz. muj prispevek na minule strane
v tom kole hralo jeste osm ceskych tymu
dawron
Team President

Post by dawron »

lyam. wrote:Dalsi souper bude obhajce titulu a jeden z favoritu nasledujiciho rocniku divize A. Nemame co ztratit, nasi sanci je uhrat remizu a postoupit na penalty.
Takže jsi vyfasoval Nop's heroes? Teď je simulace, takže se nemohu podívat, ale jestli jo, tak mě pomsti! :)
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
lyam.
Team Board Member

Post by lyam. »

dawron wrote:
lyam. wrote:Dalsi souper bude obhajce titulu a jeden z favoritu nasledujiciho rocniku divize A. Nemame co ztratit, nasi sanci je uhrat remizu a postoupit na penalty.
Takže jsi vyfasoval Nop's heroes? Teď je simulace, takže se nemohu podívat, ale jestli jo, tak mě pomsti! :)
jj, bohuzel ano
Myslim, ze te pomstim o par rocniku pozdeji, pokud tak neudelas sam, protoze to je tym nad me sily :?
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

lyam. wrote:AC Sparta Praha - SBL Carcavelos 2:1 (144:138)

Tak moji hraci se vzepjali k heorickemu vykonu a i kdyz tohle byl treti zapas v poharu bez prestavky v rade, tak podali rekordni vykon 144, coz jeste neni nase konecna hranice. Takze dalsi ackar skoncil na nasem stitu, ikdyz PaTTTTrick prorokoval neco jineho. Dalsi souper bude obhakce titulu a jeden z favoritu nasledujiciho rocniku divize A. Nemame co ztratit, nasi sanci je uhrat remizu a postoupit na penalty.
Musim se priznat, ze doted mi hodne pralo stesti, jen jednou za tech 14 kol sem hral venku a se silnymi souperi piskal rozhodci do 40%, takze sem vzdy mohl hrat se stoprocentni agresivitou.
Bohuzel sem si ho trochu vybral a vcera vecer sem kvuli komplikacim s pripojenim na SP nemohl sehrat pratelak a doplnit tak nahradnikum moralku, coz bude hrat v pristim zapase roli.
Jinak se konecne hraje o poradne premie, coz vzdycky potesi :D
no jo no, omluva tobì i tvému týmu.. pøekvapil si (asi nejenom mì), ale využil si toho co jsem psal, absence dvou nejkvalitnìjších CM, jejich náhrady zahráli 68 a 65, což bylo nejmín z jeho týmu. Každopádnì i v semifinále Ti držím palce, ale opìt nevìøím že vyhraješ (zvlášt když máš 2 hráèe v trestu a náhrady mírnì horší)
lyam.
Team Board Member

Post by lyam. »

AC Sparta Praha - Nop's Heroes 0:1 (140:144)

Tak v semifinale sem podlehl favoritovi a obhajci trofeje. V tomto zapase se projevila moje slaba lavicka nahradniku, kteri museli zastoupit potrestane hrace a hlavne sem nemohl nahradit unavene hrace A-tymu nekym jinym. Za to muj souper mohl kombinovat A a B tym bez problemu. Ale i tak sem mel velkou porci stesti, ze sem doklopytal az sem, takze rozhodne nejsem zklamany a za rok budu mnohem silnejsi. Doufam, ze me pristi sezonu nejaky cesky nebo slovensky tym prekona a dostane se minimalne do finale.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”