incearca sa mai reduci salariile jucatorilor prin negocierea lor...si pe viitor nu te mai avanta in a oferi salarii unor jucatori doar pt a veni la echipa ta(in caz ca licitez pt cei gratis)...mai ales ca esti la inceput si incasarile din bilete indiferent de meci nu sunt f mari...Alexc. wrote:am facut o mare gresala!!!!!!!!!!!
am luat echipa acum aprox. o luna s iavea calitate 57 am crescut-o la 68!!!
da am luat jucatori multri cre ca toate transferurila acumulaza de la 23 la 34 jucatori!!!
da am calcula t si am ejagerat cu ele!!!!!
total pe meci dak castig am de platity salariu la toti exact 96.200 adik 96de k si inca ceva!!!!!!
nu ma scot nici cu biletele ce sa fac
va rog!!!!!!
!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
mai tu stii sa vorbesti cu o logica?Alexc. wrote:si inca ceva dace se exemplu
am dat salariu 20k la un jukactor gratis
si dup am dat 10k ce salariu ii dau??
daca a avut 20k salar si l-ai negociat si i-ai dat 10k si a acceptat logic ca o sa aiba 10k...ma rog...cine stie ce vrei tu sa spui...

L.E.:
si a acceptat sau nu 10k?...daca da ..acela va fi salarul lui de acum in colo...daca nu a acceptat LOGIC ca va avea in continuare 20K salarAlexc. wrote:am facut din gresala o oferta si in loc de 2k am pus 20k
dar dupa aia am facut o oferta de 10k
P.S. ESTI RESPONSABIL PENTRU TOATE GRESELILE PE CARE LE FACI

Last edited by minasthiryt on Thu Dec 13, 2007 5:58 pm, edited 3 times in total.
-
roaga-te se nu vina.( nu cred ca vine la tine.eu cred ca se gaseste altu mai dobitoc sa dea mai mult de 20 K) si potoleste-te omule ca nu jucatori multzi trebuie ci jucatori buni.Alexc. wrote:am facut din gresala o oferta si in loc de 2k am pus 20k
dar dupa aia am facut o oferta de 10k

-
- Team President
ValoareaAlexc. wrote:bah care imi zice si mie
care e diferenta intre un jucator de 17 ani care til da o data cu echipa
si unu de la tineret??

-
- Team President
Daca centrul nu are nici cea mai mica importanta atunci are liga in care esti !warchilde wrote:NU are nici cea mai mica importanta centrul pe care il ai. Niciuna

Last edited by Faur on Fri Dec 14, 2007 4:59 pm, edited 1 time in total.

-
- Team President
Mie ca sunt in F de ce nu imi vine un jucator de nota 75?bunicutzu wrote:doar antrenorul de tineret conteazaFAQ Soccerproject wrote: The level of your youth player depends on your youth coordinator. The better he is, the more chance you will have that youth player will reach a high global rating

-
nu pot sa zic decat:Faur wrote:Mie ca sunt in F de ce nu imi vine un jucator de nota 75?bunicutzu wrote:doar antrenorul de tineret conteazaFAQ Soccerproject wrote: The level of your youth player depends on your youth coordinator. The better he is, the more chance you will have that youth player will reach a high global rating