Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

xixor
Member of the Soccer Project Association

Post by xixor »

Fens wrote: ok díky ale je to celkem malo jak sem už psal hraju cca 3 tydny a už skoro není co na hráèích vylepšovat :(
Nezbude než hráèe prodat a poohlédnout se po dalších. Obchod je totiž základem této hry.
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Netris1

Post by Netris1 »

Vím ,že hráè na volným pøestupu pøestoupí dva dny po dání na trh,ale zajímá mì zda pøestoupí i když byla dána nabídka den pøed pøestupem...
Netris->Hell Riders->E.21
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Netris1 wrote:Vím ,že hráè na volným pøestupu pøestoupí dva dny po dání na trh,ale zajímá mì zda pøestoupí i když byla dána nabídka den pøed pøestupem...

ano, vybírá si z nejvyšších
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

ked budem mat svoj B tim tak bude normalne hrat H diviziu zo zaciatku?
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

paaaco wrote:ked budem mat svoj B tim tak bude normalne hrat H diviziu zo zaciatku?
B tym mas len ty v hlave to nemas ako napr. v realite ze A tym hraje 1.ligu a Bcko hraje napr. 3. alebo 2. ligu.To len ty mas hracov zoradenych podla vykonov.Dufam ze som to napisal dobre. :wink:
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/

18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
MošnaM

Post by MošnaM »

Fens wrote:.....Protože SP hraju asi 3týdny a už maji skoro všichni hraèi vèechny dovednosti èerné (na maximum)......(
Nechci dìlat chytrého, ale za tøi týdny nemùžeš mít kompletnì vytrénované hráèe, které dostaneš s novým týmem. Já jsem je trénoval (když jsem zaèínal) minimálnì jednu sezónu a to je 9 týdnù. Urèitì jsi nìco pøehlédl. Jestli je ten tým na který jsem se díval tvùj, tak urèitì musíš trénovat aspoò energii. Navíc nevìøím tomu, že ti byli pøidìleni hráèi a žádný z nich nedosáhl ani celkového hodnocení 70. To je prostì nesmysl. Jìštì se na to podívej.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
elrik

Post by elrik »

Erix7 wrote: B tym mas len ty v hlave to nemas ako napr. v realite ze A tym hraje 1.ligu a Bcko hraje napr. 3. alebo 2. ligu.To len ty mas hracov zoradenych podla vykonov.Dufam ze som to napisal dobre. :wink:
no ja to jeste rozepisu. v tymu mas moznost mit 35 hracu. to znamena ze pokud se ti zadari, dokazes ze svych hracu vytvorit jakasi 3 imaginarni druzstva. Acko, vetsinou nejsilnejsi, nasazujes do kazdodenni ligy a SP poharu, Becko je vytvorene z hracu kteri se nedostali do A, ale maji jisty potencial se v budoucnu do Acka dostat nebo zaskocit v pripade trestu, unavy nektereho z hracu A. tito vetsinou hraji pravidelne pratelaky a turnaje, aby si udrzeli co nejvyssi moralku. no a Cecko si manazeri vetsinou skladaji z nedotrenovanych junioru a "odpadu", ktery jim zbyl v tymu a ceka treba na prodej nebo na duchod..
V zadnem pripade neznamena B a C tym nove zalozeny tym na Soccerprojectu. tim bys hrube porusil pravidla a pokud by se na to prislo (velka sance), tak ti zakazou vsechny tymy, ktere jsi az dosud ovladal.
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
elrik

Post by elrik »

MošnaM wrote:
Fens wrote:.....Protože SP hraju asi 3týdny a už maji skoro všichni hraèi vèechny dovednosti èerné (na maximum)......(
Nechci dìlat chytrého, ale za tøi týdny nemùžeš mít kompletnì vytrénované hráèe, které dostaneš s novým týmem. Já jsem je trénoval (když jsem zaèínal) minimálnì jednu sezónu a to je 9 týdnù. Urèitì jsi nìco pøehlédl. Jestli je ten tým na který jsem se díval tvùj, tak urèitì musíš trénovat aspoò energii. Navíc nevìøím tomu, že ti byli pøidìleni hráèi a žádný z nich nedosáhl ani celkového hodnocení 70. To je prostì nesmysl. Jìštì se na to podívej.
taky se mi nechce verit ze by za 35 dni hrani dokazal vytrenovat vsechny skilly. to mas 35*5simulaci denne=175 vytrenovanych bodu. i kdybych to rozdelil jen po minimu, tak jsou to pouze 3 skilly a kde nabral ten zbytek? ze by generator novych tymu trochu ustrelil?
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

chcel by som sa opytat ze o kolko sa znizi tymova nalada ked kupim alebo predam alebo vyhodim hraca. Alebo je to u kazdeho inak? A kolko asi tak sa to vacsinou znizuje
Netris1

Post by Netris1 »

paaaco wrote:chcel by som sa opytat ze o kolko sa znizi tymova nalada ked kupim alebo predam alebo vyhodim hraca. Alebo je to u kazdeho inak? A kolko asi tak sa to vacsinou znizuje
Koupì = 5% dolù
Prodej = 5% dolù
Propuštìní = Nic se nestane
Netris->Hell Riders->E.21
dawron
Team President

Post by dawron »

paaaco wrote:chcel by som sa opytat ze o kolko sa znizi tymova nalada ked kupim alebo predam alebo vyhodim hraca. Alebo je to u kazdeho inak? A kolko asi tak sa to vacsinou znizuje
A ještě pro doplnění: Když mu skončí smlouva, nebo odejde do důchodu, tak se nálada v týmu také nezmění.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Neví nìkdo, jaktože není v nabídce reklam(teda alespoò v té mé) reklama od sanmaxu, když mám "nainstalovanou" jen jednu? Odjakživa jsem mìl dvì možné od sanmaxu....
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Balík wrote:Neví nìkdo, jaktože není v nabídce reklam(teda alespoò v té mé) reklama od sanmaxu, když mám "nainstalovanou" jen jednu? Odjakživa jsem mìl dvì možné od sanmaxu....
Protože je na trhu momentálnì pouze jedna a to platí pro všechny. :wink:
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Fens
Coach

Post by Fens »

elrik wrote:
MošnaM wrote:
taky se mi nechce verit ze by za 35 dni hrani dokazal vytrenovat vsechny skilly. to mas 35*5simulaci denne=175 vytrenovanych bodu. i kdybych to rozdelil jen po minimu, tak jsou to pouze 3 skilly a kde nabral ten zbytek? ze by generator novych tymu trochu ustrelil?
tak napø. muj 19 lety LB už u nìho mùžu trénovat jen sílu a energii na maximum má ostatní - Rychlost 90%, Kontrola míèe 52%,Pøihrávky 64%,Støelba 51%, Odehrát 83%, Hlavièky 55%, Bránìní(souboje) 65%
Balík
Team Manager

Post by Balík »

Nikde sem to nevidìl èerný na bílým, ale zajímalo by mì jestli náhodou neplatí, že by minimální hodnota dotrénované energie u hráèe mìla být 70. Projíždìl jsem pøehled nìkolika týmù a ani u jednoho jsem nenarazil na hráèe s dotrénovanou energií nižší než 70. Je dost možný, že to je uplná blbost, ale co kdyby náhodou... neví to nìkdo?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”