Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
aia cu vinde-mi mie cu 1 euro bucata jucatorii cu salarii mari de la tine din echipa.bunicutzu wrote:sunt mult jmecherii cu salariile ... nu stiu despre care vorbesti
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
In mod normal ar trebui sa-si vanda jumatate de echipa in cazul asta, numai ca nu stiu ce dracu a facut de are salariile cat ale mele in conditiile in care are de 3 ori mai multi jucatori luati gratis.unicool wrote: aia cu vinde-mi mie cu 1 euro bucata jucatorii cu salarii mari de la tine din echipa.![]()
![]()
![]()
-
bunicutzu
de unde stii tu cat am eu salariile?mosmartin wrote:In mod normal ar trebui sa-si vanda jumatate de echipa in cazul asta, numai ca nu stiu ce dracu a facut de are salariile cat ale mele in conditiile in care are de 3 ori mai multi jucatori luati gratis.![]()
hint: nu exista 2 meciuri consecutive in care sa am salariile la fel (exceptand poate primul sezon).
si nu pot sa-i vand cu 1 euro, trebuie macar sa-mi scot investitia
Last edited by bunicutzu on Sat Dec 22, 2007 12:50 pm, edited 1 time in total.
-
unicool
nici acu' de craciun mai?pun o vorba buna la "al' de sus" pentru tine.dau acatiste,fac matanii,ce vrei tu.......in spiritul craciunului.....te chem la o palinca fiarta si o bucata de shorici.si nu pot sa-i vand cu 1 euro, trebuie macar sa-mi scot investitia
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
bunicutzu
de craciun, moshu' m-a pus pe locul 1. dar maine am meciul meciurilor, cu favoritii la castigarea seriei mele, si ocupantii locului 2 la egalitate de puncte, S.A.T. M-as multumi si cu un egal, desi el nu are CF iar la mine lipseste doar LF-ul titular
Din cupa am iesit pentru a putea spera la promovare anul asta. m-am chinuit tare, am facut o tactica 5-4-1, am pus toti jucatorii cu moral mic si inversati pe posturi. plus o tactica "loveste si goneste" si agresivitate 0 la un arbitru de 36 strictete. nu a fost usor. cred ca am scos recordul negativ al istoriei echipei
Din cupa am iesit pentru a putea spera la promovare anul asta. m-am chinuit tare, am facut o tactica 5-4-1, am pus toti jucatorii cu moral mic si inversati pe posturi. plus o tactica "loveste si goneste" si agresivitate 0 la un arbitru de 36 strictete. nu a fost usor. cred ca am scos recordul negativ al istoriei echipei
-
Black_eagle
am si eu o nedumerire. tot ingrijorat cu gandul la meciu meu de maine clickuiesc pentru a 100 oara creca sa mai vad echipa adversa dau la stadion si ce sa vad? starea gazonului 0%. ma uit la meciuri jucate... ultimul meci pierdut cu 5-0. acum problema e...isi mai poate reveni starea pana maine sau pot sa bag rezervele in meci?

ps: