Azi am jucat cu un tip care a fost cu mine in H si G si am facut aproape numai egaluri pana acum cu el.
I-am dat un 3-5 si sunt la egalitate de puncte cu locul 1 cu care am facut egal la el desi rezervele mele au avut +11 pe linii.
Din pacate titularii m-au costat in meciul de azi peste 400mii. Cam scumpi mercenarii astia.
am facut 2-2 cu S.A.T. am avut si niscaiva bulan (a scos 138 si eu doar 135) dar m-a costat scump ... am 3 titulari suspendati plus ca restul au cam obosit.
Mi-au venit spectatorii toti (28k) la bilet de 16, super am iesit pe plus, ceea ce nu se intampla des
Am luat 3-2 de la cehul de pe 1. Pun pariu ca atunci cand a vazut rezultatul si-a ros unghiile de ciuda ca ceilalti mi-ai dat bataie la peste 4 goluri diferenta.
In continuare locul 15 cu 1 punct facut impotriva unui ceh.
ghinion curat... ieri mi sau accidentat 2 jucatori pentru 10 zile dintre care un titular.. aveam 4 indisponibili deja..si ca sa nu fie complet.. azi mi sa mai accidentat si CB-ul.. bine ca mia venit un LM sa vedem ce va fi.. (infrangere cu 1-0)
Eu n-am avut timp sa-mi setez echipa ieri pentru meciurile de azi si i-am facut praf pentru urmatoarele meciuri de liga.
Din fericire au jucat rezervele si au mai si castigat, in ciuda celor doua cartonase rosii primite. Au castigat apoi si la 10(ca tot nu setasem echipa) in cupa amicala.
mosmartin wrote:Eu n-am avut timp sa-mi setez echipa ieri pentru meciurile de azi si i-am facut praf pentru urmatoarele meciuri de liga.
Din fericire au jucat rezervele si au mai si castigat, in ciuda celor doua cartonase rosii primite. Au castigat apoi si la 10(ca tot nu setasem echipa) in cupa amicala.
ACELASI LUCRU LA MINE. NUMAI CA la mine or intrat rezervele si or pierdut cu 1-0 un meci pe care trebuia sa-l castig cu 3-0. erau puncte calculate sper sa nu regret mai tarziu...oricum...dupa laptele varsat...
mi-am schimbat obiectivele....raman in E si ma intaresc pentru a promova pana in C consecutiv.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"