Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Post by MošnaM »

fifina.5 wrote:www.soccerproject.wz.cz je tu nekdo komu ta stranka nejde?
nebo já ....
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

MošnaM wrote:
fifina.5 wrote:www.soccerproject.wz.cz je tu nekdo komu ta stranka nejde?
nebo já ....
Ale aj ja...
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/

18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
krup72

Post by krup72 »

Asi jim spadnul server, nejde se mi ani pøihlásit na webzdarma do správce souborù. Snad to nebude trvat dlouho.
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

Dá sa zmeni krajina manažéra, alebo najlepšie, aj tímu? Internetovo migrujem k vám, bratia Èesi :D . A budem sa snaži tu aj èesky písa.
Woko

Post by Woko »

Dadinka wrote:Dá sa zmeni krajina manažéra, alebo najlepšie, aj tímu? Internetovo migrujem k vám, bratia Èesi :D . A budem sa snaži tu aj èesky písa.
Asi si poèkáš, mìnit zemi mùžeš jen pøed zaèátkem sezony a jen když máš SPFA... Yamagara s tim má zkušenosti a poradí ti líp...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

Okaj, ale co když nechci kupovat SPFA? Nedá se kvuli(nemám nìkteré znaèky na klávesnici:D) tomu napsat šerifum?
Evandro Adauto
Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p

Post by Evandro Adauto »

omg nemas niekore znacky na klavesnici ? sak to ani netreba ...

Start > Programy > Prislusenstvi > Systemove Nastroje > Mapa znaku

tam mas vsetky znaky sveta :idea:
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
Woko

Post by Woko »

Dadinka wrote:Okaj, ale co když nechci kupovat SPFA? Nedá se kvuli(nemám nìkteré znaèky na klávesnici:D) tomu napsat šerifum?
S tìma šerifama to mùžeš zkusit, ale pochybuju, že to vyjde...
Nebo ještì mùžeš sehnat 5 dalších lidí a musej aspoò mìsíc hrát SP a dostaneš SPFA zdarma...
edit: myslíš tuhle zanèku: ù ???
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

Woko wrote:
Dadinka wrote:Okaj, ale co když nechci kupovat SPFA? Nedá se kvuli(nemám nìkteré znaèky na klávesnici:D) tomu napsat šerifum?
S tìma šerifama to mùžeš zkusit, ale pochybuju, že to vyjde...
Nebo ještì mùžeš sehnat 5 dalších lidí a musej aspoò mìsíc hrát SP a dostaneš SPFA zdarma...
edit: myslíš tuhle zanèku: ù ???
Ano. Tu myslím. Evando diki.
Yamagara no Miharu

Post by Yamagara no Miharu »

Dadinka wrote:Dá sa zmeni krajina manažéra, alebo najlepšie, aj tímu? Internetovo migrujem k vám, bratia Èesi :D . A budem sa snaži tu aj èesky písa.
protože jsem nevìdìl, jak to funguje, napsal jsem Sjarelovi a jelikož jsem tehdy ještì SPFA mìl, tak jsem si to na zaèátku nové sezony prostì zmìnil... mùžeš taky zkusit napsat Sjarelovi... a když mu pošleš fotku, možná bude sdílnìjší... ikdyž, co jsem vidìl fotku Isis, asi se mu líbìj trochu jiné baby :)
amoszamba
Team President

Otevøený dopis tìm belgickým vypatlaným mozkùm

Post by amoszamba »

Otevøený dopis tìm belgickým vypatlaným mozkùm:

Mám na vás prosbu - dejte nìjak ty vaše vypatlané polointeligentní skoromozky dohromady a vymyslete nìjaký normální systém ohlednì mladíkù. Ten váš bezpáteøní ùchylnej systém je ùplnì na hovno... Jednomu chodí furd mladíci s nádhernou agresí a druhému pøijde jednou za uherský rok s agresí nad 90 a ještì urèitì chrome na jednu nohu...
Mìli by jste tu hru dobrovolnì pøedat nìjakým èechùm, ti maj v hlavì obèas aspoò trochu rozumu narozdíl od vás vypatlanci....
Grupa mocnego uderzenia FC Teschen
sezóna 36 - 5. v A
sezóna 37 - 2. v A

Momentálně na sestupu (kdoví až kam...)

Image
oslicek

Re: Otevøený dopis tìm belgickým vypatlaným mozkùm

Post by oslicek »

amoszamba wrote:Otevøený dopis tìm belgickým vypatlaným mozkùm:

Mám na vás prosbu - dejte nìjak ty vaše vypatlané polointeligentní skoromozky dohromady a vymyslete nìjaký normální systém ohlednì mladíkù. Ten váš bezpáteøní ùchylnej systém je ùplnì na hovno... Jednomu chodí furd mladíci s nádhernou agresí a druhému pøijde jednou za uherský rok s agresí nad 90 a ještì urèitì chrome na jednu nohu...
Mìli by jste tu hru dobrovolnì pøedat nìjakým èechùm, ti maj v hlavì obèas aspoò trochu rozumu narozdíl od vás vypatlanci....
Myslím, že spojení ' vypatlané polointeligentní skoromozky' bude docela pøekladatelský oøíšek... :lol:
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

oslicek wrote:
amoszamba wrote:Otevøený dopis tìm belgickým vypatlaným mozkùm:

Myslím, že spojení ' vypatlané polointeligentní skoromozky' bude docela pøekladatelský oøíšek... :lol:
Nìco jako kolik tøešní, tolik višní :D :D
Andrew - Sokol Čejč
hokejka
Coach

Post by hokejka »

taka otazocka, ma suvis vysoka agresivita v zapasa nic s tym aka je pravdepodobnost ze sa zrani nejaky hrac v zapasa????

alebo oba su nezavisle nahodne javy, ze jak skoci random v skripte?:)
happyna17

Post by happyna17 »

amoszamba wrote:
ty si masér :mrgreen: Odpovìï bude zajímavá :lol:
hokejka wrote:taka otazocka, ma suvis vysoka agresivita v zapasa nic s tym aka je pravdepodobnost ze sa zrani nejaky hrac v zapasa????

alebo oba su nezavisle nahodne javy, ze jak skoci random v skripte?:)
nemá
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”