Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Cea mai de kkt liga posibila cred ca o am. Joaca astia fara nici o logica.
Am pierdut cu 0-1 cu unul care nu a prea trecut de 95 pana acum iar cu mine a scos 107.

Bine ca m-a mancat pe mine sa-i joc pe cei fara moral sa le recuperez moralul.

Problema mare e ca ala de e pe 1 nu cred sa piarda alt meci in afara de returul cu mine. Dupa egalul cu el cand am fost la +11 ii bag titularii in retur sa ma duc la +20 sa vad daca il mai ajuta randomul de data asta. :evil: :evil: :evil:
dardar_3

Post by dardar_3 »

Lasa mosmartine ca e buna si Uefa... :P

ptiu... incep sa vorbesc in versiuri de manele... :lol:

Eu azi am castigat :twisted: ...3-2... si imi mentin pozitia 9 in divizia mea... :wink:
Diavolo
unicool

Post by unicool »

victorie 3-2 si locul 5 la 5 pt de promovare.......sa vedem ce iasa pana la sfarsit...desi spuneam ca raman sa ma intaresc se pare ca pot sa promovez. :twisted:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mosmartin wrote:Cea mai de kkt liga posibila cred ca o am. Joaca astia fara nici o logica.
Am pierdut cu 0-1 cu unul care nu a prea trecut de 95 pana acum iar cu mine a scos 107.
Haha, pai mosmartine, pentru ei, tu esti cel mai far' de logica din liga mah ... ca doar tu esti ala care joci cu rezervele :) sau chiar cu echipa a 3-a, azi. normal ca ala te-a studiat, a vazut ca joci numai cu penalii si si-a zis sa faca o surpriza. si bang, o agresivitate mai mare, n-o fi jucat duminica sa aibe titularii cu 100/100 si ti-o tras-o-n bena :D muhaha

Io am castigat in deplasare cu 2 titulari accidentati si maine am meci lejer, cu unul care s-a saturat de SP. asa ca pot trece pe raboj inca 3 puncte la baiatul plus ca voi avea grija sa nu am suspendati pentru meciul de joi, meci greu cu Lion Team. din pacate cei doi accidentati vor fi si la meciul ala tot pe bara :(
Last edited by bunicutzu on Mon Jan 07, 2008 9:05 am, edited 2 times in total.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Infrangere 3-1.
Maine daca adversarul face un pas gresit va avea o surpriza. :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

bunicutzu, nu stiu daca ala cu care ai maine in liga vrea sa renunte la joc, de fapt nu stiu ce o fi in capu' lui :P A vandut o groaza de jucatori foarte buni care nici nu erau batrani si a strans vreo 170 de mil. De cumparat alti jucatori vad ca nu s-a apucat, cine stie ce strategie o mai avea si ala, mai ales ca e nou promovat din C.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Viola

Post by Viola »

Victorie cu 3-2 si ma mentin pe locul unu si in sfarsit am ajuns si cu ts la 94 asa mai merge :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
mosmartin

Post by mosmartin »

@Bunicule: Nu sunt bre' fara logica. Rezervele scot intre 125 si 130 de asta joc cu ele in liga. Titularii scot peste 135 si ii joc in cupe amicale sa mai fac si eu un ban cinstit. :twisted:

Numai ca l-am vazut slab si am zis ca imi permit sa bag 5-6 jucatori carora sa le cresc moralul, la surpriza asta nu ma asteptam.

Mama lui de ceh ca sunt pe ultimele pozitii in liga numai cehi, unul singur ce e mai rasarit. Paradoxul e ca a ajutat un roman cu steagul frantei nu un ceh.

Oricum, egalul ala m-a enervat un pic, ca azi am pierdut pe prostia mea, dar am asa o presimtire ca la anul ii voi da o mana de ajutor romanului dupa unu sa-l trimit la loc in F. :twisted: :twisted: :twisted:
Tito
Team President

Post by Tito »

am bagat din greseala un jucator de conditie 60 :( am pierdut cu 1-0. cobor 2 pozitii (locul 5).
Kosmin

Post by Kosmin »

am batut si eu lanterna rosie :lol: am urcat pe 6 sper ca la sfasristul turului sa fiu in primele 4-5 locuri , si in retur poate o promovare in extremis :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

@bizone: pai uita-te la profilul lui de manager ce text a scris:

Thanks for the real good years guys!

Thanks SP, Sjarel, Forum...

I all wish you some nice times!

de acolo deduc ca s-a lasat. plus ca si-a vandut mai tot, si nu pe bani tare multi (adica pe unii jucatori ar fi putut lua mai mult cred eu).
Cand a intrat in B era bazat, nu statea rau deloc. si mi se pare ca venea si dupa reconstructie, era pe val. dar a incasat-o in cateva meciuri si i s-a taiat cheful, ce sa mai reincepi reconstructie cand dupa ce ai terminat una nu esti in stare sa promovezi in A ...
ia uite, cand am intrat eu in SP, el a terminat pe 6 in A.
30 Sep 2006 TrAnEcId 13 TrAnEcIdS had an average season in divison A, and reached position 6.
apoi a reconstruit dar nu a mai ajuns in A niciodata. spera acum, a vazut ca nu poate si a renuntat ...
omu in sezonul 6 a promovat in C si nu a mai coborat niciodata mai jos de C. a fost si prin A vreo 4-5 sezoane dar dupa ce a picat nu a mai reusit sa ajunga.
napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:Infrangere 3-1.
ups. :lol: te-ai logat? nu ti-a cerut nimeni web cam cand te-ai logat? sau sa-ti faca cineva o poza acolo in camera cu tine? :twisted: :D
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

napoleonard wrote:
cercel_jr wrote:Infrangere 3-1.
ups. :lol: te-ai logat? nu ti-a cerut nimeni web cam cand te-ai logat? sau sa-ti faca cineva o poza acolo in camera cu tine? :twisted: :D
Ce primire... :lol: :lol: :lol:

M-am logat de ieri. Daca nu se uita cand m-am logat ultima data nu va sti ca am revenit. :twisted: :twisted: :twisted: Poate nu joaca prima echipa si mai fur 1 punct acolo... :twisted:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
mosmartin

Post by mosmartin »

Victorie cu 1-2 si ma mentin pe 2 la 3 puncte de lider. :lol: :lol:

Sa speram ca urmeaza a doua victorie si in uefa la ora 10. :twisted:
kennyanu

Post by kennyanu »

egal...1-1..s-a apropiat locu 2 de mine la un punct...a jucat wattie cu echipa a 3-a crd... il fac praf in retur
Revenit :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”