Tactica

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

la 442 trb sa fiu de acord cu el....e clar cea mai slaba tactica din joc....parerea mea. si e si inacceptabil de scumpa, pentru ce poate.

nu cred ca e cea mai scumpa, probabil cea mai scumpa e 352 sau 343. cel putin asa mi se pare mie
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

e scumpa si 5-3-2 .. ai nevoie de 2 CB 1 CM si 2 CF.. la un 4-3-3 ai nevoie doar de 1 CF .. din punctul asta de vedere poate e mai ieftina 4-3-3 decat 5-3-2.. fata de 4-3-3, ;la 3-4-3 ai nevoie de un CM in loc de CB.. sunt putin mai scumpi CM fata de CB.. nu cu mult... deci tot o branza.. totul se rezuma la ce jucatori .. preefr 3-4-3 kick and rush fiindca imi oferta o oarecare egalitate intre linii..
warchilde

Post by warchilde »

pai e mai ieftina 433 decat 532, dar mi se mare si mai buna 532 :wink:
mosmartin

Post by mosmartin »

Mie cele mai bune mi se par astea:
6-3-1
3-3-4
:lol: :lol: :lol:
marius alin

Post by marius alin »

Spawn_9 wrote:e scumpa si 5-3-2 .. ai nevoie de 2 CB 1 CM si 2 CF.. la un 4-3-3 ai nevoie doar de 1 CF .. din punctul asta de vedere poate e mai ieftina 4-3-3 decat 5-3-2.. fata de 4-3-3, ;la 3-4-3 ai nevoie de un CM in loc de CB.. sunt putin mai scumpi CM fata de CB.. nu cu mult... deci tot o branza.. totul se rezuma la ce jucatori .. preefr 3-4-3 kick and rush fiindca imi oferta o oarecare egalitate intre linii..

pai diferenta intre 5-3-2 si 4-3-3 e diferente intre SW-CF contra LF-RF
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

warchilde wrote:la 442 trb sa fiu de acord cu el....e clar cea mai slaba tactica din joc....
Pana la urma am vazut destui manageri care folosesc 442 cu destul succes si nu poate fi doar valoarea jucatorilor, ii pot pune si in alte tactici si in functie de ele scot totalurile pe linii. Care ar fi o tactica buna de contracarat 442? Am observat ca se scot totaluri mari (cum e si normal) pe aparare (-10%) si mijloc (+10%) jucand pase. As contracara cu 532 zid defensiv, dar mi-e frica ca as pierde mijloc si atacul si as pierde tot meciul!!
Kosmin

Post by Kosmin »

cristalqw wrote:
warchilde wrote:la 442 trb sa fiu de acord cu el....e clar cea mai slaba tactica din joc....
Pana la urma am vazut destui manageri care folosesc 442 cu destul succes si nu poate fi doar valoarea jucatorilor, ii pot pune si in alte tactici si in functie de ele scot totalurile pe linii. Care ar fi o tactica buna de contracarat 442? Am observat ca se scot totaluri mari (cum e si normal) pe aparare (-10%) si mijloc (+10%) jucand pase. As contracara cu 532 zid defensiv, dar mi-e frica ca as pierde mijloc si atacul si as pierde tot meciul!!
pai baga un 433 sau un 343
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

As baga dar el ar castiga pe 2 linii si eu doar pe 1; cred ca nu conteaza doar totalul liniilor ci si cate castigi din ele; cu 433 si 343 imi vine ca cred ca as putea scoate un egal dar nu sa bat sigur; mai refac calculele cu formulele lui mm.:)
Kosmin

Post by Kosmin »

cristalqw wrote:As baga dar el ar castiga pe 2 linii si eu doar pe 1; cred ca nu conteaza doar totalul liniilor ci si cate castigi din ele; cu 433 si 343 imi vine ca cred ca as putea scoate un egal dar nu sa bat sigur; mai refac calculele cu formulele lui mm.:)
cu sistemele alea eu am batut si 541 :lol: :lol: eu am castigat meciuri si cand am avut 2 linii sub adeversar si 1 peste el :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

da da da...tu cu sistemele alea ai si luat-o de la o anume autobaza :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Kosmin

Post by Kosmin »

warchilde wrote:da da da...tu cu sistemele alea ai si luat-o de la o anume autobaza :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
da mah dar atunci am bagat rezervele mah :P in tur te-ma batut :twisted: :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

clar...rezervele ti-au pierdut calificarea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kosmin

Post by Kosmin »

warchilde wrote:clar...rezervele ti-au pierdut calificarea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
asta ete, am scapat de alea acum am altele mai... :roll: :roll: :roll:
jully
Team President

Post by jully »

cristalqw wrote: As contracara cu 532 zid defensiv, dar mi-e frica ca as pierde mijloc si atacul si as pierde tot meciul!!
joaca 5-3-2 cu tactica mingi lungi si daca ai jucatori cu ordin individual normal joaca ofensiv cu ei
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
warchilde

Post by warchilde »

cristalqw wrote:As baga dar el ar castiga pe 2 linii si eu doar pe 1; cred ca nu conteaza doar totalul liniilor ci si cate castigi din ele; cu 433 si 343 imi vine ca cred ca as putea scoate un egal dar nu sa bat sigur; mai refac calculele cu formulele lui mm.:)
daca ai jucatori pentru asta, joaca 343 cu kick and rush.

daca nu, baga cea mai buna echipa pe care poti..alta varianta nu prea ai
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”