SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Team President
Tak výkon z loňského ročníku nezopakuju, páč jsem prohrál na pencle kdesi v Brně. Mám teď trochu užší kádr, než jsem zvyklý a do pohárového zápasu jsem na soupeře z divize E plánoval postavit tři hráče A-týmu. Jeden z nich se zranil den předem při přípravném zápase, druhý během vlastního pohárového zápasu a to už ve 27. minutě. No a jeden útočník ten můj dorost už nespasil. Aspoň to ta omladina dotáhla na penalty, ale mladý brankář Plocek s nimi zatím nemá moc zkušeností, takže příště.
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

My máme slabý kádr jak hovado!
-
- Member of the Soccer Project Association
JJAngee wrote:Taktizuješ kvuli pohárku, že?Ivo08-LSG wrote:Dneska som schválne na Gèkara poslal mojich juniorov a prehral som zaslúžene 5:2Tak som aj chcel aspoò ïalšia staros zamòou
![]()

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
-
zisk z postupu
docela me zarazilo ze (ted nevim presne kola) ale rekneme 3kole poháru sem dostal za postup 100 000 ale v kole dalsim 4tém sem dostal jen 50 000.
je to chyba?
je to chyba?