BIN...

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

be_best
Team President

Post by be_best »

Apropo de serifi... noi de ce nu putem avea unul?!?
Mi se pare ca romanii chiar stau bine in clasamentul SP si cred k s-ar gasi cateva persoane care ar accepta functia...
Sa nu mai fim banati aiurea si sa mai putem bana si noi in mom in care vdm ca unul da pe un SW de 70 limitat la toate cateva milioane.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

esti offtopic aici, noi vrem..da nu o sa prea primim :lol: :lol: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Cazurile respective se baneaza oricum.

Serif probabil ca vom avea, eu zic ca se poate intampla chiar relativ curand treaba asta.
Singura problema ar fi ca Sjarel nu are incredere pentru postul asta decat in kenny si bunicutzu iar ei nici nu stiu daca vor postul.
Si poate nici in ei nu ar deocamdata suficient de multa incredere.

Bine asa ca intre noi, mie secretul ala al muncii serifilor mi se pare o aberatie. Adica modalitatile pe care le au serifii la dispozitie sa judece cazurile nu sunt mare minunatie si i le pot spune eu oricand pe toate(si n-am fost serif si nici prieteni serifi n-am.)

Doar lui Sjarel i se pare ca are metode de detectare necunoscute si nebanuite. :lol: :lol:
be_best
Team President

Post by be_best »

Mi-am dat seama ca am luat-o pe aratura... dar dak nu ceri... nu primesti nmk! Ma indoiesc ca dak s-ar insista la belgieni nu ar fi de acord...
Ii imbarligamnoi cumva...
K poate mai gasim si noi sponsori... ca am deveni mai multi membri SPMT si la cati suntem chiar conteaza.
Poate apar si sponsori... la reclame acolo;)
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
be_best
Team President

Post by be_best »

Cam asa e... trebuie sa ai si timp...
TIMP - o mare problema :(
S29 - C?
warchilde

Post by warchilde »

pai best, noi am tot cerut..si tot mai cerem..primim raspunsul ca se ia in calcul varianta asta..si se tot ia in calcul de ceva vreme :lol: :lol: :lol: :lol:

mosule, asta e un fel de comunist si el...ce draq, metodele lui sunt uluitor de evidente pentru cine shtie ceva despre calculatoare internet si retelistica...desi nu ash paria ca ei shtiu si despre retelistica :lol: :lol: :lol: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

@Warchilde: asa e frate. Macar daca ar avea toate modalitatile posibile la dispozitie sa ii prinda pe aia care triseaza, dar ma indoiesc puternic de asta.
:lol: :lol: :lol:
be_best
Team President

Post by be_best »

Deci sa inteleg ca dak le-am spune ca toti romanii s-ar retrage din SP... ar fi si mai fericiti :lol:
S29 - C?
warchilde

Post by warchilde »

te-ai cam prins...pe principiul: bine ca am scapat dracu si de ashtia :lol: :lol: :lol: :lol:
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

nu au cum sa aiba mari metode... principala e pretul care e oferit pentru jucator:)))) sjarel crede ca lumea e proasta..,.. si ca ce are el pe acolo e mare avere.. in fine.. uita ca romanii sunt foarte curiosi si descurcareti in orice momente:D
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:pai best, noi am tot cerut..si tot mai cerem..primim raspunsul ca se ia in calcul varianta asta..si se tot ia in calcul de ceva vreme
din cauza ca intotdeauna cand se calculeaza da cu virgula...cateodata da cu punct si virgula si de aia tot trebuie refacute calculele si e grele......am expus eu intr-un alt topic care ar trebui sa fie calitatile unui adevarat serif.... :?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
warchilde

Post by warchilde »

pai iti rezum eu singura calitate a unui adevarat serif..sa nu joace acest joc.
mosmartin

Post by mosmartin »

V-as mai spune eu intamplari cu serifii, dar murim pe aici de ras. :lol: :lol:
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

macar atat sa facem daca tot nu avem serif roman,iar sjarel lucreaza la SVSP si are practici necunoscute de nimeni ca sa afle trisorii :twisted: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
unicool

Post by unicool »

warchilde wrote:pai iti rezum eu singura calitate a unui adevarat serif..sa nu joace acest joc.
ar trebui sa fie fost jucator de SP...daca nu joaca sau nu a jucat acest joc si nu are habar de ce inseamna SP nu poate fi serif....ar trebui sa fi jucat dar sa nu mai joace.....si daca joaca principala calitate trebuie sa fie pupincurismul. 8) 8) 8)
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”