Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

sircos wrote:
napoleonard wrote:nu stiu care ar putea sa ma(ne) incurce :twisted: :twisted: :twisted:
cat dai ca sa nu te bat ? :lol: :lol: :lol:
Sezonul trecut napo te dadeai bine pe langa mine, ca numa noi doi putem castiga si am castigat eu. :lol: Parca vad ca si tura asta nu castigi campionatul. :twisted: :twisted: :twisted:
Eu zic sa tragi tare ca vine ursuletzul si ia tot, nu-i ajung cupele pe bani multi ce le castiga, nu-i ajung banii din cont, nu-i ajunge ca e tare in divizia lui, acuma vrea cupa uefa, divizia A pe forum, si sa mai si stearga cu noi pe jos. :lol:
Acus zice ca bate aproape toti managerii din C. :twisted: :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

mie mi-e tare frica de el :lol: abia astept sa promoveze :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Radeti voi dar nu prea e rasul vostru. :twisted: :twisted:

@cercel: cat despre aia din C care ma bat, sunt rari bre. :lol: :lol: :lol:

@bizone: astepti degeaba ca daca scoti 130 ca ieri in meciul cu kenny bag rezervele cu tine. :twisted: :twisted:
bizone

Post by bizone »

baga tu rezervele ca pana promovezi o sa ai parte de multe surprize:D ...Apropo de incordarile astea ale tale de pe forum :lol: stii tu cum e aia cu vorba lunga :twisted: :lol: pana acuma numai asta ai facut.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Parca te vad ca sezonul viitor o dai in scuze(ca de obicei :lol: :lol: ) dupa ce te voi bate in meciul direct.

Deja ma gandesc de acum ca va fi ceva de genul:
-a batut vantul prea tare
-au fost ai tai plecati la panarame
-nu au facut suporterii atmosfera(sper sa fie la tine acasa primul meci sa nu te mai aud restul sezonului :lol: :lol: ).
-etc

Vezi ca asa zmeu era si napo si s-a linistit repede, iar atunci eram mai slab. :twisted:

@Cercel: Eu zic sa te grabesti cu transferurile alea ca si tu erai zmeu si mai e o luna pana vin in A iar titularii vor avea nota minima 69. :twisted: :twisted:

Sper ca postul meu sa va ambitioneze pe amandoi si sa jucati la potential 100%. :twisted: :twisted:
bizone

Post by bizone »

deja chiar ai devenit foarte obositor :roll: putina modestie n-ar strica :wink: sau iti este strain cuvantul asta? :lol: pana una alta, in loc sa continui cu lauda pe aici (de vreo 2 sezoane ne tot aburesti)...mai bine bantui pe la topicul de la liga din care faci parte si sa-i ameninti pe cei de acolo :lol: ...ca pana una alta te duelezi cu ei, nu cu granzii :twisted: :D :lol: :lol:
Last edited by bizone on Fri Jan 11, 2008 9:53 am, edited 1 time in total.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Auzi cik minim 69. :lol: :lol: :lol:
You're funny. :lol: :lol: :lol:
Da-i toti banii din casa si tot nu faci asta inaintea mea. :lol: :lol: :lol:
Abia ma apropii eu de 69 pe toate posturile cu tot cu agresivitatile mele mici. :twisted:
Cu mine vei face egal pt. ca eu o sa am TS-ul undeva pe la 50%. :twisted:

mosmartin

Post by mosmartin »

Bre' sunt modest, n-am nici pe departe cea mai buna echipa, da pe voi doi va bat. :twisted: :lol: :lol: :lol:

Pe liga B nu scriu ca pe acolo n-am pe cine sa agit(oftic), in schimb aici e mai placut si pe langa asta vreau sa ma obisnuiesc cu atmosfera. :lol: :lol: :twisted: :twisted:

@Cercel: Revino bre' ca s-a terminat vacanta. Mai am fix doua posturi si titularii vor fi de minim 69 nota. Hai sa zicem 3 ca un jucator il voi schimba. :twisted:
Tu cate mai ai? :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Pe tine te voi bate si cand vei avea TS 100%. :twisted: :twisted:

PS: Stai flex ca am bani sa acopar chiar azi posturile daca vreau. :twisted: :twisted: :twisted:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Bre' modest mai esti. :lol:
Ne vedem pe teren. :wink:

mosmartin

Post by mosmartin »

Pai nu prea ne vedem bre' ca tu nici nu te vezi de TS. :twisted: :twisted:

PS: Modestia e principala mea calitate. :lol: :lol:
warchilde

Post by warchilde »

bai bizoane, ce il trimi tu sa ma agite pe mine pe div B??? ca nici daca vrea nu are cu ce sa ma oftice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mosmartine, ramai copile aici si bate-i la cap ca ii bati la sp :lol: :lol: :lol: :lol:
nush de ce, da presimt ca atunci cand o sa ajungi aici bizone o sa se scuze ca nu poate juca cu tine pt ca are terenul suspendat din cauza fanilor si jucatorii plecati in Spania la capsuni :twisted: :lol: :lol:
bizone

Post by bizone »

haha ce dume ai :lol: nici daca ma gadila cineva nu radeam asa :lol: crezi ca ai umor? :D Pana una alta, dute si tu :arrow: la oile tale ce pasc prin divizia B. :twisted:

un oi, doi oi, trei oi... :twisted: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

warchilde wrote: nush de ce, da presimt ca atunci cand o sa ajungi aici bizone o sa se scuze ca nu poate juca cu tine pt ca are terenul suspendat din cauza fanilor si jucatorii plecati in Spania la capsuni :twisted: :lol: :lol:
Bizone uitre bre' ai deja scuza pregatita. :twisted: :twisted: :lol: :lol:

@Cercele vezi bre' ca mai am doi si termin echipa dupa cum afirmam anterior...si se pare ca inaintea ta. :lol: :lol: :lol:
warchilde

Post by warchilde »

bizone wrote:haha ce dume ai :lol: nici daca ma gadila cineva nu radeam asa :lol: crezi ca ai umor? :D Pana una alta, dute si tu :arrow: la oile tale ce pasc prin divizia B. :twisted:

un oi, doi oi, trei oi... :twisted: :lol:
bai, cu oile poti sa te duci tu. si nu te trimit in B, s anu zici ca sunt bulangiu, te trimit la pascut :twisted: :twisted:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

mosmartin wrote:
warchilde wrote: nush de ce, da presimt ca atunci cand o sa ajungi aici bizone o sa se scuze ca nu poate juca cu tine pt ca are terenul suspendat din cauza fanilor si jucatorii plecati in Spania la capsuni :twisted: :lol: :lol:
Bizone uitre bre' ai deja scuza pregatita. :twisted: :twisted: :lol: :lol:

@Cercele vezi bre' ca mai am doi si termin echipa dupa cum afirmam anterior...si se pare ca inaintea ta. :lol: :lol: :lol:
Ce tare esti. :lol:
Te-am subestimat. :lol: :lol: :lol:

Mai bine retrogradez in B si nu-mi trebe scuze in fata ta. :lol: :lol: :lol:

Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”