..e normal..publicul sucevean este mare iubitor de fotbal pe paine...dar sa trecem la lucruri serioase....practic ce mai pot face p-aici pe linga echipa?...ca am incredere in antrenor..i-am lasat ekipa pe mina...bani nu prea am.....nu promovez nu retrogradez.....bat toate echipele mai slabe decit a mea si pierd cu toate alea mai bune...care e smecheria?....de la juniori nu vine nimeni desi au trecut alea 20 de zile......ce dracu'...fac doar skimbarile si atit?vyruskill wrote:eu am 19 euro si imi vin 13.000
!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
-
- Member of the Soccer Project Association
nu lasa echipa pe mana asistentului ca te duci de rapa..ala e praf
de la juniori vin odata la 20 de zile numai daca ai centru hipermodern
cele mai importante lucruri pe care trb sa le faci sunt transferurile. de acolo vin banii. si tactica...e normal sa bati echipele mai slabe, dar valoarea ta ca antrenor se vede cand bati echipele mai bune

de la juniori vin odata la 20 de zile numai daca ai centru hipermodern

cele mai importante lucruri pe care trb sa le faci sunt transferurile. de acolo vin banii. si tactica...e normal sa bati echipele mai slabe, dar valoarea ta ca antrenor se vede cand bati echipele mai bune

-
- Assistant Coach
-
- Assistant Coach
..sal'tare...am 3500 media de spectatori...5000 capacitate....dar la ultimile meciuri au venit mai multi pentru ca am jucat cu echipe mai slabe si le-am facut zob...bani am 1 bulion si doua sute...cum procedez...pe ce ma axez?...cineva zicea sa cumpar ieftin si sa vind scump...:::))))...asta suna frumos in teorie...dar practica ne omoara.....eu n-am tras softul ala care spuneati ca va ajuta pentru ca mi se pare complicat.."")))..si merge si netul prost...(e...click:::))))...deci.....???
-
- Member of the Soccer Project Association

cu 1bulion si doua sute nu prea poti sa faci mare lucru...

Fa-ti centru de tineret si antreneaza-ti jucatorii pana se maxeaza...
Poti sa iti iei SPTM-ul de aici:
http://spmt.sohosted.com/
Iti poate spune si cat sa pui pretu la bilete in functie de adversar...

Diavolo
-
- Assistant Coach