zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

kerny, ty sis asi nevšiml mùj podpis. Internetovì migruji a uèím se èesky.
A když nerozumíš (i když Slováci a Èesi byli témìø 80 let s pøestávkami jeden stát) tak ti to napíšu i slovensky. :D
Balím kufre a uèím sa èesky.
Btw. Yamagara, napiš nìco èínsky :D .
Yamagara no Miharu
Member of the Soccer Project Association

Post by Yamagara no Miharu »

Dadinka wrote:kerny, ty sis asi nevšiml mùj podpis. Internetovì migruji a uèím se èesky.
A když nerozumíš (i když Slováci a Èesi byli témìø 80 let s pøestávkami jeden stát) tak ti to napíšu i slovensky. :D
Balím kufre a uèím sa èesky.
Btw. Yamagara, napiš nìco èínsky :D .
pošli fotku a napíšem :D

no, teraz vážne - šak som napísal... ale tebe sa to asi nezobrazuje, lebo nemáš nainštalovanú podporu východoázijských jazykov... holt, smola :P leda by som ti napísal daèo v pdf alebo v obrázku... takže pošli to foto a èo chceš naòho napísa, hehe :P
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

ta (ten) uz poslal/a fotek, ale tu na ktery by mela nakej dukaz (treba drzela papir s napisem dadinka :) ) do ni se ji nechce, dokonce kvuli ni prestal/a navstevovat svuj topic, hh :)
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
Yamagara no Miharu

teï mì zaujal ten vyzub na jejím avataru... mamlas, tu bránu netrefil, že? :)
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

Do teï jste si nikdo nevšimli že jsem baba?
To Yamagara: Nevadíííí nevadííí.
Btw. Kdo nìkde najde kdo je ten mamlas (èi jak to Yamagara napsal), nebo jaké kluby to proti sobì hráli (já ty pruhovaní dìdky typuji na Juve) ten je macher.
Last edited by Dadinka on Fri Jan 11, 2008 7:05 pm, edited 1 time in total.
Angee

Post by Angee »

Yamagara no Miharu wrote:teï mì zaujal ten vyzub na jejím avataru... mamlas, tu bránu netrefil, že? :)
Ee..trajektorie mièudy smìøuje do boèní sítì, tìsnì za tyèku...teda je to nekvalitní ale když sem si to prohlídl snímek po snímku tak to tak vychází.... :wink:
Image
Yamagara no Miharu

Dadinka wrote:To Yamagara: Nevadíííí nevadííí.
Teèie vám práèka!
... tu mám nejradši :D
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

Yamagara no Miharu wrote:
Dadinka wrote:To Yamagara: Nevadíííí nevadííí.
Teèie vám práèka!
... tu mám nejradši :D
Odkud mi to je známe?
Yamagara no Miharu

Dadinka wrote:Odkud mi to je známe?
http://youtube.com/watch?v=lHoLMCCwQ48
? :)
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

Yamagara no Miharu wrote:
Dadinka wrote:Odkud mi to je známe?
http://youtube.com/watch?v=lHoLMCCwQ48
? :)
Aha, MS v hokeji! Len rok nevím :D .
johnny
Assistant Manager

Post by johnny »

For Dadinka: ty pruhovaní dìdci nejsou Juve :lol: ale Real Sociedad San Sebastian... :!: v minulých dobách nejvìtší slávy za nì hrál napøíklad Nihat Kahveci, nebo Darko Kovaèeviè...ale nevim jestli ti to nìco øíká... :wink: :!:
Johnny87 - FC Prague Star (D.27)

Johnny87@email.cz
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

johnny wrote:For Dadinka: ty pruhovaní dìdci nejsou Juve :lol: ale Real Sociedad San Sebastian... :!: v minulých dobách nejvìtší slávy za nì hrál napøíklad Nihat Kahveci, nebo Darko Kovaèeviè...ale nevim jestli ti to nìco øíká... :wink: :!:
Danke :D . A teï: Kdo jsou ty druhý dìdci za kterých hraje/hrál Netrafiè Vlasatý a jak se jmenuje on.
johnny
Assistant Manager

Post by johnny »

Dadinka wrote:
johnny wrote:For Dadinka: ty pruhovaní dìdci nejsou Juve :lol: ale Real Sociedad San Sebastian... :!: v minulých dobách nejvìtší slávy za nì hrál napøíklad Nihat Kahveci, nebo Darko Kovaèeviè...ale nevim jestli ti to nìco øíká... :wink: :!:
Danke :D . A teï: Kdo jsou ty druhý dìdci za kterých hraje/hrál Netrafiè Vlasatý a jak se jmenuje on.
Hele ten tvùj Netrafiè se jmenuje Ronaldinho a už nìkolikátou sezonu kroutí za Barcelonu(takový slavný španìlský klub :lol: )a navíc byl myslím minulý rok vyhlášen nejlepším hráèem planety...tak asi tak :lol: :!:

Johnny87@email.cz
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

johnny wrote:
Dadinka wrote:
Hele ten tvùj Netrafiè se jmenuje Ronaldinho a už nìkolikátou sezonu kroutí za Barcelonu(takový slavný španìlský klub :lol: )a navíc byl myslím minulý rok vyhlášen nejlepším hráèem planety...tak asi tak :lol: :!:
Roni :!: :?: :!: :?: :!: :?: To jsem si vùbec nemyslela.
johnny
Assistant Manager

Post by johnny »

Dadinka wrote:
johnny wrote:
Dadinka wrote: Danke :D . A teï: Kdo jsou ty druhý dìdci za kterých hraje/hrál Netrafiè Vlasatý a jak se jmenuje on.
Roni :!: :?: :!: :?: :!: :?: To jsem si vùbec nemyslela.
Jojo...je to tak :!: ty vlasy nejdou pøehlídnout a s nikym splést :lol:

Johnny87@email.cz
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”