Poate de data asta te inveti minte.
Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
- 
				napoleonard
 - Member of the Soccer Project Association

- 
				napoleonard

Pai cel cu vise erotice imi pari tu din moment ce te-am batut(nu mai conteaza ca era oficial sau neoficial ca ai jucat la victorie clar) cu o echipa mai slaba decat asta de acum.
In timp ce atunci nu ajungeam la 135 acum sunt pe la limita lui 140, chiar un pic peste as spune.
Pana la meci te las insa sa visezi frumos ca esti incurabil.
PS: Vezi ca la jucatorii pe care ii avem amandoi acum si daca joc cu aceeasi agresivitate ca tine esti cam egal pe linii cu mine. Ar trebui sa-ti dea de gandit asta.

In timp ce atunci nu ajungeam la 135 acum sunt pe la limita lui 140, chiar un pic peste as spune.
Pana la meci te las insa sa visezi frumos ca esti incurabil.
PS: Vezi ca la jucatorii pe care ii avem amandoi acum si daca joc cu aceeasi agresivitate ca tine esti cam egal pe linii cu mine. Ar trebui sa-ti dea de gandit asta.
- 
				cercel_jr

Griji prea mari nu trebuie sa-ti faci.Daimon wrote:da, stiam ca am dat de dracu si ca e echipa buna![]()
nu pricep de ce naiba nu mi-o gasea.
mersi(adica nu vreau sa intru in detalii
)
Daca joci prima echipa ai 90% sanse sa castigi.
Dar eu ma multumesc cu acel 10% pe care mi l-ar putea da randomul.
Apropo incet incet, imi recuperez TS-ul, poate in retur reusesc sa fac ceva surprize pe aici.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
- 
				cercel_jr

Cand am vazut ce arbitru avem si ce jucatori agresivi ai tu, mi-am zis ca am sanse la un egal.Daimon wrote:joc cu TS 100% si cam cu cea mai buna echipa un fel de test.
acuma vad insa ca cei doi CM se cam duc spre retragere asa ca nu cred ca mai prin 69-70 cu ei. eh, oricum nu-mi facema iluzii de mari reyultate pe aici. atat cat sa nu retrogradez. ceea ce cred ca e fezabil
Am facut alt record cu TS jalnic, 130.
Tot cu echipa asta cu care am jucat la 15:00 voi juca si cu tine daimon, doar agresivitatea va fi mai mica, dar nu cu mult, pt. ca imi permit.
Manager: cyp