zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
napiš mi pøedlohu, já na fifiho link neklik, tak nevim co se dìje...Netris1 wrote:Woko...ty Anglicky umíš dobøe,ne? Nemùžeš to napsat do ,,Open Bugs"...![]()
Napsal bych to sám ,ale tolik si na Angliètinu nevìøim
a s tou anglinou to neni zas tak valný, jen se snažim trošku si držet úroveò...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
-
- Member of the Soccer Project Association
A co tøeba kopírovat normálnì z horní lišty?fifina.5 wrote:ale co kurna zkopíroval jsem link stejne jako to delam dycky.... na stranku kerou odkazuju kliknu pravym dam vlastnosti a zkopíruju link..když jsem to zkusil tedka asi pøed minutou tak mi to vyplivne uplnì stejnej jako jsem daval puvodne ... ten zakletej banovací

Netris->Hell Riders->E.21
-
- Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p
jop kliknes aby sa ti zobrazil zapas a hore skopirujes ... tam musi byt este premenna a tu ty nedostanes tym sposobom ze vlastnosti atd lebo linke je v tvare game_report.php?matchid=cislo zapasu a ty tam to cislo zapasu nemas 

4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
to je jedno ne? ale mam pocit že takhle mì to uèil nekdo z fora odcud když jsem zaèínal paè normalnì když jsem chtìl dat link tøeba na hraèe tak to nefakalo když jsem to zkopíroval normalnì z lištyNetris1 wrote:A co tøeba kopírovat normálnì z horní lišty?fifina.5 wrote:ale co kurna zkopíroval jsem link stejne jako to delam dycky.... na stranku kerou odkazuju kliknu pravym dam vlastnosti a zkopíruju link..když jsem to zkusil tedka asi pøed minutou tak mi to vyplivne uplnì stejnej jako jsem daval puvodne ... ten zakletej banovací
-
Hráèi jsou jinej pøípad...To vyskakuje samostatný okno kde lišta ani nenififina.5 wrote:to je jedno ne? ale mam pocit že takhle mì to uèil nekdo z fora odcud když jsem zaèínal paè normalnì když jsem chtìl dat link tøeba na hraèe tak to nefakalo když jsem to zkopíroval normalnì z lištyNetris1 wrote:A co tøeba kopírovat normálnì z horní lišty?fifina.5 wrote:ale co kurna zkopíroval jsem link stejne jako to delam dycky.... na stranku kerou odkazuju kliknu pravym dam vlastnosti a zkopíruju link..když jsem to zkusil tedka asi pøed minutou tak mi to vyplivne uplnì stejnej jako jsem daval puvodne ... ten zakletej banovací

Edit: A zmenši avatar

Netris1 wrote:Hráèi jsou jinej pøípad...To vyskakuje samostatný okno kde lišta ani nenififina.5 wrote:to je jedno ne? ale mam pocit že takhle mì to uèil nekdo z fora odcud když jsem zaèínal paè normalnì když jsem chtìl dat link tøeba na hraèe tak to nefakalo když jsem to zkopíroval normalnì z lištyNetris1 wrote: A co tøeba kopírovat normálnì z horní lišty?Ovšem v zápase tj...Jakej máš prohlížeš? Normálnì FF/Operu nebo hnusploer?
Edit: A zmenši avatar
jsem jen testoval novej atvar

ok..ale odjakživa to takhle delam a nebyl problem..ani jsem si neuvedomil že vlastne u hraèu je to jinej pøípad..tak ok

hnusploer

-
Nìjak jsem nemìl nápad pro pøedlohu tak to s nad aspoò trochu bude vypadat jako souvislej textWoko wrote:napiš mi pøedlohu, já na fifiho link neklik, tak nevim co se dìje...Netris1 wrote:Woko...ty Anglicky umíš dobøe,ne? Nemùžeš to napsat do ,,Open Bugs"...![]()
Napsal bych to sám ,ale tolik si na Angliètinu nevìøim
a s tou anglinou to neni zas tak valný, jen se snažim trošku si držet úroveò...

Když kliknete na odkaz
http://www.soccerproject.com/spnewl_game_report.php?
Tedy link na zápas bez matchid etc. tak se zobrazí
error ,game type unknown
a dostanete ban...Dnes již dostalo cca. 5 CZ/SK manažerù tímto zpùsobem ban...Prosím o opravení bugu...